Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. ben aranizda yeniyim suan hamile olan bayanlar doktor ve hamilelik surecinizle ilgili dusuncelerinizi alabilirmiyim ozellikle avcilar medicanaya giden varmi onur bey e
Avcılar değil ama bende çamlıca medicana faruk beye gidiyorum.Çok memnunum.Oradan gelmek zor olur senin için belki ama dr iyi seçmelisin.Dr hamilelik sürecinde çok önemli.
Kesinlikle bu surecte dr. Cok onemli katiliyorum.ya avcilar disina cikmam cok zor calisiyorum ve kizimin okulu var ev is okul derken zar zor yetisiyorum dolayisiyla avcilar disi olmuyo.doktorum cok ilgili biri ama cok hizli konusuyo