• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni gelin evimmm:) yardimm

Emsu88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014
17
3
3
Balıkesir
Kizlar merhaba yeni uyeyim foruma. Ama uzun zamandir takip ediyorum . Agustosta dugunum var ve salon ve oturma odasi konusunda hali renk seciminde yardima ihtiyacim var :( salonumm $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403974447.267762.webp
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403974515.425370.webp
Ve hic icime sinmeyen oturma odam $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403974553.547480.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403974572.391018.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben açık renk tercih ederdim. Mesela beyaz veya krem ile çok az koltuğun rengi olan bir hali.
Odaya açık renk daha bir ferahlık verir :)
Mutlu huzurlu sevgi dolu günlerde oturman dileğiyle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi dileklerin icin tesekkur ederim . Bende oyle dusunuyorum ama acik renk cabuk kirlenir diyolar sonucta benle yaslanmicak oda var :)

Kizlar merhaba yeni uyeyim foruma. Ama uzun zamandir takip ediyorum . Agustosta dugunum var ve salon ve oturma odasi konusunda hali renk seciminde yardima ihtiyacim var :( salonummEki Görüntüle 1171783
Eki Görüntüle 1171784
Ve hic icime sinmeyen oturma odam Eki Görüntüle 1171785 Eki Görüntüle 1171786

Halıların kesinlikle açık renk olmalı bence. Kirlenme konusunu şu anda takma derim.Hemen bebek falan düşünmüyorsan zaten sorun olmaz. Salonda aksesuar olarak turkuaz ağırlıklı kullanabilirsin.Kahve tonlarındaki mobilyalarını turkuaz dengeler. Oturma odan benim ilk oturma odama benziyor :16: ççoookk rahattı o takımım bence içine sinmemesi için sebep yok canım gayet hoş görünüyor.beyaz lacivert uyumunu her zaman çok sevmişimdir hatta araya açık mavi objeler kullanabilirsin.orta sehpa kullanırsın beyaz.orayada halını düz ya da az desenli düşünebilirsin.Ben halıda her zaman için düz yada az desenli olanları seviyorum çok daha kullanışlı oluyorlar. Şimdiden mutluluklar dilerim huzurla kullan tüm eşyalarını :31:

Son düzenleme:
çok sıcak duruyor evin krık beyaz yada krem seçmelisin bence halıları.. yatak odanla mutfağınıda görmek isterdik :6::6:

İcime sinmeme olayi koltuklarin biraz buyuk olmasi ortadaki alani daraltmasi bide bizim oda biraz yamuk gidiyo:) guzel dileklerin icin tesekkur ederim . Pastel renkleri dusunuyorum bende pek cicekli bocekli seyleri sevmiyorum . Ama isteigim gibide bulamadim pek .bi cok markaya baktim hep klasik yada simli kullanilmis yada cok detayli

Mutfagimin ve yatak odamin son hallerinin resimleri yok o yuzden yukleyemedim

ben açık renk halı kullanma derim. seninle yaşlanmayacaklar ama okadar çabuk kirleniyor ki. ben şuan üzerini örtüyorum . misafir ağırlayacağım ondan sonra atacağım bıktım yıkatmaktan silmekten. yeni çıkan halılar var petvork desenler çok güzel onlara bakabilirsin.

bence oturma odan çok hoş renk çok güzelmiş ortaya beyaz/ekru çamaşır makinesinde yıkanabilen halılardan serebilirsin canım temizliği de zor olmaz:16:

bak bakalım beğendğin var mı

Eklentiler

• $7322A-TURKUAZ_w139_h199.webp
    $7322A-TURKUAZ_w139_h199.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 128
  • $7329A-TURKUAZ_h600.webp
    $7329A-TURKUAZ_h600.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 112
  • $9069A_MAVI_1_w139_h199.webp
    $9069A_MAVI_1_w139_h199.webp
    4 KB · Görüntüleme: 111
Güle güle oturun evinizde bence de açık renkler daha uygun olacaktır mobilyalarınıza krem renkleri kırık beyazlar vs içinize sinmeyen oturma odanızıda sevdiğiniz aksesuarlarla süslersiniz

Tesekkur ederim bugun aldim sonunda halilarimi salonumun$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404155032.080412.webp
Oturma odam$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404155053.531481.webp
Ve antre halim$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404155082.402996.webp

Ev duzmek gercekten cok zormus benim gibi kararsiz bir insan icin ozellikle:)

Royal halinin cnm yeni natura diye geciyor ama fiyatini bilmiyorum maalesef

salonunuzdaki mobilya koyu renk olduğundan dolayı,halınızı açık renk seçmelisiniz.
krem koltuğun renginde,yada ekru dediğimiz renkte desensiz halı güzel olucaktır.
oturma odasına ise beyazlı açık grili bir halı olabilir.

Benim evimde salon ve yatak odası halılarım beyaz,kullanışlılık bakımından tavsiye etmem.
ama oturma odamın halısını örnek olarak paylaşayım.kremli kahveli açık tonlarda.$141020131108.webp salonunuza bu türde olabilir.

Back
X