Yeni hamilelerin ilişkiye girmesi tehlikeli mi?

Ksmdaskbskdr

•الحمدلله•
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
228
93
13
Kızlar hamile değilim ama inşallah olursam merak ettiğim bir şeydi hamileliğin ilk haftalarında ilişkiye girmek zarar verir mi bana hep günün geçtikten sonra ilişkiye girme diyorlar bir sure siz ne yaptınız ?

Kızlar hamile değilim ama inşallah olursam merak ettiğim bir şeydi hamileliğin ilk haftalarında ilişkiye girmek zarar verir mi bana hep günün geçtikten sonra ilişkiye girme diyorlar bir sure siz ne yaptınız ?
Bana 12. Haftaya kadar kesinlikle girme dedi doktorum hatta eşimi çağırıp söyledi, belli bir süreye kadar düşük tehlikesi var ve tutunması 12. Haftayı buluyormuş. O yüzden o zamanlarda ilişki yasak demişti. Hala bekliyoruz :)) 10+3 oldum.

Bende bunu çok merak ediyorum 12 olunca tehlike geçiyor mu. Benim içim hiç rahat etmez çok az kaldı 3 hafta sonra eşime hayır diyemem :(

Bende bunu çok merak ediyorum 12 olunca tehlike geçiyor mu. Benim içim hiç rahat etmez çok az kaldı 3 hafta sonra eşime hayır diyemem :KK43:
Neye 3 hafta kaldı canımm anlamadım. Bende hayır diyemiyorum ama yanaşmıyor zaten ama doktor dün baktığında ilişkiye girmemeye devam et demedi tutunmuş sorun yok dedi belki bu bir ışıktır :)

ben hamile oldugumu ogrendigimde 10 gun once iliski olmadi kendim tarafindan istemedim dun dr a gittim 15 gun daha yasakladi 5+5 hamileyim

Canim doktorum bize ilk 3 ay yasak dedi. Sonra 4 5 6 da serbest dedi. Sonra son 3 ayda yasakladi. Ama dusuk tehlikem falan yoktu yani

Hiç leke yoktu kanama alanı bile yoktu bende şaşırdım :duduk:
Hatta anne mutluluk hormonu sagladigi icin bebekte mutlu oluyomus oglumda lekelenme oldugu icin 3 ay iliski yoktu ama bunda haftada 1 izin var ben gene 8 haftaya kadar yapmamistim yerlessin die arastirdiginda da goruceksin kanama kasilma yoksa abartmamak sartiyla sakinca yoktur yaziyo heryerde

Neye 3 hafta kaldı canımm anlamadım. Bende hayır diyemiyorum ama yanaşmıyor zaten ama doktor dün baktığında ilişkiye girmemeye devam et demedi tutunmuş sorun yok dedi belki bu bir ışıktır :)
12 hafta olmama 3 hafta kaldı . Ben korkudan yapamıcam galiba

Kanama yada lekelenmem olmadığı surece haftada iki kereyi asmamak ve aşırı hareketlerden kacinmak sartiyla sorun olmaz dedi doktorum bana... :KK64:

12 hafta olmama 3 hafta kaldı . Ben korkudan yapamıcam galiba
Yapma canımm sen riske atma boşver bende doktorumun dediğini yaparak 12ye kadar bekleyeceğim hatta bir iki hafta da kendim beklicem. Hamileliğim boyunca iyi bir doktor bulana kadar 5 tane doktora gittim. Düşük tehlikem olmaması ve her şey yolunda olmasına rağmen 12ye kadar biz önermiyoruz dediler.

bizim ilk andan beri hic bir yasagımız olmadı bu konuda :KK48:

Yapma canımm sen riske atma boşver bende doktorumun dediğini yaparak 12ye kadar bekleyeceğim hatta bir iki hafta da kendim beklicem. Hamileliğim boyunca iyi bir doktor bulana kadar 5 tane doktora gittim. Düşük tehlikem olmaması ve her şey yolunda olmasına rağmen 12ye kadar biz önermiyoruz dediler.
Aynen ben evham yaparım Bi hafta pişman olurum

Back
X