yeni hamilelerin kafasını karıştıran sorulara cevap arayalım ...

kızlar benim olduğum yerde özel hastanede kadın doğumcu yok arıyorlar.. devlet hastaneeri malum çok yoğun ve iş saatlerime de pek uygun değil. klinik 1 tane o da kontrol 100 tl imiş. ultrason çıktısı 25 tl.. iyi mi sizce. bir de devlette de bu ultrason fotosunu alabiliriz değil mi?? cevap lütfennn

Benim yasadigim sehirde ozel hastane yok mecburen devlet hastanesine gittim ultrason görüntüsünü verdi doktor.ilk doktorumu hic sevmemistim ama bu doktorum cok iyi ama dedigin gibi yoğun oluyor. Ayrica 4boyutlu ultrason da varmis hastanede. Ben çarşamba muayene olacagim test falan yaparsa onlari yaptirip özel muayenehanesi olan doktora gideceğim. Aylik 100tlymis benim gidecegim de bana normal geldi. Eger butceni zorlamayacaksa özele git

Allah razi olsun, ilkini kaybedince bundada olucak diye korkuyorum ya dis gebelikse ya bos gebelikse diye diye beynimi yiyorum :KK43:
Gonlumu ferah tutmaya calisiyorum dua ederek..
eger saglıklı olsaydı dusmezdı oyle dusun
busefer tadını cıkar hıııc merak etme keseyıde gorursun pıtpıtpıt kalp atısınıda
saglıklada kucagına alırsın ınsallah :)

eger saglıklı olsaydı dusmezdı oyle dusun
busefer tadını cıkar hıııc merak etme keseyıde gorursun pıtpıtpıt kalp atısınıda
saglıklada kucagına alırsın ınsallah :)
İnsallah hayirlisiysa, tabi hep oyle dusunuyorum. Yiyecek ekmegi varsa dogacak Allahin izniyle. Sagolun desteginiz icin :)

1.)kokusuz beyaz sari akinti benim hamileligimin basindan beri var ve halen devam ediyor.
2-)iliskiyi kalp atisi duyulana kadar doktor yasaklamisti. sonra dusuk tehlikesi yasamistim ondan sonra direk yasaklamisti. 4.ayda kisitladi ama tamamen yasak demedi. su an yine yasakladi.
3-)o donemde acaip gaz problemim vardi dolayisiyla sislik oluodu ama sivilce problemim normalde adet zamaninda cok olurdu ama hamileligimin baslangicindan beri henuz oyle bi problem yasamadim.
4-)anneme cift cizgiyi gorduumde hemen solemistim esime 2 gun sonra soledim doktordn kan sonucu gelince de herkese yaymistik erken solemisiz gerci en azindan aile haricindeki cevreye biraz erken yaymistik :)

1. Bende de var ama normal sanırım. Kokusu hafif var, sürekli çamaşır değiştiriyorum.
2. Daha denemedik ben cesaret edemiyorum. Doktor bir sıkıntı yok devam dedi halbuki.
3. Her an adet olacakmışım gibi karnımda sıkıntı var. Ağrı da oluyor arada. Gaz olduğu için şişlikte var. Bu da normal bence.
4. Anne baba kardeşler en yakın arkadaş hemen söyledim, akraba komşu vs. karnım belli olmadan söylemeyeceğim. Kuzenim hamile kalır kalmaz tanıdığı herkese haber verdi. Sonra bir müddet kese görünmedi, hadi kese göründü boş kese dendi. Dr büyük ihtimal içinde bebek yok ama biz az daha bekleyip bir daha bakalım dedi. Bu defa millete nasıl aslında boş gebelik olduğunu söyleriz telaşesine düştüler. Allah'tan son anda göründü bebek. Ondan dersimi aldım, bilmeyiversinler ne farkeder.

çok şükür dün zatı muhteremleri gördük kalp atışını da gördük ama daha minik olduğu gerekçesiyle kalbinin sesini işitemedik...olsun inşallah elimize aldığımız günler de gelr hayırlısıyla sağlıklıca...
buı arada az önce gene beyaz akıntı gelmiş..

bu arada dün doktor birtakım testlerin yapılması gerektiğini söyledi.
TORCH
TFT BİYOKİMYA
HEMOGRAM
TİT

perşembe yaptıracağız inşallah tahlilleri

bu arada dün doktor birtakım testlerin yapılması gerektiğini söyledi.
TORCH
TFT BİYOKİMYA
HEMOGRAM
TİT

perşembe yaptıracağız inşallah tahlilleri

Merhaba allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) bişey sormak istiyorum o testler ne için gerekli ne testi yani çok erken değil mi test için ?

Merhaba allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) bişey sormak istiyorum o testler ne için gerekli ne testi yani çok erken değil mi test için ?
? ben de bilmiyorum. sağlık pcağında söylemişlerdi özele gittiğimde o doktor söyledi..yarın gitmeyi düşünüyordum erken mi olur acaba??

Benim 3. Ve 4. Haftam kanamayla geçti. Şu an hala korkuyorum tabii sevincimizi yaşayamıyoruz. Bu hafta kalp atışını dinleyeceğiz nasip olursa. Dualarınıza ihtiyacım var

Bende 5 haftalikken gördüm ama cok minnaktı. 1 ay sonra tekrar gidicem minnagimin kalp atışlarini duymak icin:-) <3

Back
X