- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.601
mutlu pazarlar hatuncuklaaaaaarrrr
sabah sabah bi şort krizimiz oldu ki sormayın....
tatildeyken eşim şortlarından birine yağ damlattı, ben de geldiğimizde leke çıkarıcı ile lekeyi çıkarmak istedim ama renk farklılığı oluştu, yakından belli uzaktan değil... diğer 2 şortunu da askı da bıraktığı için kirlilikte beklemede. adam sabah ekmek almaya giderken şort aradı bulamadı haliyleeşofmanla çıktı ekemği alıp geldi ama dışarı çıkmak için şort istiyo. kahvaltıdan sonra lekeli şortla birlikte minik bi dağ halini alan tüm ütülerimi yaptım tatil kıyafetleri yıkanmış ööööyyylece duruyodu da bu arada ben hızlı yıkama modunda diğer şortları da yıkadım çünkü o lekeliyi giymesini istemiyodum. bekle dedim ben ütüyle kurutcam onu... kuruttum da, ama son anda foşşşş diye bütün kirecini lekesiyle birlikte şortun üzerine bıraktıııı sildim düzelttim ama kocamın tüm hevesi kaçtı en eskilerden bi şort geçirip çıktı dışarııı.....
günaydın asoşşş..... yaşasın tatil dimiiii
ayyy canım yaaaa, nası kötü hissettim, başı sağolsun arkadaşının... Rabbim sabır versin.....
Aaa dogru yazmistin dimi canimbende hemen patronlara sovdum
Vallaha cok uykucular canimmm bidebenmki ekmek almaya gitmeyide sevmez bugun onu yollamayim diye migrosa fittim allagimm kitaplarda ve bazi zucacciye urunlerinde indirim vardi gorlerim boyleacildii eaim yanimda olsa aldirmazdi gittim bi tane kitap aldim bide hep begendigim cucake li baharatliklardan aldimm amerijan servis ldin e eknek icin gitmistim ekmegide aldim geldim diyorum esime sana hedie aldim adam sevindi bi cikarttim cucake li baharatlik kaca aldin bunu diye azcik kizdi ama napayim daha amerikan servisleri goateremedim
Bu ara bebeisim sen harikasin yahuu masallahkv yle geziyosunn evi temizliyosunn ben hamis ilsam yapamam heraldee
Aa erpilic akpilic mudurnu tavukculuk hepsi bolunun markalaariii
Aman hic biri organik degilki
Bu arada balkondaa oh miss artik yaninizda sezen de var allah bizede nasip etsinn
Cok uzuldum yaa:26:
Allah gercejten herseyin hayirlisini nasip etsin ve dusmanima bile yasatmasin o aciyi:26:
Sabah sabah baya adrenalin yasamissiniz canim sortlasonu guzel biseymis iyiymis ama ekmegi almis sukur
Valla yasasin tatil amayaaa2hafta seminerim var ondan sonra komple rahatim
Slm kızlar. .
Bugun kahvalktıdan sonra babamla Mudanya'ya gittik babalar günü hediyesi olarak.
Sonrada kucuk bi pazar alışverişi yapıp kv geldik.
Mayıs annesine bnde cok üzüldüm allah sabır versin. .
Amaya
Dun gece biz de şort krizi yaşadık.pijama sevmezmiş şartları yokmuş. Yataktan kalktım bulcam diye diyo ki bn kirlilere attım. ..
Not: simgeleri kafadan attım .Yarn bol bol sizleyim
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simge kullanamıyorum)
Heyy kizlar paAr pazar yazismissnz masallah ssize sabahtan denize gttk askla eve geldgmden beride oturmuyrm ev isi temzlik yemek fasli derken yarn ki yemegide yaptm pisio :) yarn size is yernde bol bol eslik etcem tatliskolar ben biraz kesitrym opuldunuzzzzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Plojoo
Cok şükür gezdik ama başım ağrıyo şimdi..
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simge kullanamıyorum)
Amiinn insallahh..
Bugun herkeste sort krizi yasanmis anlasilan neyse ki bizimkiler temizdi o mu bu mu su mu diye oyalandi
Valla bravo amaya israrli giydirdin sortu :)
Insan esi isteyince o seyi yapmasa cok uzuluyor di mii?) kiyamiyorum ben hicc..
