Aynen sayfamız çok sessizleşti inşallah herkes iyidir. Benimde geçen hafta belli oldu. Bir oğlumuz olucak hayırlısıyla RABBİM kucağımıza almayı nasip etsin.......[/QUOTE inşallah iyiylerdır iyi haberler gelır maşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen sayfamız çok sessizleşti inşallah herkes iyidir. Benimde geçen hafta belli oldu. Bir oğlumuz olucak hayırlısıyla RABBİM kucağımıza almayı nasip etsin.......[/QUOTE inşallah iyiylerdır iyi haberler gelır maşallah :)
Kızlar hepten terki diyar etmişiz sayfamızı ama ben bir haber paylaşayım Benim mücizem kız Mış Allah ım çok mutlu oldum inşallah sağlıkla gelsin isteyen kullarına da nasıp et allahım mübarek Ramazan'ı Şerif ayında inşallah
Maşallah size kızlar bize de büyük ihtimalle 1 erkek 1 kız dediler sağlıkla gelirler uzun ömürlü olurlar inşallah yavrularımızAynen sayfamız çok sessizleşti inşallah herkes iyidir. Benimde geçen hafta belli oldu. Bir oğlumuz olucak hayırlısıyla RABBİM kucağımıza almayı nasip etsin.......![]()
Maşallah canim sağlıkla gelsınlerMaşallah size kızlar bize de büyük ihtimalle 1 erkek 1 kız dediler sağlıkla gelirler uzun ömürlü olurlar inşallah yavrularımız
Kızlar hepten terki diyar etmişiz sayfamızı ama ben bir haber paylaşayım Benim mücizem kız Mış Allah ım çok mutlu oldum inşallah sağlıkla gelsin isteyen kullarına da nasıp et allahım mübarek Ramazan'ı Şerif ayında inşallah
Aminn hepimizinki sağlıkla vaktınde gelsın canım:) allah bagslasn canm saglkla hayıtla al kucagına ınsallah. Bnde ck merak edıyorm 10 gn snra tandevum ınsallar syler cnsıyetı
Zayıfsan çok çıkar canım benımde büyük biraz 15haftanın içindeyim çok şükürEki Görüntüle 2006243 Kızlar haftama göre gobegım buyukmı sızce sznkıler ne drmdaa boyum kısa top gbı olurum walla cok buyurse :)
Zayıfsan çok çıkar canım benımde büyük biraz 15haftanın içindeyim çok şükür
Sana zaten benzetme yapmışlardı dime Maşallah canım çok sevimdin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.Maşallah size kızlar bize de büyük ihtimalle 1 erkek 1 kız dediler sağlıkla gelirler uzun ömürlü olurlar inşallah yavrularımız
Eki Görüntüle 2006243 Kızlar haftama göre gobegım buyukmı sızce sznkıler ne drmdaa boyum kısa top gbı olurum walla cok buyurse :)
Ben hiç resim atmim gören ikiz sen saklıyorsun diyor şuan 5 aylık gibiyim ama ikinci hamileliğim ondan böyle. Düşün 2 hafta önce gittim her telden hamilelik kıyafeti aldım hiç bir kıyafetim olmuyor. İlkinde bende aynı senin gibiydim hatta sabahları dümdüzdü akşam anca bukadar oluyordu..
![]()
Oyy çok güzel canm maşallahEki Görüntüle 2006243 Kızlar haftama göre gobegım buyukmı sızce sznkıler ne drmdaa boyum kısa top gbı olurum walla cok buyurse :)
Sağlıklı olsunlar da canm inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallah kuzularımızSana zaten benzetme yapmışlardı dime Maşallah canım çok sevimdin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.![]()
Amin canım hepimizin tek duası bu Bi İznillah.Oyy çok güzel canm maşallah
Sağlıklı olsunlar da canm inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallah kuzularımız
Canlar az önce dr dan geldim bebeğimi gördüm ama dr biraz tedirgin etti beni hiç bakamadm. İçeridr baya kanama olmuş dedi benim dün akşam göbeğimin iç tarafında hafif sancılı ağrım vardı onu sordum kanamanın bulgusu olabilir dedi. Progestan fitil başladık hemen dikkat et ayağa fazla kalkma dedi bir ay dinleneceksin dedi.. Sizler hamilesiniz hamilelerin duası kabul olurmuş nolur benden duanızı eksik etmeyin ellerinizi açtığınızda aklınaza gelirim inşallah. Biraz endişelendim haliyle hiç keyfim yok yoğun bir kanama görürsen geldi ama az kanama normal dedim ALLAHım nolur bukadar yakınken evladımı bana bağışla. Cümlemizinkinide inşallah.
Aamin evet seni biliyorum çok üzülmüştüm İnşallah ALLAHım korusun yavrularımızı tekrarını yaşatmasın hayırlısıyla alalım kucaklarımıza.Canım stres yapma sakın ben yaklaşık bir ay önce yoğun kanama ile hastaneye kaldırıldım. Öyle böyle değil göl oldu ev7cm lik bir kanama alanı oluşmuş içeride. Ama bak teyzesi minigim sımsıkı tutunmuş bana. Ambulans görevlisi düşmüş dediği için bebeğim gitti diye feryat figan ağlarken doktorun dinlettigi kalp atışıyla kendime geldim. Kanama gelirse korkma sakın yer çekimi var sonuçta...
Ama benden sana tavsiye WC dışında kalkma. Ben yemeğimi bile yatakta yedim. Daha anca anca oturarak yiyorum. Rabbim yardımcın olsun![]()
Aminn c
Aamin evet seni biliyorum çok üzülmüştüm İnşallah ALLAHım korusun yavrularımızı tekrarını yaşatmasın hayırlısıyla alalım kucaklarımıza.
Aynen şu zaman bi geçse 1 ay bekleyemem ben kanama olursa gel dedi ben kanamyıda bekleyemem oda ayrı bir stres 1 hafta sonra başka dr ra görünmeyi düşünüyorum.Amin canım aminn.. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah. 14. Haftadayız ama ömrümden 10 yıl gitti sanki![]()
Tabiki git canım. Benim doktorum haftada bir takip edicez demişti zaten. Bu zamanda sana moral verecek bir doktor da çok önemli.Aynen şu zaman bi geçse 1 ay bekleyemem ben kanama olursa gel dedi ben kanamyıda bekleyemem oda ayrı bir stres 1 hafta sonra başka dr ra görünmeyi düşünüyorum.
Aynen kendi dr rumdan çok memnunum ama burada başka iyi dr larda var yinede bi görünmek istiyorum..Tabiki git canım. Benim doktorum haftada bir takip edicez demişti zaten. Bu zamanda sana moral verecek bir doktor da çok önemli.