Yeni hamileler gelin toplanalım...

Ben de anneme sorup duruyorum benim midem ne zaman bulanacak diye :) deli misin diyor bana :) benim tup bebek doktorum cuma görelim dedi. Bulunduğum ilde bugün Dr a gittim idrarda baskı olduğu için,salı görebiliriz dedi. Napacağım bilemedim
:) ay ben korkyrm midem bulancak diye ya sürekli ve geçmeyen bulantı beni mahvediyor inşallah çok olmaz ya :( bence kendi doktorunu bekle dayanabilirsen:)

:) ay ben korkyrm midem bulancak diye ya sürekli ve geçmeyen bulantı beni mahvediyor inşallah çok olmaz ya :KK43: bence kendi doktorunu bekle dayanabilirsen:)

Ben ise garip bir şekilde midem bulansin, başım dönsün istiyorum. Bebeğim kendini belli etsin istiyorum. İçimdeki korku hiç gecmicek sanırım. Benim tup bebek doktorum 2 saat uzaklıkta git gel 4 saat. O yolu gitmek istemiyorum, sanırım buradaki doktorumla devam edeceğim.

Ben ise garip bir şekilde midem bulansin, başım dönsün istiyorum. Bebeğim kendini belli etsin istiyorum. İçimdeki korku hiç gecmicek sanırım. Benim tup bebek doktorum 2 saat uzaklıkta git gel 4 saat. O yolu gitmek istemiyorum, sanırım buradaki doktorumla devam edeceğim.
Alemsin valla ya bence bulantı çok kötü hiç öyle deme :) korkma stres yapıp bebeğinide üzme cnm ;) hmm uzakmış cnm ben de 1 saatte gidiyrm malesf. Buldunmu doktor cnm ben nereye kime gitcem hiç bilmiyorm

ben de fark ettim kendindeki anormalligi :))
Tamam canım dikkat edicem.
Hiç kimse içime sinmiyor, tüp bebek doktorum baksın istiyorum ondan başkasına güvenmek kolay olmayacak sanırım. Mecburen bulunduğumuz ilden birini ayarlicaz artik.

Canım nefes darlığı olmasını doktoruna ilettin dimi.Zayıf mısın çünkü ohss değil demişti doktorun.Benim tüp bebek merkezinde arkadaşım da zayıf olduğu için normalden biraz daha fazla etkilenmişti hormon ilaçlarından
Canım nefes darlığını henüz konuşmadım ama geçen hafta karından baktı ultrasonla sıvı Yok dedi salı günü gidince söyleyeceğim

Benimde iştahım arttı cnm midem bulanmazsa çok iyi benm için :) evet benmde perşembe çağırdı doktor hiç geçmiyor zaman görsekte biraz rahatlasak
Benim iştahım artmadı az az yiyorum canım istemiyor midem ağrıyor fazla yesem
:) ay ben korkyrm midem bulancak diye ya sürekli ve geçmeyen bulantı beni mahvediyor inşallah çok olmaz ya :KK43: bence kendi doktorunu bekle dayanabilirsen:)
Mide bulantısı iyidir ben 5 kilo almıştım onu veririm :KK70:
sen de benim gibi çılgınsın:KK71:

ben de fark ettim kendindeki anormalligi :))
Tamam canım dikkat edicem.
Hiç kimse içime sinmiyor, tüp bebek doktorum baksın istiyorum ondan başkasına güvenmek kolay olmayacak sanırım. Mecburen bulunduğumuz ilden birini ayarlicaz artik.
:) evet cnm inşallah iyi doktorlara denk geliriz hepimiz

Benim iştahım artmadı az az yiyorum canım istemiyor midem ağrıyor fazla yesem
Miden neden ağrıyor cnm öncesinde varmıydı midende sorun
Mide bulantısı iyidir ben 5 kilo almıştım onu veririm :KK70:
:-) bende normalde zayıfım midem bulanmasinda kilo alayım diye bakıyorum :-) herkesin derdi farklı iste:))
sen de benim gibi çılgınsın:KK71:

Herkese slm hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri inşallah. Ben de salı günü ultrasona gidiyorum. İnş bir sıkıntı olmaz. Bu hormonlar estrofem zaten iştahımı açmıştı.şu an iyice iştah artışı ve idrara sıkışıklık gece idrara kalkma var.hayırlısı bakslım bdn transferin ilk gününden beri normal hayata devam ediyorum.bir de sağ kasıkda bıçak saplanır gibi ağrı var ara ara

Herkese slm hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri inşallah. Ben de salı günü ultrasona gidiyorum. İnş bir sıkıntı olmaz. Bu hormonlar estrofem zaten iştahımı açmıştı.şu an iyice iştah artışı ve idrara sıkışıklık gece idrara kalkma var.hayırlısı bakslım bdn transferin ilk gününden beri normal hayata devam ediyorum.bir de sağ kasıkda bıçak saplanır gibi ağrı var ara ara
Amin canım hoşgeldin ☺️

o bendede var,normalde tatlı aşığıyım...eşim nutella alır büyük kavonoz 2 haftaya kalmadan gömerdim.Hiiç gözüm görmüyo onu ,hep tuzlu bişeyler yemek istiyorum.Nar yiyorum boyuna☺️
ben sürekli salatalik yiyorum icim yaniyor adeta ;)

Back
X