Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Sezen durur mu yoksa memede keyif mi ister diye dusunmekle kaliyorum oyle olursa ona da banada zor olacak gb geliyor baska odada oturdugumla kalirim :)
Hava oyle sicak kiiiiii,neyse ki bizim ev serin..

Seminerde bitsede kurtulsan sende gerci tatilede bayaaa varmis :)

Bu tam gorumcekmiss yaa..cok uyanik cok..

Bana gına gelmediii yanlis anlama kuzum aksine anlatabildigin icin seviniyorum icine atma..
Ama bariz oyle uyanik ki bide utanmadan dilede getiriyor..
Sen haftasonlarini beklemeden planini yap cumadanda soyle arabanin lazim oldugunu..
Gitsin o sevdigi yere yerlessin madem 200 liraya kadin tutsun evine ohh mis iste..
Soylemek kadar kolay degil eminim ama ucundan bisyler yapmaya baslamazsan hayatin boyle gececek ondan korkuyorum..
Mesela spora yazil,cok cokkk sevindimm
Kesin bi muhabbet donecek bununlada ilgili ama hadi bakalim..

ya majorcum sen bu gorumcenı fazla onemsedgnden bu akdr takılıosun her seyıne sen kendı hayatna bak al kocısını koluna umursama su ıksıını ya gencecık kızsın ıyı basın agrımıyor bencıl egoıst bır gorumcen var sen paran olunca al kocanı cık gezmelere cagrma onları yanına onlarda zaten sızı cagrmıo bır yere ne kdr sınır bozucu bır kız yaaa uzuo senı hep sen bıze anlat ıcını dok bızım kafamız sısmezde sadece toplanıp el bırlıgıyle gorumcenı dovmek ısteye biliriz yani esın vermesn sızın arabayı esınde kabahat...

bnm esım aılesı hıc bır sey yapmadı dıe yuzlerıne bakmak ıstemıo haftalardr gel gdelım dıorm en sonnda bagrdı bnmkafam calısmıomu bengormek ıstesem senın demenı beklemem dıo gtmıcez o kdr cunku onlarn hepsı egoıst hıc bırı benı dusunmuo onlarda bnm umurumda deıl hayatıma sokmak ıstemıorm ne annemı ne babamı ne kardeslermı dıo kayın valıde 1 ay snra ılk defa benı aradı bnde duymadm tabı esıme dıormkı annen aramıs ararmsn onemlı bsydr gerek yok dıo ama onemlıdr dıe ısrar edınce aradı efendm anne oglum napıosnz arayıp sormuosnz dıo sız bızı kac kere aradnzda bızden tlfn beklıosnz bunu soylerken mantıklı ol dedı kapadı telefonu ben şokkk eşimn yaptgı bıraz ayıptı tabı ama onlar ayıptan d analmaıo eşim de en sevdgm ozellıktr aılesı dahı haketmıosa kımseye yuz vermez ıste aılemdr yapar eder dmez yanı kım nasıl davranıs hakederse ona gore davranır aman yaaa bnde nerden nereye geldm neyse ıste

tünaydın kızlarrr
özledim ki sizi
ptesi yoğunluğunda yeni nefes aldım da yazabildim...

MAJORR sen sıkıldıkça gel bize anlat..
ya sanki o araba onun da izin alıcağınız bi de onda..
bence baş başa planlarınızı sıklaştırın kuzum..ikinizin evli olduğunu fark etsinler...
eşinle de kouşmuşun aslında da ayaküstü olmuş
spora git nefes al kendine gel ohhh

ASENN kuzumm ne güzel bitirdin dönemi eşim de semire gidicekti ama dostlar başına böyle seminer
göya 9-12 arasıydı ama saat 10 da imza alıp göndermişler..
ama çok kıskanıyorum ben sizii

PLOJOOO sezeni emzirip gezmeye gitsen mi acaba havan değişir birazcık...
ama kalabalıktan sıkılır mı bilemedim

NENAA hamarat kuzuu dün ne güzel çıpır çıpır yüzmüşün...
instegramım yok bi foto koy da gözümüz gönlümüz açılsın

tünaydın kızalrr...yine yoğunuz bugun...
kahvaltımı yapmadan bi bakayım dedim çayım soğdu..:26:

