Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onu diyecektim canım. Tek tek dönüş yapmak yorucu olur. Yapanlar yazarKızlar öğün saatlerini yazmayani programa uymadı kabul edeceğim bilginiz olsun
Çoğu kişi programın farkında değil galiba yazan sayısı çok az o yüzden uyarayım dedimBende onu diyecektim canım. Tek tek dönüş yapmak yorucu olur. Yapanlar yazar
Ben herkesi etiket yapıp detaylıca yazmıştım aslındaÇoğu kişi programın farkında değil galiba yazan sayısı çok az o yüzden uyarayım dedim
Okumadilar mi acabaBen herkesi etiket yapıp detaylıca yazmıştım aslında
Bence okudular ama uyum sağlayamamış olabilirler. Zaten mecburi değil espim. Ama uyabilirsek çok güzel kilo veriyoruz. Uyarının silinmesi de teşvik etmiş oluyor. Menüsünde belirtenlere tik koyarızOkumadilar mi acaba![]()
Tamam tatlım öyle yapayim. Evet günü gününe uysak burdaki programlarımizmo kadar güzel kiBence okudular ama uyum sağlayamamış olabilirler. Zaten mecburi değil espim. Ama uyabilirsek çok güzel kilo veriyoruz. Uyarının silinmesi de teşvik etmiş oluyor. Menüsünde belirtenlere tik koyarız
Evet canım doğru tebrik ediyorumİyi geceler kızlar anca vaktim oldu uyumadan
Menüm
Sabah 11:00
Mantarlı yumurta yeşillik bir ceri domates peynir bir tane karabuğday patlağı
14:00
Bir hurma 7 çiğ badem sade türk kahvesi
16:45
5 küçük lahana sarması,4 köfte 1 kaşık yoğurt
Düğün dönüşü Melisa çayı içtim aşırı acıktım
Spor Eki Görüntüle 3671743
30dk bunu yaptım
Düğünde iyice oynadım
espressoc
Chocolita
Doğru anlamış miyimatladigim bir şey yoktur ins
Suyu çok içiyorum gerçekten bazı zamanlar 4 lt buyluyor
İşte canım bir gün ödül iyi geliyor ama ertesi günler devam edince seni bir ay geriye atıyor emekler boşa gidiyorBir kez düzen tutturunca devamı çok güzel geliyor gecen aylarda çok iyi gidiyordum ah keşke hiç bozmasaydim
Evet ya ne olursa olsun o düzgünü gerçekten zıvanadan çıkmamam lazım bir iki taviz verince gerisini toparlamak çok zor oluyorİşte canım bir gün ödül iyi geliyor ama ertesi günler devam edince seni bir ay geriye atıyor emekler boşa gidiyor