• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamileler gelin toplanalım...

Kızlar 3 gündür hastanede yatıyorum. Çarşamba günü aniden çeşmeden akar gibi kanamam oldu. Ama öyle böyle değil. Ambulanstaki görevli düşmüş dedi. Neyse hastaneye geldik bebeğim çok şükür benimleydi onca kanamaya ragmen..çok şükür çok şükür. Hala az az kanamam devam ediyor yavrum iyi ama rahim ağzına yakın yerde kanama alanı var :KK43:
Çok geçmiş olsun rabbım muhafaza etsın kan sulandırıcı kullanıyormuydun

Kaç aylık oldun canım benım dr kanama yoksa 7aya kadar devam et varsa kes kullanma dedı yanı kullanmasan bişey olurmu tabi dr lar daha iyi bilir
11+1 olduk canım. Aktif kanama olunca tüp bebek doktorum da şuan bulunduğum hastanedeki doktorlar da bırakmamı söyledi. 5 gündür kullanmıyorum. Keşke en baştan pıhtılaşma testi yapılsa da bu ikileme düşmesek... Rabbim bana nasip etmişse ilaç milaç nafile.. Düşecek bebek engellenemez zaten. İnşallah Rabbim bana nasip etmiştir :dua: bugünlere kadar geldik inşallah devamı gelir :dua:

Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor pıtırcıklar iyidir inşallahh. Doktorunuz cinsiyet tahminlerine başladımı? Veya sizler neler hissediyorsunuz.

Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor pıtırcıklar iyidir inşallahh. Doktorunuz cinsiyet tahminlerine başladımı? Veya sizler neler hissediyorsunuz.
Hayırlı ramazanlar herkese
Ben dün gittim canım biri kız biri erkek gibi dedi inşallah sağlıkla öyledirler.
Bulantılarla savaşıyorum limon kokluyorum. Sen nasılsın

Kızlar Merhaba! Bı sorum olck crınone jel kullanıyorum hep tortu halınde gerı gelırsı acık yesıl sarımsı renkte. Bugun rengı sıyah olms o seklde tortu olmus bı kısmı. Korktm kanam falan olck dıyr bu seklde yasayan varmı ılk defa oldu korkuyorm yaknmda hastanede yk gtcek

Hayırlı ramazanlar herkese
Ben dün gittim canım biri kız biri erkek gibi dedi inşallah sağlıkla öyledirler.
Bulantılarla savaşıyorum limon kokluyorum. Sen nasılsın
Oyy inşallah canımm MAŞALLAH ALLAH hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin yavrularını. Bendede durum aynı sürekli bunaltm var bağzı yiyeceklere karşı tiksinme var bende sabah yataktan kalkmadan tuzlu kraker yiyorum sonra kalkıyorum bir tek o iyi geliyor. Ama tuzuda biraz fazla kaçırıyorum sanırım" Ayaklarımın şiştiğini hissediyorum. ALLAH hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bende de bulantılar hala devam arada hala kusuyorum bebek iyi çok şükür erkeğe benzıyo dedı bir dr ama ben doktor değiştirdim şimdi doktorum demedı cınsıyetı :D gerçi çok önemli değil önemli olan sağlığı ve kucağımıza almak tabi ama o da bir merak işte bu günlerı yaşatan rabbime sözsüz şükür ve senalar olsun hayırlı ramazanlar

Kızlar Merhaba! Bı sorum olck crınone jel kullanıyorum hep tortu halınde gerı gelırsı acık yesıl sarımsı renkte. Bugun rengı sıyah olms o seklde tortu olmus bı kısmı. Korktm kanam falan olck dıyr bu seklde yasayan varmı ılk defa oldu korkuyorm yaknmda hastanede yk gtcek
3ayım da bıraktım ben canım doktor kontrolünde tabi ve senınde büyük ihtimalle içerde fazla kalmasından kaynaklı olabılr yürüyüşle emilıyo o ilaç yürümezsek de içerde kalıyo öyle top halınde inşallah korkacak bişey olmaz

Bende de bulantılar hala devam arada hala kusuyorum bebek iyi çok şükür erkeğe benzıyo dedı bir dr ama ben doktor değiştirdim şimdi doktorum demedı cınsıyetı :KK70: gerçi çok önemli değil önemli olan sağlığı ve kucağımıza almak tabi ama o da bir merak işte bu günlerı yaşatan rabbime sözsüz şükür ve senalar olsun hayırlı ramazanlar

Hayırlısı olsun inşallah. Benim bir çocuğum olmasına rağmen meraklıyım ama benimki sadece merak ALLAHtan hayırlısını diliyorum sağlıkla doğsun inşallah. Benimde kontrolum 31 mayıs'ta dr beli olur demişti o yüzden biraz bekledim. :anneadayı::KK200::nazar:

Hayırlısı olsun inşallah. Benim bir çocuğum olmasına rağmen meraklıyım ama benimki sadece merak ALLAHtan hayırlısını diliyorum sağlıkla doğsun inşallah. Benimde kontrolum 31 mayıs'ta dr beli olur demişti o yüzden biraz bekledim. :anneadayı::KK200::nazar:
Allah razı olsun hepimizin kı hayırla sağlıkla gelsın inşallah senin kaç haftalık oldu bu arada Allah bağışlasın evladını :)

O jel hiç hoşuma gitmedi benim gezmek lazım mış biz yürümeye korkuyoz bazen. En iyisi progestan yat girsin. Doktoruna danış canm ihmal etme
Oyy inşallah canımm MAŞALLAH ALLAH hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin yavrularını. Bendede durum aynı sürekli bunaltm var bağzı yiyeceklere karşı tiksinme var bende sabah yataktan kalkmadan tuzlu kraker yiyorum sonra kalkıyorum bir tek o iyi geliyor. Ama tuzuda biraz fazla kaçırıyorum sanırım" Ayaklarımın şiştiğini hissediyorum. ALLAH hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ben 2 gündür iyiyim çok şükür sabahları kötü oluyorum ben limon koklayıp duruyorum. Tuza dikkat et canm sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza

O jel hiç hoşuma gitmedi benim gezmek lazım mış biz yürümeye korkuyoz bazen. En iyisi progestan yat girsin. Doktoruna danış canm ihmal etme
ben 2 gündür iyiyim çok şükür sabahları kötü oluyorum ben limon koklayıp duruyorum. Tuza dikkat et canm sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza
Farkında değildim ama baktım ayaklar yormaya başladı sonra kestim hemen dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah amin. ALLAH büyük bizede tüm isteyenlerede hayırlısıyla versin.

3ayım da bıraktım ben canım doktor kontrolünde tabi ve senınde büyük ihtimalle içerde fazla kalmasından kaynaklı olabılr yürüyüşle emilıyo o ilaç yürümezsek de içerde kalıyo öyle top halınde inşallah korkacak bişey olmaz

Bende haftaya son artk canım. Daha olr siyahlık olmadı cok sukur

Kızlar hepten terki diyar etmişiz sayfamızı ama ben bir haber paylaşayım Benim mücizem kız Mış Allah ım çok mutlu oldum inşallah sağlıkla gelsin isteyen kullarına da nasıp et allahım mübarek Ramazan'ı Şerif ayında inşallah

Aynen sayfamız çok sessizleşti inşallah herkes iyidir. Benimde geçen hafta belli oldu. Bir oğlumuz olucak hayırlısıyla RABBİM kucağımıza almayı nasip etsin.......:anneadayı::KK200::nazar:

Back
X