yeni geldim araniza bi bakarmisinizzz

erzey0403

04.03.2014
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
72
21
18
30
Merhaba kizlar daha yeni uye oldum ama yaklasik bi senedr hepinizin dertlerini okuyup kendi kendime uzulurum hatta bazen benimkide dertmiymis be derim. Simdi ben size bisey sorucam ben yeni evlendim nisanimla beraber imam nikahimda kiyilmisti ama esimin maddi durumlarimdan dolayi dugun biraz gec olucakti nikah tarihi falanda aldik ama bi anda parasiz kalinca hem resmi hem imam nikahim kiyildigi halde iki ay sonra dugunum var baba evinde yasiyorum bunlari beni tanimaniz icim yazdim simdiki derdim ben esimi askerdeyken bi sene bekledim onu beklerken dert arkadasim hep yanimda olan bi kiz vardi esimde tanir ailecek gorusuruz esimde gorusurdu. Para konusunda sıkıntılar cekince arkadasimin annesi hatta yeri geldiginde anne dedigim insan bana eltisinin cocugunu ayarlamak istedi maddi durumu cok iyi onunla ol demisti tabikide ben kabul etmedim beni dusundugu icin soylemistir dedim ve o zamanlar esime bunu anlatmadim aradan bi sene gecti ve baska bi arkadasim sinirlilik aninda esime bunu anlatti simdi arkadasimla ve ailesiyle gorusemiyorum ne yapmam lazim kizin bi sucu oldugunu dusunmuyorum ama esim onlada gorusmemi istemiyo. Uzun oldu ozur dilerim daha iyi anlamaniz icin boyle yazdim..

Senin için çok önemli değilse görüşmeyebilirsin[/QUOTE

Onsuz yasayamam diyemem ama ustumde cok hakki vardir ve esimi sevmedigini dusunuyorum o kizi esim sayesinde tanidimm onlain arasi cok iyiydi ama benden sonra bana daha cok yakin oldu ve esimin benle kavgalarindan dolayi seni uzdugu icin ondan soguyorum demisti bi kere bana

Arkadaşın annesinin niyeti kötü değildir ama hayatında biri olduğunu bile bile böyle bi teklifte bulunması yanlış olmuş. Ben olsaydım eşimi, sadece kız arkadaşımla görüşeceğime, onun dışında ailesinden hiç kimseyle görüşmeyeceğime ikna etmeye çalışırdım. Eşin de kıskançlıkla biraz abartmış bence, sonuçta sen kabul etmemişsin önemli olan bu.

Arkadaşın annesinin niyeti kötü değildir ama hayatında biri olduğunu bile bile böyle bi teklifte bulunması yanlış olmuş. Ben olsaydım eşimi, sadece kız arkadaşımla görüşeceğime, onun dışında ailesinden hiç kimseyle görüşmeyeceğime ikna etmeye çalışırdım. Eşin de kıskançlıkla biraz abartmış bence, sonuçta sen kabul etmemişsin önemli olan bu.

Bunu ona anlatamadim oda bana dediki seni guvenip oraya gonderiyorum yaptigi sey yanlis karimi elimden mi almaya calisiyo bidaha nasil icim rahat gonderiyim dedi

bu konuda bizim ne dediğimizin önemi yok nişanlının ne dediği önemli görüşmenden rahatsız olacaksa görüşme tabiki

Kiz beni ariyo dayanamayip aciyorum agliyo annemin yaptigindan dolayi seni kaybettim diyo ama esime bunu anlatamiyorum annesini niye susturmamis zamaninda diyo
sürekli evlerine giren çıkan birisin ve annesi nişanlı olduğunu bildiği halde sana birini teklif ediyor bir daha eşin onlara nasıl güvensin ben olsam güvenmezdim.bu konudan dolayı huzurunuzu bozmayın derim

Biraz mantıklı olup baksaniz eşinizin hakli oldugunu anlarsiniz resmen kadının içinde kötü niyet varmış nişanlı kiza eee para icin git onunla birlikte ol demis resmen ve siz de halen tutacak yer ariyosunuz şöyle düşünün siz uzak bi yere gittiniz eşinizde tıpkı sizin arkadaşınız gibi arkadasi var ve annesi ona aa bak nişanlın uzakta bence bizim bilmem kimin kiziyla birlikte ol dese ve siz bunu öğrenseniz halen görüştürür muydunuz o aileyle güvenip eşinizi evine yollar miydiniz?

