Yeni Gelişmeler

mavihuy900

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2019
84
18
3
29
Öncelikle merhabalar. daha önce konu açmıştım. haber vermek ıstedım yenı gelısmelerı. DAHA ONCEKI KONUMUN LINKI BU HATIRLAMAYAN ARKDASLAR IICIN.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erkek-arkadasim-benden-ayrildi-cok-kotuyuyumm.1111635/

ARKADASLAR ÖNCE ARKADASI BANA YAZDI AGZIMI ARADI SANA DÖNSE NAPARSIN VS DIYE. BENDE BITTI GITTI DOGRU KRARMIS VS DEDIM. ERTESI GUN KENDISI BENI ARADI PISMNAIM SALAKLIK ETTIM SENI ÇOK SEVIYORUM TARZINDA KONSUTU. AMA BEN ONA KARARININ DOGRU OLDUGUNU IYIKI BITTGINI DILE GETIRDIM VE KAPATTIM. BANA DEDIKI KAPARKEN KIMSEYLE OLMA BUNU KALDIRAMAM VS VS. AMA BEN ISTEMEDIM..

Önceki tüm konularınızı itina ile takip ettiğim için hemen anladım konu içeriğini. Hatta heyecanla bekliyordum yeni gelişmeleri. Bazı arkadaşlar konuları ile ilgili gelişme olunca konuya güncelleme yazıyorlar. Deliler bence. Yeni gelişme diye konu açsalar şıp diye anlıyoruz halbuki durumu. İşimiz ne canım.

Konu ile alakalı olarak, "kutsal bakire olarak öleceğim sana söz yiğidim" deyin de içi rahat etsin yazık.

Valla merak ettim eski konuyu profile girip bakmak falan uzun iş,kızcagaz zaten link paylasmış iki saniye oraya tıklayıp acayım dedim ama olmadı
Neyse yine de dönmemeniz iyi olmuştur,giden gitmiştir gittigi gün bitmiştir(lise caglarımın ünlü sözüydü)

zaten birkaç kez ayrıl barış yaşamışsınız. küçük sebeplerden bile aranıza soğukluk girmiş. kim halı kim haksız olayına girmeyeceğim. diyeceğim şu ki sağlam bir ilişki olsaydı defalarca kez ayrılık yaşamazdınız. bu nedenle kararınız yerinde olmuş. tamamen bitirmekle en doğrusunu yapmışsınız.
ama başkasıyla olma nedir ya saçmalığın ta kendisi :işsiz: he he deyip geçin. daha da iletişim kurmayın bence. hakkınızda hayırlısı.

Ben olsam dayanamaz göbek bağlarımız beraber mi kesildi,bağımlı mıyım sana diye sormadan kapamazdım konuyu. Böyle erkeklerin kökünü kazıyacağız! :P beter olsun.

Öncelikle merhabalar. daha önce konu açmıştım. haber vermek ıstedım yenı gelısmelerı. DAHA ONCEKI KONUMUN LINKI BU HATIRLAMAYAN ARKDASLAR IICIN.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erkek-arkadasim-benden-ayrildi-cok-kotuyuyumm.1111635/

ARKADASLAR ÖNCE ARKADASI BANA YAZDI AGZIMI ARADI SANA DÖNSE NAPARSIN VS DIYE. BENDE BITTI GITTI DOGRU KRARMIS VS DEDIM. ERTESI GUN KENDISI BENI ARADI PISMNAIM SALAKLIK ETTIM SENI ÇOK SEVIYORUM TARZINDA KONSUTU. AMA BEN ONA KARARININ DOGRU OLDUGUNU IYIKI BITTGINI DILE GETIRDIM VE KAPATTIM. BANA DEDIKI KAPARKEN KIMSEYLE OLMA BUNU KALDIRAMAM VS VS. AMA BEN ISTEMEDIM..
Salak adam :) eski sevgilmde beni arayıp benim eski sevgilim kmseyle gezemez bana senn lafın gelmemeli diye arardı habire 🤣🤣 salla gtsinn

Başkasına gitme elinin altında ol istiyor. Sadece bunun için aramış. Seninle barışsa yeniden aynı hataları yapacak. Kesinlikle affetme kızım 😉

Valla merak ettim eski konuyu profile girip bakmak falan uzun iş,kızcagaz zaten link paylasmış iki saniye oraya tıklayıp acayım dedim ama olmadı
Neyse yine de dönmemeniz iyi olmuştur,giden gitmiştir gittigi gün bitmiştir(lise caglarımın ünlü sözüydü)
aynen öyle
Başkasına gitme elinin altında ol istiyor. Sadece bunun için aramış. Seninle barışsa yeniden aynı hataları yapacak. Kesinlikle affetme kızım 😉
yok
yok zaten gerekeni söyledım affetmem. zaten bı sevgımde yokmus yani :)

Back
X