Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende de oluyor o özellikle sağ kasığım ve karnımın alt kısımları çok daha fazla. Bana doktorum normal dedi inşallah seninde öyledir benceMerhaba arkadaşlar ben yeni gebeyim karnımda kasığınmda yanma var tek taraflı çok korkuyorum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim .
Inşallah bu durumda randevu da alamıyoruz hemen daha 6 haftalik gebeyim yeni öğrendim üç yıldır bekliyordum bundan once bi dustugum oldu onda da böyle yanma olmuştu çok korkuyorumCanım bende de oluyor o özellikle sağ kasığım ve karnımın alt kısımları çok daha fazla. Bana doktorum normal dedi inşallah seninde öyledir bence
Kac haftalık gebesin? Kacinci haftadan başladı yanmaCanım bende de oluyor o özellikle sağ kasığım ve karnımın alt kısımları çok daha fazla. Bana doktorum normal dedi inşallah seninde öyledir bence
6 haftalık gebeyim 5 de başladı yanmalar. Kanaman leken falan varmı pekiKac haftalık gebesin? Kacinci haftadan başladı yanma
Idrar yolu enfeksiyonu da olabilir mi? Bi idrar testi versenoz iyiolur. Ortam kötü diye önemli şeyleri ihmal etmeyinMerhaba arkadaşlar ben yeni gebeyim karnımda kasığınmda yanma var tek taraflı çok korkuyorum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim .
Hayir cok sukur yok.allah herkesin evladını bagislasin6 haftalık gebeyim 5 de başladı yanmalar. Kanaman leken falan varmı peki
Evet zaten bu aralar enfeksiyon var doktoruma randevu alabildim en sonunda yarı gidecem inşallahIdrar yolu enfeksiyonu da olabilir mi? Bi idrar testi versenoz iyiolur. Ortam kötü diye önemli şeyleri ihmal etmeyin
Peki sende kanama leke oldu mu? Keseyi görmüşsündür de kalp atışını duyabildin mi6 haftalık gebeyim 5 de başladı yanmalar. Kanaman leken falan varmı peki
Yok kanamam lekem vs olmadı çok şükürPeki sende kanama leke oldu mu? Keseyi görmüşsündür de kalp atışını duyabildin mi
Inşallah duyarız ikimizde hayirlisiylaYok kanamam lekem vs olmadı çok şükürCuma günü gittim kese göründü kalp atışı için 10 gün sonra gitcem