Tabi keyifli oluuurr bende deniz istiyorummmmmm van golunun sodali sularina atayim bari kendimi
Saka maka bizim tatilimuz 3 agustista coook var daha coookk

Gunaydin plojooo bu iki hafta sizinlee daha cok hasir nesirim kii
Napiyosunuz bakalimm

ahh asen ahh senin en azından tatil günün belli sayılı gün çabuk geçerr...bizim tatil bile belli değil..

majorrr
cok kızıyorum görümcene....
senin sabırlı olmana hayranm...bn en son söyleyecek oldugumu ilk söylediğim için sana hayranlıkla bakıyorumm
ama iş eşinde bitiyor...sadece susan adamlarada kıl oluyorum (eniştem gibi)
biz seni dinlemeyi seviyoruz..bu topiğin amacı bu ztn kiii
bncee annenle konuşmalısın...eşinden tepki yoksa annene anlatmalısın..annelerden gizlemeyin böyle şeylerii...

evet kızlar hepinizinde dediği gibi benim görümce çok uyanık çookkk yani.
hepinize teşekkür ederim bana dert ortağı oluyorsunuz bazen içim daralıyor patlıyorum.
görümcede sevgilisinden ayrıldı iyice gezmeye tozmaya vurdu işi.
bu hafta sonu kocamı alıp denize gidicem bakalım peşimize kimleri takacaklar.
görümce cumartesi bacakları için lazere gidecekmiş o gelmez ama kv gelirse kesin peşine yiğenlerinide katar.

plojocum sende çık gez tatlım al sezoşuda takıl kzıınla
sweat ve nena siz nasılsınız bakalım? nena nasıl denize girdin kız doktor izin verdi mi?
asoş sende seminerler bitince anneciğinle babacığına koşacaksın
prenses ve amaya siz neler yapıyorsunuz peki???
çikilata kağan nasıl???

Son düzenleme:
Askolsun canim biz niye variz bizede anlatmazsan ortadan catlarsin sen hep anlat bosalt icini
Bu ara spora yazilman cok iyi oluurr hem sinirini bosaltirsin daha pozitif olursunn
O kartindan aldigi parfumude gir hergun iki fislat o senin parfumun

Kusummm sen evde otur o zamanaa sezn hanimin rahatini bozma
Az kaldi az haftaya da kp ve kaynim geliyo insan uzakta olunca herseyi ozluyosun

Kuzucaan benimki dayligim kalkmasi icin seminer okuldakine gitmiyorum been 9-4 suan hala seminerdeyim bi eve gidip geldimm keske okuldaki olsa

Dogru diyosun tatlimm sukurr bin sukurr

Kiz sende acikca de esine kimseyi istemiyorum takma pesimize kimseyi diye sabah erkenden cikinn sizde

Eveet koscam annemlere kuzumm cok az kaldii

canımm bence eşine baş başa gitmek sitediğini söyle erkenden kaçın evden
evde zaten kalabalık yaşıyosunuz bari dışarıda gelmesinler....

ben aynı işte kuzum..c.tesi doktora gidicez onun heyecanı var şimdiden..

kıyamam yaaa bitmed mi hala o seminerler
inan ben bile bıktım yahu formalite sonuçta ama çok ciddiye almış van meb'i
boluya az kaldıııııı
gelsin göl kenarında ailecek kahvaltılar

alıntısız yazıyorum kızlar..
hava bunaltıcı sıcak yağmur var gibi üzerimde bi uyku var anlatamam...
annem de gitti zaten
tatil palanları yapılıyorr bende plan yapmak istiyorummmm

eşim ramazan erzağı fişi alıcak liste yapıyorum ne alsak diye düşünüyorumm...markete gidincee saçma sapan şeyler almak istemiyorumm....

veee tv de hiç bişi yok ne kdr tutmayan dizi varsa hepsini yayınlıyorlarr

evettt çok bunaltıcı havaaa...
boşver tv keyfi yap mis gibi..
uyu da benim için...

ben hiç liste yapmıyorum reyon reyon bakıyorum eksiklere...
ama geçen sefer un almayı unutmuşuz
dün kek yapmaya niyetlediğimde fark etttim ...
ama benim genelde un,şeker,pirinç,tereyağı,yumurta,peynir,makarna hep aldığım şeylerdir..
bi de bitmise sıvı yağ...

