Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kasık ağrım çok oluyor canım. Daha keseyi görmedik ne mutlu sana. Aman sağlıkla gelsinler de ne yapalım canım.Arkadaslar keseyi gordunuz mu?Benim cok sancim oldu ve karnim baya sisti o yuzden alttan ultrasonla bakti doktorum bi problem mi var diye keseyi de gormus olduk..Transfer sonrasi kullandigim hormonlar rahim boslugumda sivi birikmesi odem yapmiscok sancim oluyor o yuzden.
Çok güzel canım sonucun maşallah. Ben de yarın tekrarlayacaktım ama halsizim pazar eşimle gideriz dedim. Biraz da grip olmuşum. Dualarımız ortak canımkızlar blast emriyosu transfer bu gün 8. günüm ve b hgc 101 çıktı pazar gunu test gunum lütfen aklınıza geldikçe bana da dua edin..
geçmiş olsun canım.. inşallah pazar günü güzel haberler veririz birbirimize dualarla..Çok güzel canım sonucun maşallah. Ben de yarın tekrarlayacaktım ama halsizim pazar eşimle gideriz dedim. Biraz da grip olmuşum. Dualarımız ortak canım
Sağol canım inşallah hep güzel gider her şey. Burda buluşuruzgeçmiş olsun canım.. inşallah pazar günü güzel haberler veririz birbirimize dualarla..
Hoşgeldin canımmmSelam kızlar
Ne iyi olmuş burası
Sürekli WC ihtiyacından uyuyamıyorum yine sabahın köründe kalktım
Benim dün 16. günümde beta 1165 cikti, haftaya cumaya kese gormeye gidicem inşallah![]()
Hoşgeldin canımSelamlar kızlar hayırlı olsun topik bebişleri sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Kizlar zaman zaman idrarda baskı hissediyorum. İnşallah idrar yolu enfeksiyonu olmamışımdir. Yanma falan yok ama sadece baskı![]()
Ay bende öleyim hele benim beta hcg düşük başladı ilk hocayla konuştuğumda kanaman var mı dedi bende lekelenme şeklinde telve gibi akıntım var dedim zaman zaman rengi pembe oluyo 4 günde 1 proluton depot vuruluyorum ve evede sadece küçük yürüyüşler yapıyorum o akıntı tam 10 gündür benimle maşallah,transferin 7. Günü başladı...az hareketim çoğalsın oda çoğalıyo,doktor değerin düzene binene kadar hep yatıcaksın dedi...işte ben bu yüzden azcık fazla pimpirikleniyorum...Allaha şükür kendimi 2 gündür daha iyi hissediyorum ah bide şu akıntı kesilse ve beta hcg oh tamam diyeceğimiz seviyeye gelse,sonra keseyi görsek,sonra kalp atışı,sonra cinsiyet,sonra bebiş kontrollerinde normal çıksa,sonra 9 ay dolsa,sonra kucaklarımızda olsa sağlıklı,sanırım o zaman bu doğum seriveninde bi OH diyeceğizSelam kızlar
Ne iyi olmuş burası
Sürekli WC ihtiyacından uyuyamıyorum yine sabahın köründe kalktım
Benim dün 16. günümde beta 1165 cikti, haftaya cumaya kese gormeye gidicem inşallah![]()