Biraz mantıklı olup baksaniz eşinizin hakli oldugunu anlarsiniz resmen kadının içinde kötü niyet varmış nişanlı kiza eee para icin git onunla birlikte ol demis resmen ve siz de halen tutacak yer ariyosunuz şöyle düşünün siz uzak bi yere gittiniz eşinizde tıpkı sizin arkadaşınız gibi arkadasi var ve annesi ona aa bak nişanlın uzakta bence bizim bilmem kimin kiziyla birlikte ol dese ve siz bunu öğrenseniz halen görüştürür muydunuz o aileyle güvenip eşinizi evine yollar miydiniz?

Haklisiniz aslinda gercekten gondermezdim emanet edip gitmisti bide beni.. kizla hayallarimiz vardi kina gecesinde butun arkadaslarim icin bindallik alicaktm peki esimi nasil ikna edebilirim fazla olmasada gordugumde sadece kizla konusmak icin ailesi icin ikna etmeye callismicam

Bence o kadın o kadar da iyi niyetli soylememis ben olsam eşim demeden önce görüşmeyi keserdim çünkü sınırlı anında onu dediyse bir daha ki sınirinde diğer dediklerimi söyler

Haklisiniz aslinda gercekten gondermezdim emanet edip gitmisti bide beni.. kizla hayallarimiz vardi kina gecesinde butun arkadaslarim icin bindallik alicaktm peki esimi nasil ikna edebilirim fazla olmasada gordugumde sadece kizla konusmak icin ailesi icin ikna etmeye callismicam
Bence hiç gerek yok o kiz olmasada senin kinan eminim yine cok guzel olacak ya sen bu kizla görüşürsen zaman geçince annesiylede o samimiyet olusacak ve inan bu kez evliyken darbe alacaksin ve toparlayamazsın bunun tutar hic bir yani yok arkadaşım bence eşini dinle bu konuda yani arkadaşının da seni tanimasi lazim ki annesine bu lafi ettirmemeliydi kisacasi ben olsam görüşmezdim ben bir kere kötü niyetli insanlarsan korkarim

Bence hiç gerek yok o kiz olmasada senin kinan eminim yine cok guzel olacak ya sen bu kizla görüşürsen zaman geçince annesiylede o samimiyet olusacak ve inan bu kez evliyken darbe alacaksin ve toparlayamazsın bunun tutar hic bir yani yok arkadaşım bence eşini dinle bu konuda yani arkadaşının da seni tanimasi lazim ki annesine bu lafi ettirmemeliydi kisacasi ben olsam görüşmezdim ben bir kere kötü niyetli insanlarsan korkarim

Tamam arkadasim dinlicemmm:) insallah o kizi yolda gordugumde duygularima sahip cikarim

Tamam arkadasim dinlicemmm:) insallah o kizi yolda gordugumde duygularima sahip cikarim
Bence çıkmalısın zaten annesinin bu hareketiyle nasil bir dusunceleri var öğrendin bugün sen emanetken boyle sey teklif eden yarin sen onlara guvenip kizini emanet etsen neler yaparlar kim bilir sen hayatindaki adamla mutlu olmaya bak gerisini bosver ve sana ikinci tavsiyem nacizane ve bir daha boyle birsey olursa eşine kendin soyle baska birisinden duymasi hoş olmaz:) hayirli olsun bu arada düğününde Insallah Allah utandirmasin:)

Bunu ona anlatamadim oda bana dediki seni guvenip oraya gonderiyorum yaptigi sey yanlis karimi elimden mi almaya calisiyo bidaha nasil icim rahat gonderiyim dedi

o zaman buluşmaları onun evinde değil sizin evinizde yaparsınız.. hem eşine söyle ''pat diye görüşmeyi kesemem bende çok emeği var nankörlük etmiş olurum, ömür boyu vicdan azabı çekerim'' vs gibi sözlerle damardan gir bence :KK48: çok çok araya mesafe koyarsın.

Bence çıkmalısın zaten annesinin bu hareketiyle nasil bir dusunceleri var öğrendin bugün sen emanetken boyle sey teklif eden yarin sen onlara guvenip kizini emanet etsen neler yaparlar kim bilir sen hayatindaki adamla mutlu olmaya bak gerisini bosver ve sana ikinci tavsiyem nacizane ve bir daha boyle birsey olursa eşine kendin soyle baska birisinden duymasi hoş olmaz:) hayirli olsun bu arada düğününde Insallah Allah utandirmasin:)

Cokk tesekkur ederimm bu aralar esimle cok kucuk sebeplerden kavga ediyoruz aslinda hep ediyoruz ama ne o birakiyo ne ben birakiyorum bide sey sorucam her dedigine tamam demelimiyim acaba demedigim icin mi kavga ediyoruzdur

Back
X