yeni gelin evimm allah isteyen herkese nasip etsin amin

Hayırlı olsun sağlıkla oturun inşallah canım ama tül perdeler artık eskide kaldı ve kirlenmesi çok daha kolay keşke stor perde yaptırsaydınız :))

kiracı oldugum için ev stora uygun değildi canım teşekkürler:)

Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin çok güzelmiş mobilyaların , odalar çok geniş değil sanırım.
Yer ne kadar geniş olursa o kadar gösteriyor kendini eşyalar.

Cok güzel Canim Allah pismanlik Vermesin bir Ömür boyu mutlu olursunuz ins:)))
Kurban oldum Allahin sizi kem gözlerden korusun:)
Gülle gülle otur evinde tatlim

Rabbim huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin gayet güzel uyumlu bir şekilde döşenmiş bir ev maşallah

Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin çok güzelmiş mobilyaların , odalar çok geniş değil sanırım.
Yer ne kadar geniş olursa o kadar gösteriyor kendini eşyalar.

evet evimiz oldukça küçük teşekkür ederim güzel dileklerin için:)

Cok güzel Canim Allah pismanlik Vermesin bir Ömür boyu mutlu olursunuz ins:)))
Kurban oldum Allahin sizi kem gözlerden korusun:)
Gülle gülle otur evinde tatlim

aminnnnnnn ::) çok çok teşekkürler güzel duaların için :)

Rabbim huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin gayet güzel uyumlu bir şekilde döşenmiş bir ev maşallah

aylarca araştrdım istediğim herşeyi ince detayına kadar istediğim gibi bir ev kurabildim çok teşekkürler canım :)

Cok guzel gule gule huzurlu mutlu yasayin insallah. Kendi fikrim gunluk odadaki hali bogmus biraz. Keske oraya tek renk olsaymis. Koltuklar zaten desenli. Mesela bembeyaz bi hali cok guzel olurdu

Mutlulukla, sağlıkla, huzurla oturun inşallah. Herşey çok güzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Çok güzel ama odaları ve mutfağı daha genel açıdan yani bütünü görebileceğimiz şekilde çekseydin mutfağı merak ettim mesela...güle güle oturun huzurla inşallah

Hiçbiri benim tarzım değil özellikle pembe renk.
Ama güle güle otur çok mutlu ol İnşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…