iyim canım ama bugun ınanılmaz uykum var gune enerjik basladım enerjisiz devam edıyorum ayakta uyuyorum bugun mutlaka aksam olmalı annem gdıp yemek yıcemyemegm vardı ama annemler ozlemısler benı yemek yarına kaldı bugun annemde yıcemhem daha babişin hediyesini vermedm onuda vereym babamn agznı burnunu yıeyım canım o bnm yaneyse ıste kısaca ıyım valla denıze grdm dr a sormadm kicok yaraamzm yalnz nettenbaktm hamıleler ıcın her gun mumkunse yarımsar saat yuzme onerıolarmıs cok ıyı gelıomus yalnz denzn temz olması cok onemlı mıkrop kapmamak ıcın o yuzden bn sabah erkenden gttm keyfmı yaptım 3 defa gırdım denzze 20 şer dkkadan ogleden snrası sadece guneslndm cunku kalabalk oldu pıs oldu bnde grmedm öle yanı

bnde genelde onalrı alıyorum ama ramazan için buz dolabını ve dolapları doldurmam lazmm

svitt hamilelik nasl gidiyorr...cinsiyete 4hafta mmı kaldıı

nena
bebişin hediyesi ne bn anlamadım?
denizde genelde öyle olur denize bnde sabh girmeyi tercih ediyorum...ahh ahhh

bebiş deil babiş babalar gunuydu ya dun gdemedm annemlere bugun gıdıcem

Gitmedim ya bu sicakta ancak naylon corap kokar dedim teyzeleer teyzeleeerr

O kadar sicak ki hic cikip terlemeyim cocuguda perisan etmeyim dedim 1 saat icin,zaten cikacak olsak burda hava aliriz esimde goturur..

PRENSEESS
Tv 8 izliyordum bende,gercekten hicbisy yok..Normalde e2 cok seviyorum seri ilerliyor

Acayip sicak burasida,söylee serince bi dus alip uyu miss gb ohh :)

NENA
Ama hani fotooo bizee

SWEAAT
Özle tabiiii ama fazla ozzletmee :))

MAJORR
Havuza yazıl havuuzaaa

Ne kadar hayalim varsa size soyluyorum dus al uyu havuz vs

Son düzenleme:

haahaha kıymam sanaaa yeni anne olmak öylee uyumak bile hayall....

bn uyanır uyanamaz yapıyorum duşu diğer türlü sevmyirom 40saatte giriyorum yoksaa
cıkınca da terliyorumm saç tararken kuruturken..

bnde tv2 izlemeyi severim ama aksmları daha güzel şeyler oluyor suan hep eskilerr

O kadar alismisim ki hamileyken evde oldugumda bu saatlerde uyumaya :)
Uyuyor ufaklik ama simdi uyusam uyaninca daha garip olacam yarim yamalak..

Bu havada sac kurutmak cok sinir bozucu,kurutmazsam basim agriyor bir de benim hemen..Kestirmek istiyorum kisa cok yakisiyor ve cok seviyorum ama esim uzun seviyor ve bende kiyamiyorum hazir uzadi diye :)

Kahveninde keyfi olmuyor di mi yalniz :)
Annem gidince ne garip geldi suan..

Son düzenleme:
Askolsun canim biz niye variz bizede anlatmazsan ortadan catlarsin sen hep anlat bosalt icini
Bu ara spora yazilman cok iyi oluurr hem sinirini bosaltirsin daha pozitif olursunn
O kartindan aldigi parfumude gir hergun iki fislat o senin parfumun

doğru diyosun canım bak bu benim hiç aklıma gelmemişti.
parfümü iki parça birini yanına almış diğeri evde.
ya ne kadar safım fıslatayım tabi

ayy gerçekten mi cinsiyetini ne zaman öğrencez ya

bak bak kendi kafasına göre iş yapmış
nerde girdiniz denize peki??

evet havuza yazılmakta iyi fikir.
ben yüzme bilmiyorum yaa :18::18:

inşallah acısı sonradan cıkmaz ben genıtal enfeksıyon kapmsstm balayn da havuzdan die tahmın edıyorum 20 gun agrılarla yasadm ınsallah bıdaha yasamamkınalıadaya gıttım valla denız pırıl pırıldı takı oglen gelen kırolar mahvetmeyene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…