• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni gebelikte kasikta yanmasi olan var mi

Lizam

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
112
64
18
Merhaba arkadaşlar ben yeni gebeyim karnımda kasığınmda yanma var tek taraflı çok korkuyorum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim .

Merhaba arkadaşlar ben yeni gebeyim karnımda kasığınmda yanma var tek taraflı çok korkuyorum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim .
Canım bende de oluyor o özellikle sağ kasığım ve karnımın alt kısımları çok daha fazla. Bana doktorum normal dedi inşallah seninde öyledir bence

Canım bende de oluyor o özellikle sağ kasığım ve karnımın alt kısımları çok daha fazla. Bana doktorum normal dedi inşallah seninde öyledir bence
Inşallah bu durumda randevu da alamıyoruz hemen daha 6 haftalik gebeyim yeni öğrendim üç yıldır bekliyordum bundan once bi dustugum oldu onda da böyle yanma olmuştu çok korkuyorum

Idrar yolu enfeksiyonu da olabilir mi? Bi idrar testi versenoz iyiolur. Ortam kötü diye önemli şeyleri ihmal etmeyin

Idrar yolu enfeksiyonu da olabilir mi? Bi idrar testi versenoz iyiolur. Ortam kötü diye önemli şeyleri ihmal etmeyin
Evet zaten bu aralar enfeksiyon var doktoruma randevu alabildim en sonunda yarı gidecem inşallah

Peki sende kanama leke oldu mu? Keseyi görmüşsündür de kalp atışını duyabildin mi
Yok kanamam lekem vs olmadı çok şükür 🤲🏻 Cuma günü gittim kese göründü kalp atışı için 10 gün sonra gitcem

Arkadaslar benimde ayni sekilde sag kasigimda agri yanma hissi var adetim yeni bitti yumurtlama desem akinti olmadi bu ay goguslerimde sizlama var sanki sut iniyor gibi adetde oldum ne var bilemedim insallah guzel haberler alirsiniz hamile arkadaslar

Back
X