- 26 Ağustos 2015
- 72
- 21
- 18
- 30
Merhaba kizlar daha yeni uye oldum ama yaklasik bi senedr hepinizin dertlerini okuyup kendi kendime uzulurum hatta bazen benimkide dertmiymis be derim. Simdi ben size bisey sorucam ben yeni evlendim nisanimla beraber imam nikahimda kiyilmisti ama esimin maddi durumlarimdan dolayi dugun biraz gec olucakti nikah tarihi falanda aldik ama bi anda parasiz kalinca hem resmi hem imam nikahim kiyildigi halde iki ay sonra dugunum var baba evinde yasiyorum bunlari beni tanimaniz icim yazdim simdiki derdim ben esimi askerdeyken bi sene bekledim onu beklerken dert arkadasim hep yanimda olan bi kiz vardi esimde tanir ailecek gorusuruz esimde gorusurdu. Para konusunda sıkıntılar cekince arkadasimin annesi hatta yeri geldiginde anne dedigim insan bana eltisinin cocugunu ayarlamak istedi maddi durumu cok iyi onunla ol demisti tabikide ben kabul etmedim beni dusundugu icin soylemistir dedim ve o zamanlar esime bunu anlatmadim aradan bi sene gecti ve baska bi arkadasim sinirlilik aninda esime bunu anlatti simdi arkadasimla ve ailesiyle gorusemiyorum ne yapmam lazim kizin bi sucu oldugunu dusunmuyorum ama esim onlada gorusmemi istemiyo. Uzun oldu ozur dilerim daha iyi anlamaniz icin boyle yazdim..