Tabii bende ekmek almaya gideyim dedim Sesen hanim uyandi balkona ciktik kahvaltiya oturdum yine agladi :)) israrla bize eslik etti yanii
Buarada insan dayanamiyor ya oyle seylere iyi yapmissin kizcee :))
Yazarken zaman geciyor giris istiyor hemen tlf :))
Ne guzel gecmis gununuz ohh :)
Girdumkiii kizce resimlerinizi instagrmda cok guzel xikmissiniz kiiiHeyy kizlar paAr pazar yazismissnz masallah ssize sabahtan denize gttk askla eve geldgmden beride oturmuyrm ev isi temzlik yemek fasli derken yarn ki yemegide yaptm pisio :) yarn size is yernde bol bol eslik etcem tatliskolar ben biraz kesitrym opuldunuzzzzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohh keyifli olmus ama sonrasi hem malum isler :)
Galiba artik gunesle ilk bulusmalar bas agrisi yapacak :) yaz geldii
Kizz ben hic zuccaciyeye dayanamammherfun alsam bikmam esim aldirmiyo hep icim gidiyodu icimdeki canacari cikardim bugunn
Sezosss annesi uzaklassin istemiyo tabiki
Girdumkiii kizce resimlerinizi instagrmda cok guzel xikmissiniz kiii
Gunaydinnn tatli gelinlerr
Dukkani ben kapatmistimm ben acayimm
Bugunn seminerim varr onun icin erken kalktimm suan koltukta gitmemek icin mayisiyorum
Tabi keyifli oluuurrevet valla ev işi yemek derken bırde gezme tozma baya yoruldum 10 deıldı aksam yattgmda bır de piştik kocişle yatakta cok sıcaktı evmz 5. kat aactk camı sonuna kadr perde kımıldamıo saka gbıydı
cok keyflıydı asos yaaaa herkes sezonu acmalı bnceee
gunaydnnnn 2 numarada benm bakalım bugun kımler gelecekkkkkkkkkkk
Gunaydin plojoooTabii kii ben geldiiiiimm
Gunaydııınnn herkese..
Cokk mutlu bi hafta olmasi dilegiyleeee
hoşgördük de işim çok şekerim ben okuyucu olarak katılıcam bugünHosgeldin ciniiiiimmmm
Ehehe olsun kuzummhoşgördük de işim çok şekerim ben okuyucu olarak katılıcam bugün
Günaydın kızlarrr hepinizi çok özledim iki gün gelmeyince hasretlik oldu
Bizde hafta sonu gezmelerdeydik hep kocişimle.
dün bir ara evin önünde arabayı park etmeye yer bulamayınca sonrada daracık yere girip arabadan çıkamayınca kapıyı bir hışımla kapatıp.
nefret ediyorum bu binadan ve araba parkı sorunundan dedim
görümcem hemen merkezi yerde oturuyorsun böyle olması normal dedi.
bende dedimkii ben istemedim burda oturmayı bana sorulmadı dedim.
kv önden sessiz sessiz gitti asansörü bile beklemedi merdivenden çıktı görümcede peşinden.
sonra biz eşimle asansöre bindik orda dedim işte neden bu evi alırken hiç bana sormadınız belki ben istemeyecektim.
belki ben annenle kardeşinle oturmayı istemeyecektim dedim.
söyleseydin dedi beyefendi. ya sanki gelip bana sordunuz fikrimi aldınızda.
evin alındığını krediye imza atacakları gün öğrendim o da kefil lazım oldu diye söylediler bana. kredi çıkmasın diye ne dua etmiştim ya
neyse ben bunları söyledim ve eşim yine sustu surat yaptı o kadar.
Gunaydinnn canimm resminizi gordumki yineeecok guzel cikmissiniz sizdee
Sende bi patlama olmus kuzumm azicik icini dokmussun ama buyuk konusma olmadikca ayrilmazlar sizdenannenler bizden ayrilip yalniz kalmadikca cocuk yapmicam desen
Keske krediye hic kefil olmasaydin
selfie'miz kötü çıkınca bende fotoğrafları birleştirdim
Silivri'ye sahile gittik. dün görümceyle ilgili başka şeylerde oldu
şimdi onun İzmir'den arkadaşı gelmişti zaten onu otogara bıraktıktan sonra dönerken oldu bu.
dün sabah 9'da kalkıp kuzenleriyle birlikte kahvaltıya gitmişler.
bizimde haberimiz yok kalktık falan annesine kızlar uyuyor mu dedim. yoo onlar kalkıp kıyıköy'e gittiler dedi.
bende neden bana söylemediler ki falan dedim.
neyse akşamda arkadaşının düğününe gidecekti biliyordum ama sabahtan öyle gitiikleri için gitmeyeceğini düşündüm.
birazda onlar öyle habersiz gittiler diye bende kocamı alıp silivriye götürdüm.
giderken yani biz yoldayken görümce aradı eve gelmişler saat 16:30 falan.
nerdesiniz dedi silivriye gidiyoruz dedim.
