Yeni gelişme : eski sevgilim bana mesaj atti!!!

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Merhaba arkadaşlar,
BeniM konumu takip edenler bir nevi biliyorlar konuyu bilmeyenler için herzaman eski konularını okuyabilirler.

Eski sevgilim bana 20 gun sonra mesaj atti.

X : Valeriaaaa, sana teşekür etmek istedim, bana iş konusunda yardım ettigin için, ve geçenki zamanlar için. Suan işten yana olumlu gelişmeler oldu. Bunun için tşk ediyorum. Allah razı olsun senden.

Diye mesaj yazdı? Halbuki en son konuşmamızda çok kırıcı olmuştu . Seni istemiyorum, peşimi bırak, belanı baskasindan bul, belamisin, pişman olmam, gibi bir ton saydirmisti bana

Amacı Ne şimdi bunun? Ve ayrıca banane şimdi onun iş konusunda? Niçin gerek duydu bana yazmaya. Tam unuttum derken kendim iylesiyordum ve suan abuk subuk bir mesaj attı. Onun yüzünde ne hale düştüm.

Aklını karıştırmaya kendini unutturmamaya çalışıyor Valeria bak başarılı olmak üzere hemen konu açtın
Boşver görmemezliğe gel cevap verme

Canim, midem bulanıyor artık ondan. İnsan kirildikca hissizlesiyor.. Geri mesaj yazmaya gerek duymadım, duymicamda. Onca kelimelerden hakartten sonra..

Canim, midem bulanıyor artık ondan. İnsan kirildikca hissizlesiyor.. Geri mesaj yazmaya gerek duymadım, duymicamda. Onca kelimelerden hakartten sonra..
Çok iyi yaparsın gerçekten, konularını uzaktan takip ettim ve gerçekten üzüldüm. Hiçbir hemcinsim bunları hakketmiyor.Engelleme olayını sevmem normalde ama eğer böyle sürekli yaparsa engelle yada numaranı değiştir gitsin

Konuyu bilmiyorum ,ya da hatırlamıyorum ama , kendini hatırlatılıyor belliki . Cevap verme kudursun:KK53:

Çok iyi yaparsın gerçekten, konularını uzaktan takip ettim ve gerçekten üzüldüm. Hiçbir hemcinsim bunları hakketmiyor.Engelleme olayını sevmem normalde ama eğer böyle sürekli yaparsa engelle yada numaranı değiştir gitsin

Degsitiricem zaten canım. Hiç kimse haketmiyor..Ama insanlar böyle ne yazikki.

Dikkat çekmeye çalışıyor. Ben cevaplamazdım.

Back
X