yeni geline yardım :)

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
iyi akşamlar arkadaşlar annem ve kayınvaldemden ayrı sehirde yasıyorum malesef her şeyle kendim başetmeye calışıyorum yarın eşimin iş arkadaşları gelicek iki kişi birisi eşiyle gelcek mac seyretcekler şimdi diyorumki pilav yapayım üstünede et haslaması koyarım yanına ne yapayım masa kurmak şstemiyorum servis tabagında bi kaç çeşit bişey yapayım ama yanına ne gider bilemedim

Masa değilde herkes kendi tabağında mı yiyecek oturarak o zaman et haşlama ve pilav olmaz,Kısır,bir çeşit börek,kek,makarna salatası yada patates salatası,zeytinyağlı yaprak sarma ve kurabiye bunları azar azar servis tabağında ikram edersin.

ya bide ilk defa gelcekler masayamı hazırlasam acaba saydıklarında hafif olmazmı canım

ya bide ilk defa gelcekler masayamı hazırlasam acaba saydıklarında hafif olmazmı canım
Siz bu kişileri yemekli misafir olarak mı alacaksınız yoksa çay olarak mı davet ettiniz yazdığım menü çay menüsü idi ancak sizin yazdığınızda servis tabağında uygun olmaz,yemeğe alacaksanız o zaman;
Süzme mercimek çorbası
Fırında tavuk pAtates yemeği,pirinç pilavı,zeytinyağlı yaprak sarma ve börek yapabilirsiniz,çayın yanınada yaş pasta,kurabiye,çerez,cips ve patlamış Mısır olarak ikram edersiniz zaten maç izleyeceklermiş.

eşim maç seyretceklermiş erkek erkege olacaklardı sonra onunda eşi gelsin madem tanısırız dedim işten cıkıp gelcekler sadece erkekler olsaydı caydı felan abur cubur olurduda bilemedim şimdi masamı hazırlasam yoksa cay saati şeklindemi olsa

İşten çıkıp geleceklerse aç olurlar büyük ihtimal o zama en iyisi akşam yemeği.

aynen ne yapayım artık yemek yaparım yardım için teşekürler

aynen ne yapayım artık yemek yaparım yardım için teşekürler
yemege davet ettiginizı esin bildirse daha iyı olur.yemege beklıyoruz gbılerinden.bilmıyolarsa tok gelebilırler.bıs suru sey yapcaksın sonucta

iş yerinden cıkıp beraber gelcekler ya ac olurlar diye düşünüyorum

Aynen canım arkadaşlara katılıyorum masa hazırla ki marifetini göster eşin de gururlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…