o da yaa araba bana lazımdı arkadaşımın düğününe gidecektim falan dedi.
dedim nerden bilelim sabahtan çıkıp gitmişsiniz bizimde planımız oluyor dedim.
hanımefendiye bak sanki şimdiye kadar araba vardı ayrıca ilk kullanım hakkı bize ait arab bizim bi kere.
bin dolmuşa git. araba yok diye düğüne gitmemiş. çokta umrumdaydı
bide ben ona sizde kıyıköye giderken hiç haber vermiyorsunuz dedim. bana bilerek söylememiş ben kocamla gidersem rahat etmezlermiş sen bana bunu söyle o zaman abimin gelmesini istemiyorum de ben yine gelmezdim. çok gıcık oldum aynı evin içinde böyle gizli saklı planlar yaplıyor ya deliriyorum.
Cuma günüde Sıla konserine gidecekmiş benim kocam tam bir sıla hayranıdır ve yine bencillik yapıp yalnız gidiyor hiç bize söylemek yok.
Tabi keyifli oluuurrbende deniz istiyorummmmmm van golunun sodali sularina atayim bari kendimi
Saka maka bizim tatilimuz 3 agustistacoook var daha coookk
Gunaydin plojooobu iki hafta sizinlee daha cok hasir nesirim kii
Napiyosunuz bakalimm
ben varımmmmmmm
Günaydın kızlarrr hepinizi çok özledim iki gün gelmeyince hasretlik oldu
Bizde hafta sonu gezmelerdeydik hep kocişimle.
dün bir ara evin önünde arabayı park etmeye yer bulamayınca sonrada daracık yere girip arabadan çıkamayınca kapıyı bir hışımla kapatıp.
nefret ediyorum bu binadan ve araba parkı sorunundan dedim
görümcem hemen merkezi yerde oturuyorsun böyle olması normal dedi.
bende dedimkii ben istemedim burda oturmayı bana sorulmadı dedim.
kv önden sessiz sessiz gitti asansörü bile beklemedi merdivenden çıktı görümcede peşinden.
sonra biz eşimle asansöre bindik orda dedim işte neden bu evi alırken hiç bana sormadınız belki ben istemeyecektim.
belki ben annenle kardeşinle oturmayı istemeyecektim dedim.
söyleseydin dedi beyefendi. ya sanki gelip bana sordunuz fikrimi aldınızda.
evin alındığını krediye imza atacakları gün öğrendim o da kefil lazım oldu diye söylediler bana. kredi çıkmasın diye ne dua etmiştim ya
neyse ben bunları söyledim ve eşim yine sustu surat yaptı o kadar.
Iyiyiizzz :) bizde ne olacak bildigin gb ayni iste..
Annem gidecek arkadasina bana da gel diyor ama bi gidesim var bi kalabaliga giresim yok..
2 hafta şenlik var o zaman
Hepp ollll!! :82:
Icim sistiiii..
Major gorumcene uzun cumleler kurup 1 hafta anlamasi icin zaman veresim var ona..yeter mi bilemedim..bayaaa kıt gb kendisi..kusura bakma ama ciddi anlamda uzuldum..
Bence bu olanlarla onlarla arandaki mesafeyi acabilirsin..
Madem isine gelince abisini istemiyor sende esinle git,konserede basbasa git iste..Basbasa olmak istediginde bunu belirt..
Cok cok ayip etmis,resmen kullandigini dillendirmiss..
Parfum parasini biriktirsinde kendine araba alsin..
Aaa cok kizdiimmm!:99::99:
Cok degiskk bi gorumcen var canim gercekten
Bencilin onde gideni
Araba bana lazimdi ne demek ya sanki araba icin para koydunda sen kullancankiz valla sen iyi dayaniyosunn allah sana saglam bi sabir vermis valla
Insanda azicik yuz olurda madem sabah kahvaltiya cagirmamissin arabayi istemee
Esin nasil boyle sakinligini koruyo ve laf soylemiyo sasiyorum
Icim sistiiii..
Major gorumcene uzun cumleler kurup 1 hafta anlamasi icin zaman veresim var ona..yeter mi bilemedim..bayaaa kıt gb kendisi..kusura bakma ama ciddi anlamda uzuldum..
Bence bu olanlarla onlarla arandaki mesafeyi acabilirsin..
Madem isine gelince abisini istemiyor sende esinle git,konserede basbasa git iste..Basbasa olmak istediginde bunu belirt..
Cok cok ayip etmis,resmen kullandigini dillendirmiss..
Parfum parasini biriktirsinde kendine araba alsin..
Aaa cok kizdiimmm!:99::99:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?