çok hoş englıshhome tarzı nevresimlerle dekorlarla süper olurBiz country ve İskandinav tarzı açık renkli ve ferah mobilyalardan hoşlanıyoruz, o yüzden yatak odamızı Ikea'dan aldık. Doğtaş, Bellona vs gibi markalar gereksiz pahalı, abartılı ve klişe mobilyalar genelde. Çok içime sinerek aldım yatak odamı. Takım bu, ama sadece yatağımız takımdaki gibi değil onun altındaki yataktan olacak.
Eki Görüntüle 1622595
Eki Görüntüle 1622596
Çok sade diyenler olacak büyük ihtimalle ama ben yatak odamı mobilyaları sade tutup aksesuarlarla, nevresim takımları ve tablolarla cibinliklerle hareketlendirmeyi tercih ediyorum. Mobilyalar süslü olunca bu sefer çok abes duruyor ve göz yorucu oluyor.
Teşekkür ederim. İçim açılıyor böyle odalarda. English home'a bayılıyorum zaten gidip bir sürü çarşaf seti pikeler nevresim takımları vs aldım hepsi çok yakışıyorçok hoş englıshhome tarzı nevresimlerle dekorlarla süper olur
ben de öyle duymuştum bazı mobilyaları için ama şu ana kadar kullandıklarımda sorun yaşamadım o yüzden seçtik. eğer bir problem olursa başka takım alacağız artıkçok güzel.
ben ikea yı kaliteli değil diye duymuştum sadece.
Biz country ve İskandinav tarzı açık renkli ve ferah mobilyalardan hoşlanıyoruz, o yüzden yatak odamızı Ikea'dan aldık. Doğtaş, Bellona vs gibi markalar gereksiz pahalı, abartılı ve klişe mobilyalar genelde. Çok içime sinerek aldım yatak odamı. Takım bu, ama sadece yatağımız takımdaki gibi değil onun altındaki yataktan olacak.
Eki Görüntüle 1622595
Eki Görüntüle 1622596
Çok sade diyenler olacak büyük ihtimalle ama ben yatak odamı mobilyaları sade tutup aksesuarlarla, nevresim takımları ve tablolarla cibinliklerle hareketlendirmeyi tercih ediyorum. Mobilyalar süslü olunca bu sefer çok abes duruyor ve göz yorucu oluyor.
çok güzel.
ben ikea yı kaliteli değil diye duymuştum sadece.
Çok teşekkür ederim, ben de bayılıyorum !Cok begendim canim, güzel günlerde kullanin :)
Ben Ikea mobilyalarini seviyorum!
Ikeanin her kalitede mobilyasi var. Resimdeki Makyaj masasi/komidini ile Dolap cok kaliteli.
Sectigi yatagida ikeada denedim, biraz gicirdiyor gibi
Teşekkür ederiiiiiimmSade mobilyalara ba yı lı rımm. Cok guzeller gule kullan. Ama kiyafet dolabi kucuk gorundu gozume tum kiyafetlerinizi alir mi ki?
Çok teşekkür ederim, ben de bayılıyorum !
Evimize getirip kurduklarında bakıcam ama daha önce ikeadan yatak almıştım gıcırdamadı. gıcırdarsa da sorun değil zaten şimdi idareten aldık bu yatağı vaktimiz çok kısıtlı çünkü bize yetmiyor normal çift kişilik yataklar.
balayından dönünce bu yatağın modelinden daha genişini sanayide yaptırıcazsığmıyoruz napalım
Eğer yatak tahta alınacaksa onu ikeadan almama taraftarıyım, bazı mobilyaları kaliteli olmuyor maalesef. bizimki demir, bi de aynı modelin büyüğünü sanayide yaptırıcaz balayından dönünce.Bizde İkea Malm yatak var ve altında ki tahtalar saolsun yatarken çöküp çöküp duruyor. Alalı 2 buçuk sene oldu.Ve bunu aldığımız zamandan beri yapıyor. Gidip söyledik ama kimse ilgilenmedi bizimle. Bir de kitaplık aldık senesi çıkmadan karşı komşuya yaksın sobada diye verdik.
Aynen öyle gerçi kimseye beğendiremedik ama olsun. neymiş yeni gelin odası böyle mi olurmuş genç kız odası gibiymiş. dedim siz bi daha evlenin kendinize istediğiniz gelin odasını alınDesen olarak cok begeniyorum bu yatagi, sanayide gönlünüze göre yaptirinca, yemede yaninda yat olacak
Hee o zaman baska tabii. Bizim odada iki kiyafet dolabi var buyuk, kardesimle benim anca sigiyo kiyafetlerimiz kiz olmak zorTeşekkür ederiiiiiimmBen de bayılırım, doğtaş mobilyaya falan ben daha önce bakmıştım bana biraz abartılı geldiler. hiç yeni gelin odası gibi değil dedi bizim akrabalar ama ben sade seviyorum napayım.
odamızda giyinme odası var, ben orayı alıcam bu dolaba nişanlımın giysilerini doldurucaz.
güle güle kullanın :)ben de öyle duymuştum bazı mobilyaları için ama şu ana kadar kullandıklarımda sorun yaşamadım o yüzden seçtik. eğer bir problem olursa başka takım alacağız artık
ben hiç kullanmadım görüntü olarak güzel ama duyduğumu söyledim sadece:)Cok begendim canim, güzel günlerde kullanin :)
Ben Ikea mobilyalarini seviyorum!
Ikeanin her kalitede mobilyasi var. Resimdeki Makyaj masasi/komidini ile Dolap cok kaliteli.
Sectigi yatagida ikeada denedim, biraz gicirdiyor gibi
Heheheh üniversitedeyken yurt odama bile kaç bavul ve çanta taşıdığımı uğraştığımı hatırlıyorum, bir de evli kadın gardırobu düzüyorum şimdi eyvahlar olsunHee o zaman baska tabii. Bizim odada iki kiyafet dolabi var buyuk, kardesimle benim anca sigiyo kiyafetlerimiz kiz olmak zor
Hahaha ben de yurda deli gibi kiyafet tasidim yaa. Son zamanlar eve gelip gittikce (evle okul arasi 2saat) yaklasik birbucuk ay boyunca koca sirt cantasi dolusu kiyafet getirdim eve. Son gun az esyam olur dedim. Bi baktim bes valiz kalmisHeheheh üniversitedeyken yurt odama bile kaç bavul ve çanta taşıdığımı uğraştığımı hatırlıyorum, bir de evli kadın gardırobu düzüyorum şimdi eyvahlar olsunsadece iç çamaşırlarım iki bavul
Amaan sen onları boşver. Öyle şatafatlılar bir iki sene sonra sıkıcı oluyor. Sadelik hep güzeldir.Aynen öyle gerçi kimseye beğendiremedik ama olsun. neymiş yeni gelin odası böyle mi olurmuş genç kız odası gibiymiş. dedim siz bi daha evlenin kendinize istediğiniz gelin odasını alınevimi onların zevkine göre döşemek zorunda mıyım canım hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?