yeni halı tozu

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Yeni evlilerin başının belasıdır şu halılardaki toz olayı :) Bir süre sonra geçiyor elbet ama biz o süreye dayanamadık :) Birçok markada bu sıkıntı oluyor. Koridor ve salon halılarımı Angora halıdan aldım. Salon halımı süpürüp serdim, ama allerjiden duramadık, tekrar tekrar süpürdüm (hatta süpürgenin haznesini boşalttım ki ne kadar çıktığını göreyim dedim) inanamazsınız acayip toz çıktı.Nasıl gider bu toz.yoksa balkondan atıcam

Yıkamaya verin

7 ay oldu ben evleneli, baya azaldı o tozlar. En azından evde uçuşmayıp halıda efendi gibi süpürülmeyi bekleyebiliyorlar :)
Yıkamaya verince iyice azalıyormuş, havalar açsın vereceğim haftaya yıkamaya, temelli kurtulacağım umarım

yikamaya verin baska turlu gecmedi benimkiler. el ile silip havlari bile toplamistim. yikamadan sonra sorun kalmadi

anti alerjik halılardan alsaydınız keşke. Kendiniz evde foşur foşur silin. zaten halı zamanı geçiyor kaldırırsınız.

Ne çektim ben onlardan misafir gelecek olur süpürür siler bal yaparım misafir ayağını oynatsa bir top birikir halinin üstünde yerin dibin e girer sinir olursunuz çözüm bol bol süpürmek imkan varsa yikatmak hali yikaman varsa bi dene bakalım belki azalir

Yeni evli değilim ama öğrencilik zamanında başıma geldi. Tam bir sene geçmedi defalarca silmemize rağmen, yıkama tek çözüm. Biz öğrenciydik verememiştik tabii yıkamaya ama siz verin :))

Çekiş gücü olarak daha kuvvetli bir makine bulabilirseniz (anne, kv'den) onunla birkaç gün süpürün...

Halı yıkama daha etkili tabi ki.

yıkatmaya yollama sansın yoksa sen duru su ile sil
yoksa yolla benım 5 sene oldu senede bir gidiyor yıkamaya ama gün olmuş çıkıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…