Yeni gebelik

Busrademir18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
4
0
1
32
Kan testi yaptirdim 14.61 cikti sanirim 3 haftalik hamileyim ama aşırı kasık agrisi gelip geciyo surekli kramplı agri normalmi mide agrisi ve bulantisida çok var bu kadar çok olmasi normalmi bide carsamba gunu tekrar kan testi yaptircam deger yukselirmi ?

Kan testi yaptirdim 14.61 cikti sanirim 3 haftalik hamileyim ama aşırı kasık agrisi gelip geciyo surekli kramplı agri normalmi mide agrisi ve bulantisida çok var bu kadar çok olmasi normalmi bide carsamba gunu tekrar kan testi yaptircam deger yukselirmi ?
Eğer kimyasal gebelik veya sağlıksız bir durum yoksa günler geçtikçe kat kat yükselecektir canım

Sagliksiz derken nasil yani ?
Ben düşük yaptım gecen hafta canım. 40 larda cıktı değerim. Sonra yavas yavas düşmeye başladı. Ve sağlıksız oldugu için düşük yaptım. ama korkma herkeste aynı olacak diye bi kaide yok. Bekle bakalım 1 hafta sonra tekrar yaptr

Ben düşük yaptım gecen hafta canım. 40 larda cıktı değerim. Sonra yavas yavas düşmeye başladı. Ve sağlıksız oldugu için düşük yaptım. ama korkma herkeste aynı olacak diye bi kaide yok. Bekle bakalım 1 hafta sonra tekrar yaptr
Hmm anladim çok gecmis olsun peki bu fazla fazla kasik ve mide agrisi normalmi

inşallah sağlıklı gebeliktir inşaallah artar kat kat cnm kendine dkkat et hayırlı olsun =)

Kasık batması normal.
Normalde iki günde bir ikiye katlayarak çoğalır. Tam reglinin zamanı bir daha kan testi yaptırmalısın. Sonra çıkan sonucu hesaplarsın.
Hayırlı olsun

Back
X