Yeni guncel tup bebek fiyatı

Evet bu ikinci doktorum. İlk gittigim direk tup bebege yonlendirdi. Sonra ikinci doktorumj buldum bu ilk basta olur dogal yolla neden olmasin bunun tedavisi gebelik dedi. Bussuru test tahlil yaptik iyi cikti hepsi super dedi sorun yok dedi. Bugun bir gittim kistler buyuyor bir an evvel tup bebek olmali dedi
Rahim filmi cektirdinizmi

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-05-22-44-43-55_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.webp
    Screenshot_2022-07-05-22-44-43-55_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 71
Evet canim cekildi. Tuplerim acik her hangi bir sorun yok dediler. Fotograf olarak koydum canim sonucumu
Sonuc normal zaten ben de hsg cektırmıstım hersey normal ama olmadı yani ikinci doktorun da tüp bebek dıyorsa bence hıc vakit kaybetmeye gerek yok dıye düşünüyorum aynı durumda olsam şahsen beklemezdım durum olarak müsaitsenız düşünmekte yarar var ama bu kist miyom gıbı seylerı transfer oncesı alıyorlarmıs sanırım bebegın buyumesıne engel olmasın dıye

İki tarafda da var bir taraf 5 cm digeri 7 cmdi bugun 8 dedi. Büyümüş ilk gittigimde tup bebege gerek yok dogal yolla 6 ay deneyelim demisti. Tahliller yapildi testler yapıldı hepsi iyi cikti. Bugun tup bebek dedi anlamadım. Ameliyat hic cocugum olmadigi icin onermedi yumurtalar toplanip gebelik elde edilten sonra alinacak sanırım ameliyat yumurtaliga zarar veriyormuş
Sıkıntı şu ki kist her ay büyüyebiliyor, ve patlarsa eğer acil ameliyata almak zorunda kalıyorlar. Şuan için tüplerde sorun yok ama bu hiç olmayacağı anlamına gelmiyor malesef. Bence de tüp bebek mantıklı gibi sizin için çünkü kistler çokta küçük değil ve çift taraflı. Güzelce yumurta dondurma yapar sonrasında kistleri aldırır öyle transfer olursunuz veya ameliyat olmadan direk transfer olursunuz. Benim kistim patladı üzücü şeyler yaşadım anlatıp korkutmak istemem, sadece böyle bir ihtimal olduğunu bilmenizi isterim doktorunuz bu ihtimale karşı sizi tüp bebeğe yönlendirmiştir. İsterseniz bir iki ay deneyebilirsinizde hayırlısı olsun hakkınızda

Evet canim cekildi. Tuplerim acik her hangi bir sorun yok dediler. Fotograf olarak koydum canim sonucumu
Benimde daha onceki rahim filmimde bisey cikmamisdi uyanik cektirmisdim tup bebek icin istenince anestezi ile tekrarlattim rahmim T seklinde cikti kalitsalmis cem beye sordum kalitsalsa nasil daha once cikmaz diye goruntu dogru acindan almazsa cikmaz maalesef dedi transferden once histereskopimi neyse ondan yapcakmis zaten normal yolla gebe kalamazmisim T seklinde rahimden dolayi

Canim 32 yasindayim 13 yilima girdim evliyim 13 yildir defalarca tedavi oldum ha oldu ha olcak diye bekledigim donemlede cok oldu elden giden ne oluyo biliyomusun senelerin ve bi dunya paran. Simdiye kadar bahceciye gitseydim daha uyguna ve daha erken anne olabilirdim Parasi yerin dibine batsin evlat icin değer ama gercekten surecler cok yipratiyo bu tedavimde o kadar korkuyorum ki yine bi aksilik olucak bi sorun olucak diye Allahim korktugumuza ugratmasin butun kardeslerime isteyen herkese nasip etsin icinde banada

Sonuc normal zaten ben de hsg cektırmıstım hersey normal ama olmadı yani ikinci doktorun da tüp bebek dıyorsa bence hıc vakit kaybetmeye gerek yok dıye düşünüyorum aynı durumda olsam şahsen beklemezdım durum olarak müsaitsenız düşünmekte yarar var ama bu kist miyom gıbı seylerı transfer oncesı alıyorlarmıs sanırım bebegın buyumesıne engel olmasın dıye
Tesekkur ederim canim bilgi icin evet bayramdan sonrasi icin hemen bir karar verip uygulamam gerekiyor.

Canim 32 yasindayim 13 yilima girdim evliyim 13 yildir defalarca tedavi oldum ha oldu ha olcak diye bekledigim donemlede cok oldu elden giden ne oluyo biliyomusun senelerin ve bi dunya paran. Simdiye kadar bahceciye gitseydim daha uyguna ve daha erken anne olabilirdim Parasi yerin dibine batsin evlat icin değer ama gercekten surecler cok yipratiyo bu tedavimde o kadar korkuyorum ki yine bi aksilik olucak bi sorun olucak diye Allahim korktugumuza ugratmasin butun kardeslerime isteyen herkese nasip etsin icinde banada
Amin canim Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah 🙏 bende oraya gitmeyi dusunuyorum cem bey varmis Tekirdağ'ında vakit kaybetmek istemiyorum

Amin canim Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah 🙏 bende oraya gitmeyi dusunuyorum cem bey varmis Tekirdağ'ında vakit kaybetmek istemiyorum
Aaa bende tekirdagdayim vallahi vakit kaybi buralar

Back
X