• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni gelin evimmm:) yardimm

Bebeğin olsa bile ne olacak ki leke tutmayan halılar var onları geçtim annelerimiz bu halıların üzerine günlük hayatta birşey daha örtüyorlar misafirin geleceği zaman kaldiriverirsin. Herşeyi geçtim verirsin hali yıkamaya 3 günde en kötü tertemiz teslim ediyorlar. Bi hali için bukadar dert tasa gereksiz başka şeylere kafa yor derim.
Açık renk iyidir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen bende oyle yaptim acik renk aldim su anki halilarin neredeyse hepsi leke tutmayan ozellikte. Allah daha buyuk dertler vermesin;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1.5 yildr hergün bu halının üzerindeyim heralde bundan dha açık renk bi halı olmaz :) banada kirlenir demeyi bırakın beyaz halı mı olur alırken ddiler wala aldım ewlendik 2 ay snra 1.5 ltre cola döktük üzerine tepsiden düştü yikamaya werdim 2 gün snra geldi kar gbi bembeyaz ..yani koyuda olsa cola lekesinde wericektim açıkta olsa..ben kullaniyorum memnunum acik halidan hatta benimki angora shaggy 3 boyutlulardan.. Smdi kim gelse ewime ay çok ferah,hali cok dgskmş diyo:)

Eklentiler

• $1404206274140.webp
    $1404206274140.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 102
Aynen cnm bende kimseyi takmayip acik renk aldim:) su an herseyin kolayi var ver yikamaya gitsin sonucta nerelere ne oaralar veriyoruz :)

Aynen bende oyle yaptim acik renk aldim su anki halilarin neredeyse hepsi leke tutmayan ozellikte. Allah daha buyuk dertler vermesin;)

leke tutmaması güzel. içine sineni al. bende dediğim gibi beyaz aldım leke tutmuyor denilerek. bir çay damlasa bile sildiğimde yayılıyor . halılarımda sorun var sanırım. o yüzden ben bıktım bu halıdan. halıların çok güzel güle güle otur

Valla garantili leke tutmaz dediler satici politikasi aldik bakalim sansimia:)

Valla garantili leke tutmaz dediler satici politikasi aldik bakalim sansimia:)

Güle güle kullanın benimde garantili leke tutmaz halılarım var çok memnunum inşallah sizinde öyle olur.

ayyy bence oturma takımın güzel mavinin güzel tonu değişik üzerine kahverengi krem kırlentler ile kombinleyebilirsin emin ol havası değişecek ve halı için fikrim acık tonlar ve düz desensizden yana kullan kremler bejler kahve ve yeşil agırlıklı salonun <3

Halilarimi aldim da esyalari begenerek aldim ama nebileyim salonum cok mu soluk oldu acaba :( cok kararsizliklar yasiyorum nedense bu telaseden midir ne&#128542;

oturma odanın halısı için bişey diyemem ama mobilya ve aksesuarlarını beyazla kombinlemeni tavsiye ederim. çok şık duruyor beyaz ve koyu mavi... salonuna da kırmızı objeler güzel durur diye düşünüyorum...

güle güle oturun...

bence çok açık olmayan ama açık olucak kesinlikle koyu değil ve ya desensiz ya da çok az desenli halılardan araştır

Kizlar merhaba yeni uyeyim foruma. Ama uzun zamandir takip ediyorum . Agustosta dugunum var ve salon ve oturma odasi konusunda hali renk seciminde yardima ihtiyacim var :KK43: salonummEki Görüntüle 1171783
Eki Görüntüle 1171784
Ve hic icime sinmeyen oturma odam Eki Görüntüle 1171785 Eki Görüntüle 1171786

Merhaba, tv ünitesinin arkasında ki gerçek taşlar mı yoksa duvar kağıdı mı?

Kizlar merhaba yeni uyeyim foruma. Ama uzun zamandir takip ediyorum . Agustosta dugunum var ve salon ve oturma odasi konusunda hali renk seciminde yardima ihtiyacim var :KK43: salonummEki Görüntüle 1171783
Eki Görüntüle 1171784
Ve hic icime sinmeyen oturma odam Eki Görüntüle 1171785 Eki Görüntüle 1171786

Çok fazla renkler kullanmışsınız biraz boğucu bir hal almış.
Bence Halınızı desensiz açık bir renk tercih etmelisiniz.
Mutlu günlerde oturun.

Back
X