Ay bende seni merak ediyordum ya hayırlı olsun bebeğin ikimizinde iyi olmasına sevindim hepimizin Bi çeşit derdi olmuş bebek büyütmek gerçekten zor bizde laktozu parçalayamadığı için kilo alamadı yavrum sütümde az imiş neyse bizde mamaya başladık maalesef ama kilo alımını başardık şükür sütüm az mı çok mu bilmiyorum ama öyle şarıl şarıl akmıyor halbuki ne kadar çok istedim sadece anne sütü alsın diye Nasib böyle imiş sağlık olsun da yapacak bişey yok senin kızda emiyosa gitmez canım az da olsa gelir inşallah memeyi bırakmazlar yaMerhaba kizlar. Bayadir yazamadim. Bebek, cocuklar hic vaktim yok. Bos oldugumda da hic halim yok yazmayabebis de ben de iyiyiz Allaha sukur. Ben de kizimi emziriyorum ama malesef formula ile takviye yapmak zorundayim. Sadece Anne sutuyle kilo alimi cok cok kotuydu. Bir hafta boyuncada kilo da hic artis olmayinca doktor/ ebe tavsiyesi ile formula vermeye basladik. Daha sonradan bebegin gogsumu bosaltmadigini ve guclu ememedigini farkettim ve ebenin de dikkati sayesinde dilinin bagli oldugunu farkettik. Neyse dun dil altina kesik atildi. Hic aglamadi yavrum. AMA iste bu surecte sutum baya bi azaldi. Bilmiyorum insallah iyice gitmez sutum. Neyse, benden haberler boyle :) umarim hepiniz iyisinizdir. Aa bu arada kilo bildirimimi de yapayim. 54.2
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 779 gün geçti.