yeni hamile adayları kilo alımları nasıl gidiyor?

oglakkadini01

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
64
25
18
merhaba ,

hamileliğimin 17 . haftası bitti 3 kilo aldım.Hızlı kilo alıyormuşum gibi bi hisse kapıldım.Hiç mide bulantısı yaşamadığım için kilo kaybım olmadı. Aranızda hiç almayan yada daha fazla alan varmı merak edıyorum. Benim kilo almam normal mi acaba ?.

Evet bendevar gögüslerim hala acıyo şiş ve cok az yememe rağmen miğdem şişiyor çok rahatsız oluyorumm ve ilk hamileliğimm oldugu için panik heyecan hepsi biarada.. dün kalp atışını duyduk Cok heyecanlı ve duygusal bi andı..

Evet bendevar gögüslerim hala acıyo şiş ve cok az yememe rağmen miğdem şişiyor çok rahatsız oluyorumm ve ilk hamileliğimm oldugu için panik heyecan hepsi biarada.. dün kalp atışını duyduk Cok heyecanlı ve duygusal bi andı..
Kesinlikle en heyecan verici gun kalp atisini duymak bide cinsiyetini ogrendigin gun tarifi olmayan cok degisik duygularin yasandigi bi an. Allah nasip etsin kucagimiza almayi insallah.

Aminn inşhh bi cinsiyetinde öğrensek.. ben hamileliğim öğrendikten sonra sivilce bastı suratımı ki normal hiç yoktur.. buda normal bişey mi yaw

Aminn inşhh bi cinsiyetinde öğrensek.. ben hamileliğim öğrendikten sonra sivilce bastı suratımı ki normal hiç yoktur.. buda normal bişey mi yaw
Ben 12. Haftada ogrendim ikili test yaptiklarimi zaman doktor gorurse soyluyor. Benimkisi allah nasip ederse erkek olucak. Ya ciltteki sivilce problemleride hormonal sanirim. Bende oyle bi problem olmadi ama bi sure sonra gecicektir diye dusunuyorum. Cunku hamilelelikte inasnin cildi cok guzellesiyo parliyo.

Benim de haftaya kontörüm var 12.hafta, cinsiyetini büyük ihtimalle söylerim dedi doktor 12. Haftam ve 1kilo aldım

merhaba ,

hamileliğimin 17 . haftası bitti 3 kilo aldım.Hızlı kilo alıyormuşum gibi bi hisse kapıldım.Hiç mide bulantısı yaşamadığım için kilo kaybım olmadı. Aranızda hiç almayan yada daha fazla alan varmı merak edıyorum. Benim kilo almam normal mi acaba ?.

Sen ne dediysen aynisi canim :) Doktor gayet iyi gidiyorsun dedi...

Back
X