• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni gelinsin rahatsız etmeyelim dedik

Keske benim de imalida olsa rahat birakmayi dusunen tanidiklarim olsaydi. Evliligimin sabahi ve her zamani calan tel kahvalti daveti..aksama kadar orda durda yemekten sonra evine giderken saat olmus aksamin 11 i nereye gidiyorsunuz erkenden lafi.Duzenim onlarin yuzunden yei yeni oturmaya basladi. Hatirlamak istemiyorum . o_O size cevap olmadi ama anilarim depresti :KK70:halinize sukredin bence desinler oyle ne olacak :))

Watchthesunset nasılsın aradım ama müsait misin? Yeni gelinsin rahatsız etmemişimdir umarım (imalı imalı gülüşler)

Canım nasılsın akşam akşam aramayacaktım eşin evde olabilir, yeni gelinsin rahatsız etmeyeyim dedim umarım rahatsız etmemişimdir
( kikirdemeler)

En son hatrısayılır bir teyze bizim buralara oğlunu ziyarete geldi. Buraya geldiğini duydum aradım evime davet ettim.
Sen yeni gelinsin hiç rahatsız etmiyim ben sizi müsait değilsindir bir ara uğrarım ayaküstü sana dedi imalı imalı.

Bu gibi cümleleri 3 aydır her arayandan duyuyorum.
En son birini bozacağım. Düşüncelisiniz tamam da bu kadar rahatsız edici bir düşünceli olma şekli olamaz:skandal:

Yeni evliyiz diye 7/24 sevisiyoruz mu zannediyor bu insanlar :olamaz:

3 ay oldu bir bitin artık, merak ediyorum bize ne zaman normal evliler gibi davranacaklar, umarım rahatsız etmedimler imalı gülüşler ne zaman son bulacak bunun bir süresi var mı :KK57:

demek ki milletçe sevişmeye çok açız ve sevişeni destekliyoruz.
ne güzel yahu..
ben olsam aklıma sevişmek düştü mü bunu boşa çıkarmazdım :)
yeni evlisin ne de olsa :D:D

Watchthesunset nasılsın aradım ama müsait misin? Yeni gelinsin rahatsız etmemişimdir umarım (imalı imalı gülüşler)

Canım nasılsın akşam akşam aramayacaktım eşin evde olabilir, yeni gelinsin rahatsız etmeyeyim dedim umarım rahatsız etmemişimdir
( kikirdemeler)

En son hatrısayılır bir teyze bizim buralara oğlunu ziyarete geldi. Buraya geldiğini duydum aradım evime davet ettim.
Sen yeni gelinsin hiç rahatsız etmiyim ben sizi müsait değilsindir bir ara uğrarım ayaküstü sana dedi imalı imalı.

En son birini bozacağım. Düşüncelisiniz tamam da bu kadar rahatsız edici bir düşünceli olma şekli olamaz:skandal:

3 ay oldu bir bitin artık, merak ediyorum bize ne zaman normal evliler gibi davranacaklar, umarım rahatsız etmedimler imalı gülüşler ne zaman son bulacak bunun bir süresi var mı :KK57:
Çok hoş :D imalı imalı gülüyorlarsa, demek kendi hayatlarında pek askiyon yok, çok değişik geliyor olay. :rolleyes:

Bende 1,5 yıllık evliyim ve ilk zamanlarda o imaları bende duydum ve çok sinir bozucu bir durum gerçekten ya o kelimeyi kullanma ya da açık açık gel boz beni diyorlar resmen takmamak lazım boşverin kimseyi çağırmayın sizde gerek yok zihniyet buysa.
Çağırmamaya karar verdim, yeni gelinim müsait degilim diyeceğim :)

( kikirdemeler)

yenı gelınsın derken cılvelesmelerınızden bahsetmıyorlar evın duzenını oturtmakdan bahsedıyorlar
yenı evlıyken oyle olur duzenın oturması bırbırıne ev hayatına alısma surecı vardır onu kastedıyorlar :D sız yanlıs anlıyorsunuz

Ya bende arkdsima hep derim
(6 aylik evliyken bile) rahatsiz etmiyorum umarm . cunku bende sadece sevismenin uzerine aradiginda rahatsiz etmis olunmuyor. Basbasa tv izliyosanz bile rahatsiz etmis oluyolar. Yada bi yemek yiyosnz sohbet ediyosnz da ayi sekilde. Direkbel alti dusunmeyin karsitaraf kikirdese bile..

Back
X