yeni hamileler tam kan sayimi ne zaman yapildi

lilyumane

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
292
14
318
10. Haftamin icindeyim. Hamileligimi somestr tatilinde memlekette ogrendigimiz icin orda bir dr.a gittik. Ama dr.nadil olsa burda yasamiyorsunuz o yuzden tam kan sayimini gittiginiz yerde yaptirin dedi. Bulundugumuz sehre yrni tasindigimizdan (istanbul) su an hala dr arayisindayim. Erken davranmadigimiz icin carsamba gunune kaldi randevumuz. Benim mrrak ettigim bu tam kan sayimi icin gec mi kaldim? Car. Gunu 10+5 olucam cok mu zaman ksybettim acaba?sizler ne zaman yaptirdiniz

Ben 6. Haftamda doktora gittigimde tam kan sayimi verdi 7. Haftada kalp atislari icin gittigimizde sonuclari eline vermistim

benimde 6.haftamda istedi ama acelesi yok dedi ben bi sonraki randevuda yaptırıp götürmüştüm. bu arada 2li tarama testi vaktin gelmiş 11 ile 14. haftalar arasında yapılıyor bir an önce doktor bul derim.

Canım bende 9+3'teyim son kontrolüm 3 hafta önceydi ve kalp atışları için gitmiştim ve doktorum kalp atışlarını duyunca tahlillerimi yaptırıp 1 ay sonra gelmem gerektiğini söyledi :)
Bende ilk öğrendiğimde neden istemedi diye endişe etmiştim fakat onlar doktor ve neyi ne zaman yapacaklarını bilirler bizde onlara güvenmeliyiz :)
Doktordan doktora farklılık göstermesi çok normal her halükarda tahlilleri istiyorlar.
Sen İstanbul'da nerede yaşıyorsun? Doktor ve hastane tavsiyesi yapabilirim belki arkadaşlar da yardımcı olacaktır. Sen strese girme sakın :) :anneadayı::KK46:

Back
X