• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamileler

Benimde yeni 70 kiloyla hamile oldugumu ogrendim fazla kilo almaya baslamadan vermem lazim herbalife urunlerini kullaniorum suan cok kullanan var bebegede yararli hem kilo kontrolude saglamis olucam acikiorum ama aksam yemedim mesela 1 tane seftali ile gecistirdim .
Merhaba Can'ım herbilafe hamileliğe zararlı değil mi acaba merak ettim kullanıyorsun bende kiloluyum ama henüz hamile değilim kararsız kalmıştım önemirsen alayım bende :halay:

Merhaba bence bu ürün fazla protein içerdiği için ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaratır diye düşünüyorum, ama en iyisi tabiki bir doktora danışmak gerekir.

Ben 60 kiloyla hamile kaldım ve benden sık ve benden çok kimse yemek yiyemez sanırım. herseyden 2şer porsiyon falan yiyorum :) 19+1 oldum bugün ve 63 kiloyum sabah tartıldım. bebeğe sağlık olsun da ben 100 kilo olmayada razıyım ama dışardan görenler dar tshirt giymediğim sürece hamile oldugumu anlamıyolar :) iç karnım genişmiş çok şükür :) canınız ne istiyosa yiyin bir başka kişinin dediği gibi emizirirken veririrz Allahın izniyle :) rüya olaylarına geliincee bende çok karışık rüyalar görüyorum. Dikkat edin,abdest alın duanızı okuyun ve öyle yatın biraz olsun tesiri oluyo. Herkeze sağlıklı gebelik ve hayırlı doğumlar diliyorum :) :KK200::anneadayı:

hamile olduğum tarihten haberim bile yoktu düğünde deli gibi mezdeke oynadım 10 gün sonra evde gebelik testi yaptım ve idrarı koymamla çift çizgi olması bir oldu ertesi gün sabahtan hastaneye gittik ve keseyi gördük 03/08/2016 15 gün sonra da kalp atışlarını dinledim çok heyecan vericiydi Rabbim herkese nasip etsin çok duygulandım 4 yıldır istiyordum çünkü evlendiğimden beri hiç korunmadım ama rabbim zamanını bekliyormuş Allah ıma emanet

Back
X