- 18 Şubat 2019
- 84
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi mavihuy900
-
Ben olsam dayanamaz göbek bağlarımız beraber mi kesildi,bağımlı mıyım sana diye sormadan kapamazdım konuyu. Böyle erkeklerin kökünü kazıyacağız!beter olsun.
[/QUOT aynen öyleee defolsun gitsin :)
takıntılı işteKimseyle olma nedir ya.. Adam sevdiğinden değil de yabancıya gitmesin diye dönmüş resmen.
evet maalesefGüzelim tüm bu tantana hepi topu 3 ay sevgili kaldığınız ilişki için m
Salak adam :) eski sevgilmde beni arayıp benim eski sevgilim kmseyle gezemez bana senn lafın gelmemeli diye arardı habireÖncelikle merhabalar. daha önce konu açmıştım. haber vermek ıstedım yenı gelısmelerı. DAHA ONCEKI KONUMUN LINKI BU HATIRLAMAYAN ARKDASLAR IICIN.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erkek-arkadasim-benden-ayrildi-cok-kotuyuyumm.1111635/
ARKADASLAR ÖNCE ARKADASI BANA YAZDI AGZIMI ARADI SANA DÖNSE NAPARSIN VS DIYE. BENDE BITTI GITTI DOGRU KRARMIS VS DEDIM. ERTESI GUN KENDISI BENI ARADI PISMNAIM SALAKLIK ETTIM SENI ÇOK SEVIYORUM TARZINDA KONSUTU. AMA BEN ONA KARARININ DOGRU OLDUGUNU IYIKI BITTGINI DILE GETIRDIM VE KAPATTIM. BANA DEDIKI KAPARKEN KIMSEYLE OLMA BUNU KALDIRAMAM VS VS. AMA BEN ISTEMEDIM..
Öncelikle merhabalar. daha önce konu açmıştım. haber vermek ıstedım yenı gelısmelerı. DAHA ONCEKI KONUMUN LINKI BU HATIRLAMAYAN ARKDASLAR IICIN.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erkek-arkadasim-benden-ayrildi-cok-kotuyuyumm.1111635/
ARKADASLAR ÖNCE ARKADASI BANA YAZDI AGZIMI ARADI SANA DÖNSE NAPARSIN VS DIYE. BENDE BITTI GITTI DOGRU KRARMIS VS DEDIM. ERTESI GUN KENDISI BENI ARADI PISMNAIM SALAKLIK ETTIM SENI ÇOK SEVIYORUM TARZINDA KONSUTU. AMA BEN ONA KARARININ DOGRU OLDUGUNU IYIKI BITTGINI DILE GETIRDIM VE KAPATTIM. BANA DEDIKI KAPARKEN KIMSEYLE OLMA BUNU KALDIRAMAM VS VS. AMA BEN ISTEMEDIM..
aynen öyleValla merak ettim eski konuyu profile girip bakmak falan uzun iş,kızcagaz zaten link paylasmış iki saniye oraya tıklayıp acayım dedim ama olmadı
Neyse yine de dönmemeniz iyi olmuştur,giden gitmiştir gittigi gün bitmiştir(lise caglarımın ünlü sözüydü)
yokBaşkasına gitme elinin altında ol istiyor. Sadece bunun için aramış. Seninle barışsa yeniden aynı hataları yapacak. Kesinlikle affetme kızım
yok zaten gerekeni söyledım affetmem. zaten bı sevgımde yokmus yani :)Başkasına gitme elinin altında ol istiyor. Sadece bunun için aramış. Seninle barışsa yeniden aynı hataları yapacak. Kesinlikle affetme kızım
dengesız ya hepsı :)Salak adam :) eski sevgilmde beni arayıp benim eski sevgilim kmseyle gezemez bana senn lafın gelmemeli diye arardı habiresalla gtsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?