- 13 Mayıs 2016
- 11
- 3
- 16
Herkese merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve şu an bu başlığı açıyor olmam bile çok mutluluk verici. 2,5 senedir bebek istiyoruz . Bu süreçte hemen her ay sizlerin yazdıklarından acaba hamile miyim hsg nerde çektiririm gibi bir sürü konu okudum. Her ay o tek çizgiyi görmek beni çok yıprattı . Sanki hiç olmayacak gibi hissediyordum. Amaaaa çok şükür ki bu ay çift çizgiyi ben de gördüm :) Şimdi ise sizlerle paylaşmak istediğim şey şu. sat 26 mart geçen hafta ultrasonda kese göründü ama çok küçük hafta hesabı bile yapamıyoruz dedi doktor . Sanırım geç döllenme olmuş. Doktora gittiğim gün tuvaletten sonra peçeteye açık kırmızı renkte akıntı geldi sonrasında 1 haftadır çok çok az şekilde ara ara kahverengi pembe akıntı oluyor. Doktor bekleyelim şu an için ilaca gerek yok dedi. Yarın tekrar gideceğim inşallah bebeğimi görürüm çok heyecanlıyım ve de korkuyorum
bu durumu yaşayanlarınız varsa lütfen yazsın. Biliyorum çok fazla böyle konular oluyor ama yaşayınca sanki sadece sende oluyormuş gibi geliyor. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ... aminnn