Yeni hamileyim bir bakabilirmisiniz tecrübeye ihtiyacım var ?

Navyblue3434

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
80
-16
3
24
Herkese merhaba ben 3 aylık evliyim haliyle ilk gebelik kan sonucumda 237 - 643 ü görünce tamam dedi doktor şimdi kadın doğuma gitmeyi bekliyorum oda ekim basında şöyle ki iç çamasırım benim normalde de akıntıdan dolayı leke oluyor zaten ama şöyle bu şüphelenmem 2 kez oldu ikisi de eşimle ilişkiye girdik malum bi süreden sonra olmuyor her herneyse ben sizlere FOTOĞRAF atayım karar verin yanlışım oldu ise affola 🙏🏻❤️ Not kan vermeye sağlık ocağına gidicem en erken 12 sine randevu alabildim ne yapacağım bilmiyorum 😔 tahminimime göre 2.5 haftalık çocuk

Gebeliğin tam da bu aşamalarında ilişki olmasa daha iyi olurdu . Ona bağlı lekelenme yaşamış olabilirsiniz . Bir de görüntü atmak yasak bu şekilde

Gebeliğin tam da bu aşamalarında ilişki olmasa daha iyi olurdu . Ona bağlı lekelenme yaşamış olabilirsiniz . Bir de görüntü atmak yasak bu şekilde
Düşük olur mu yani tehlikeli mi suan ? Kurusa bakmayın ben de ne pis resimler gördüm o yüzden bu hafif kalır diye düşündüm

Düşük olur mu yani tehlikeli mi suan ? Kurusa bakmayın ben de ne pis resimler gördüm o yüzden bu hafif kalır diye düşündüm
Hemen kötü düşünmeyin lekelenme bu dönemde de olabilir zaten , ilişkiye bağlı da olmuş olabilir , takip edin durumunuzu doktorunuzla bir görüşün ne olur ne olmaz

Back
X