Yeni Gibi, Çok Uyguna Eşarp,Saat,Kıyafet,Kozmetik Son Sayfada

10 liralık penyelerin herhangi 2 tanesi 15 tl

Benefit Big Easy BB Krem Satılmıştır!!! Diğer ürünler halen daha satıştadır...

Cnm mrbhal elınde neler kaldı kozmetık olarak bı toparlayıp resım atarsan ona gore karar verıcem

Cnm mrbhal elınde neler kaldı kozmetık olarak bı toparlayıp resım atarsan ona gore karar verıcem

Canım alıntıladığım mesajda ki tüm ürünler duruyor Benefit BB Krem satıldı diğer hepsi duruyor.

cnm mac allıkta fıyat kesınmı bırde wet n wıld paletı dusunuyorum

Canım MAC allık düz hesap 40 olur paletle 50 yani çünkü allığı kullanmadım gibi birşey yepyeni eğer sayfamdan toplam 75 lira ve üzeri ürün alırsan kargo benden :)

Bazı ürünlerin fiyatları indi!!!

MAC Allık - 40 TL
Nuxe Lip Gloss - 7 TL
Oriflame The One Ruj - 5 TL
Revlon Ruj - 4 TL
Oriflame Giordani Gold Ruj - 3 TL
Oriflame Eyeliner - 5 TL
Avon Göz Kalemlerinin Tanesi 3 TL Tüm göz kalemleri hepsi birlikte aldığınızda 10 TL

Sayfamdan kozmetik, çanta, eşarp, kıyafet, saat alımlarında 75 lira ve üzeri alışverişinizde KARGO BENDEN!!!

Son düzenleme:

Wet N Wild Far Paleti, Avon Kapatıcı&Aydınlatıcı, Avon Ruj, Revlon Ruj, Yves Rocher Göz Kalemleri ve Avon Göz Kalemleri SATILMIŞTIR!!!

Benefit BB Krem zaten satılmıştı bir önce ki mesajda belirtmiştim..

MAC Allık, Yves Rocher Allık, Avon Luxe Allık&Aydınlatıcı, Avon Cosmic Tekli Far, Oriflame The One Eyeliner, Oriflame The Ruj, Oriflame Giordani Gold Ruj, Nuxe Dudak Kremi&Lip Gloss, Yes To Carrots Dudak Balmı

Koyulaştırdığım ürünler halen satıştadır...

Son düzenleme:

1. sırada ki sarılı Vakko ve 3. ile 4. sırada ki mavili Vakko eşarplar satılmıştır diğer eşarplar halen daha satıştadır...

Arkadaşlar elimde kozmetiklerden sadece bunlar kaldı bende set yaptım işte hem tek olarak hemde set olarak fiyatlar

Avon Cosmic Tekli Far - 3 TL
Essence Jel Eyeliner - Kahverengi - 4 TL
Oriflame The One Keçe Uçlu Eyeliner - Gri renk - 6 TL
Nuxe Dudak Kremi&Lip Gloss - 10 TL
Oriflame The One Ruj - Forever Plum - 6 TL
Oriflame Giordani Gold Ruj - Dusky Nude - %60'u duruyor - 4 TL
Yves Rocher Allık - %60'ı duruyor - 5 TL
Avon Luxe Allık&Aydınlatıcı - Hiç Kullanılmadı - 10 TL

Hepsi toplam 48 tl eğer set olarak alırsanız 40 tl

MAC Allık - Fleur Power - Sadece 2-3 kez kullanıldı - 40 TL

Avon Femme Parfüm - Sadece 2-3 kez sıkıldı %99'u duruyor - 25 TL

Son düzenleme:

MAC Allık Satılmıştır!!

Diğer ürünler halen daha satıştadır... Ürünler set olarak alındığında hepsi 35 tl'dir!!

Ürünlerim geldi bugün aldım. Hepsini çok beğendim fotoğraftakinden daha güzeller. Çok teşekkür ediyorum güzel bir alışveriş oldu :) Hediyen için de teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…