yeni hamilelerin kafasını karıştıran sorulara cevap arayalım ...

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
:stop:1. Beyaz sarı kokulu kokusuz akıntı normal mı?
2. vajinadan kontrol yaptırmayanlar cinsel hayatınız eskisi gibi mi devam ediyor??
3. sivilce, karın şişliği, karın ağrısı normal mi daha bu aylarda??
4.....ne zaman 1.derece yakınlara(anne baba k.valide k.baba kardeşler ve arkadaşalr....) söylüyorsunuz acaba ;) ?:anneadayı::KK46::KK200::oops:

2. vajinadan kontrol yaptırmayanlar cinsel hayatınız eskisi gibi mi devam ediyor??
4.....ne zaman 1.derece yakınlara(anne baba k.valide k.baba kardeşler ve arkadaşalr....) söylüyorsunuz acaba :KK66: ?:anneadayı::KK46::KK200::oops:
1. Sorunla ilgili fikrim yok cnm
2. sorunu ilişki oluyo mu olarak anladm doğru anladımsa bizim devam etmiyor dr kalp atısını duyana kadar şimdilik yasakladı
3. sivilcem yok şükür şimdilik. Karın ağrısı karın şişliği normal benim karın ağrım ve şişliğim git gide azaldı
4. ilk kimyasal gebelik geçrdim kmse bilmiyodu söylemedim 2 yıldır hamile kalmayınca millete sakız olduk hangi birine laf anlatcaksın en azından hamile kaldığım artık anlasılın diye ben keseyi görünce söyledim 6 haftalıkken filan.

4.....ne zaman 1.derece yakınlara(anne baba k.valide k.baba kardeşler ve arkadaşalr....) söylüyorsunuz acaba :KK66: ?:anneadayı::KK46::KK200::oops:

1-kokulu ise akıntı doktorun bi görmesi lazım, ama kokusuz ise sarı ya da beyaz sorun değil. kahverengi yada bildiğin kan ise doktora gitmelisin.
2- doktor bir şey demediyse devam edebilir.
3-karın şişliği zaten yüksek ihtimal gazdandır, karın ağrısı da normal ama eğer çoksa tabiki doktora gitmelisin, sivilce olayı da adet zamanı gibi düşün, kiminin adet zamanı sivilcesi olur ya da sonrası yani o da sorun değil.
4- ben iki gün sonra haber vermiştim.
bu arada bunları buraya yazdığın gibi doktorada söyle :)))

Akıntım yok.
Henüz doktora çıkmadık ama bildiğmi kadarıyla sıkıntı olmaz doktor yasak bişey görmediği kadarıyla.
Sivilce adet dönemlerimde çok yoduğu için şimdide oldu ve gazımda çok.
adetim dün geçti bugun annemi aradım ama çok erken henüz kese görmeden kimseye bişey dememek lazım eş hariç tabi

1 beyaz seffaf akinti normal digerleri degil
2 kontrol olup olmamasi onemli degil kanaman ve düşük riskin yoksa iliski yasak degil
3 hepsi normal hatta ilk uc ay adet donerim yaklastgnda adet agrilarm olmuştu
4 test sonucunu alir almaz söylemiştim ama en mantiklisi kalp atışı duyunca soylemek sanirim
Allah kucağına almayi nasib etsin insallah :)

1 beyaz seffaf akinti normal digerleri degil
2 kontrol olup olmamasi onemli degil kanaman ve düşük riskin yoksa iliski yasak degil
3 hepsi normal hatta ilk uc ay adet donerim yaklastgnda adet agrilarm olmuştu
4 test sonucunu alir almaz söylemiştim ama en mantiklisi kalp atışı duyunca soylemek sanirim
Allah kucağına almayi nasib etsin insallah :)
amin canım haepimiz için inşallahh

sivilce boynumda bolca çıktı:( ama en çok sürekli depresyonda olmama tahammul edemıyorum nolur yardım edin bir insan her sanıye stresli olur mu...ölsem de kurtulsam diye dua ediyorum kalbim sıkışıyo gece 4kere uyanıyorum ve çalışan bir gebeyim...napacam ben arkadaslar:(

Kizlar lutfen yardm edin gecen ay dusuk yaptm normal yolla dusurdm bgn hamile oldgmu ogredm ama 44 btcg normallmi sizce dok benki yeni hamileliktr dedi telefondan ama bn korktm tecrubelerinize ihtyacm var

cevap veriyorum:
1 normal
2 evet
3 normalde de oluyorsa evet
4 12 hafta idealdir

kızlar benim olduğum yerde özel hastanede kadın doğumcu yok arıyorlar.. devlet hastaneeri malum çok yoğun ve iş saatlerime de pek uygun değil. klinik 1 tane o da kontrol 100 tl imiş. ultrason çıktısı 25 tl.. iyi mi sizce. bir de devlette de bu ultrason fotosunu alabiliriz değil mi?? cevap lütfennn

4.....ne zaman 1.derece yakınlara(anne baba k.valide k.baba kardeşler ve arkadaşalr....) söylüyorsunuz acaba ;) ?:anneadayı::KK46::KK200::oops:
Akıntı normal cinsel haystımız vardı evet karın ağrısı sivilce karın şişliği gaz normal ben dördüncü aya kadar soylemedim

1-akıntı cok normal
2-ben vajınısmusu yenı yenmıstım 5. bırlesmede hemen hamıle kaldım hamıle kalınca doktor asla bırakma ılıskıye devam et bı sakıncası yok desede malum akıntıdan dolayı kendındem tıksındım ılıskıye yaklasmadım acıkcası :D
3-karın sıslıgım agrım ve her an adet olcakmısım hissı ılk 3 ay oldu
ılk 3 ay 5 -6 aylık hamıle gıbı karnım sıs ve gaz doluydu sımdı gorsen hamıle oldugumu anlamazsın o derece duzeldı ;)
ben ılk 3 aydan sonra soyledım etrafıma hamıle oldugumu...
hayırlı olsun bebısınız... ;)

Biz bugun gittik çok şükür gorduk kalp atışını maşallah...ancak cok kucuk olduğundan sesini pek duyamadik..
Bir hafta sonra tekrar gidecegiz

Back
X