- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #4.001
slm kızlar bn geldim birazdan eşim gelicek kvlere gidicez görümcem kısır yapıcakhamişlerden özür diliyorumm
tebriklerr maşallah nasl başarıyosun yaa ne kdr dvm ediceksin? bırakınca alırmısın acba kiloları geri?:26:
bnde yılbasında kimseye hizmet etmek istemiyorum ewimde baş başa olmak istiyorum.yada dısarı cıkmak ama arba yok ulaşım zor uzağız heeryeree
ağladığın için üzülme cnm kendini deşarj etmişsin birazz..
eşinin yorumuna üzüldm canm ya öyle demesi cok yanlış sana güvenmiyordusa neden ewlenmiş senle..eşin kvden cok etkileniyo bnce cnm pisikoloğa gidecksen eğer eşinle gitmelisin tek başına gitmenin bi anlmı yok bnce bizim söylediklerimizi söyler amayaa gibi olmulu yaklaşır yada bizim gibi konuş kv gönder der.
eşinle konuş gerçekten ağlaaaa gerekirse annenin ewine git.kv ile tek başına sakın konuşma eşine yanlış aktarır sen suçlu olursun eşinle konuşmalısın tatlım..
bn sana söyle bişey anlatayım...kvler gelince annem ya burda oluyor yada sonradan geldiğinde ilk annem gidiyor bu da dikkatimi çektiii anneme nedn sn önce gidiyosun dedim. "ee kv daha cok kalıcak tabii onun ewi" dedi..bnde "ne alakası var evi o aldıysa içinide bn doldurdum" dedim.
dün aksm eşime söyledim annem böyle dedi diye eşimde hiç öyle bişey yok saçmalamayın hiç hiç hiçç öyle şey olmaz dedi..kii kv hiç öyle bi imada bile bulunmadı.
kv.bazen unutuyor.geçen eşim araba alıcazz dedi.kv de ödeyebilcez mi dedi.sonra düzeltti ödeyebilcekmisiniz dedi...artık yavaş yavaş farkına varıyor.
bnce eşine güzelce anlat herşeyi bize anlatıgın gibi anlat iyi yönden kötü yönden ne düşünüyorsan. eğer eşin seni hakısız görürse bu ewlilik zor yürür canm.seni haklı görürse ztn bi çözüm bulursunuz cnm ama mutlaka konuş
bir haftada 8 kilo değil ki canım, naptın senbeauty süpersin valla ne diyim bi haftada 8 kilo...ama dikkat et kendine halsizlik falan yapmıyor mu
enim arkadaşımın da d.günü sevgilier günü ama hep 2 tane hediye aldırıyor
kızlar saat 11.30 gibi müdürüm beni yanına çağırdı yapmam için bir iş anlatıyorduki senin neyin var dedi.
bir şeyim yok dedim ama o ısrar edince bende kendimi tutamayıp ağlamaya başladım
sonra arkadaşlardan biri beni dışarı çıkardı falan herkesin içinde ağlamış oldum çok utandım
bu seferde herkesin içinde ağlamama sinir olup ağladım derken baya boşalttım kendimi.
3 yıldır burda çalışıyorum böyle bir şey hiç gelmemişti başıma hiç ağlamamıştım yani artık nasıl dolduysam eşime ve kv'ye.
kendimi çok kötü hissediyorum eve gitmek istemiyorum
akşam anneme gideceğim orda daha mutluyum
slm kızlar bn geldim birazdan eşim gelicek kvlere gidicez görümcem kısır yapıcakhamişlerden özür diliyorumm
tebriklerr maşallah nasl başarıyosun yaa ne kdr dvm ediceksin? bırakınca alırmısın acba kiloları geri?:26:
bnde yılbasında kimseye hizmet etmek istemiyorum ewimde baş başa olmak istiyorum.yada dısarı cıkmak ama arba yok ulaşım zor uzağız heeryeree
kızlar saat 11.30 gibi müdürüm beni yanına çağırdı yapmam için bir iş anlatıyorduki senin neyin var dedi.
bir şeyim yok dedim ama o ısrar edince bende kendimi tutamayıp ağlamaya başladım
sonra arkadaşlardan biri beni dışarı çıkardı falan herkesin içinde ağlamış oldum çok utandım
bu seferde herkesin içinde ağlamama sinir olup ağladım derken baya boşalttım kendimi.
3 yıldır burda çalışıyorum böyle bir şey hiç gelmemişti başıma hiç ağlamamıştım yani artık nasıl dolduysam eşime ve kv'ye.
kendimi çok kötü hissediyorum eve gitmek istemiyorum
akşam anneme gideceğim orda daha mutluyum
kızlaaaarraşağısı kalabalık ama yazan yok
çıkın ortayaa yakaladım sizi
ben burdayım valla, annemin yarın günü var piyano kek yaptım, ama yordu bu sefer ya... kremayı ılıkken yapmam gerekiyordu, soğumuş baya katılaşmış, onun pütürcükleriyle uğraştım, üstüne kakaoyu dökerken, elim kaydı, her yer kakao oldu falan, üstüm başım dahil
Bnde geldm eve eşim yine pcde bnde telde geçmişi okudum.
Beauty azmine hayranım iradenede bn yapamam o kdr ya keşke yapabilsem dayanabilsem.
Sadece dikkat ediyorm ama yetrli olmuyor yani aynı kiloda kalmamı sağlıyor.
Plojo nasıl gidiyor hamilelik..
evet unuttum, neyse birazcık süt falan ilave ettim, uğraştırdı ama oldu sanki... tadına bakmadım gerçi de... her şekilde sevilir o kek diye düşünüyorumahaha allah seniiolsunn nazar değmiştir bi öncekinden
unuttun mu da o kada soğudu krema
Bnde geldm eve eşim yine pcde bnde telde geçmişi okudum.
Beauty azmine hayranım iradenede bn yapamam o kdr ya keşke yapabilsem dayanabilsem.
Sadece dikkat ediyorm ama yetrli olmuyor yani aynı kiloda kalmamı sağlıyor.
Plojo nasıl gidiyor hamilelik..
İyi çok şükür..Bugün nedense bir hüzünlü..Bilemedim..Zaten çok ağlayasım vardı,Merhamet izliyorum şarkıyla beraber gözlerim doldu bile..
şimdi gördüm tatlıı
yattın mıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?