Yeni hamileyim bir bakabilirmisiniz tecrübeye ihtiyacım var ?

Navyblue3434

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
80
-16
3
24
Herkese merhaba ben 3 aylık evliyim haliyle ilk gebelik kan sonucumda 237 - 643 ü görünce tamam dedi doktor şimdi kadın doğuma gitmeyi bekliyorum oda ekim basında şöyle ki iç çamasırım benim normalde de akıntıdan dolayı leke oluyor zaten ama şöyle bu şüphelenmem 2 kez oldu ikisi de eşimle ilişkiye girdik malum bi süreden sonra olmuyor her herneyse ben sizlere FOTOĞRAF atayım karar verin yanlışım oldu ise affola Not kan vermeye sağlık ocağına gidicem en erken 12 sine randevu alabildim ne yapacağım bilmiyorum tahminimime göre 2.5 haftalık çocuk

Gebeliğin tam da bu aşamalarında ilişki olmasa daha iyi olurdu . Ona bağlı lekelenme yaşamış olabilirsiniz . Bir de görüntü atmak yasak bu şekilde

Foto atmak ne ya iğrençleşmeyin

Gebeliğin tam da bu aşamalarında ilişki olmasa daha iyi olurdu . Ona bağlı lekelenme yaşamış olabilirsiniz . Bir de görüntü atmak yasak bu şekilde
Düşük olur mu yani tehlikeli mi suan ? Kurusa bakmayın ben de ne pis resimler gördüm o yüzden bu hafif kalır diye düşündüm

Düşük olur mu yani tehlikeli mi suan ? Kurusa bakmayın ben de ne pis resimler gördüm o yüzden bu hafif kalır diye düşündüm
Hemen kötü düşünmeyin lekelenme bu dönemde de olabilir zaten , ilişkiye bağlı da olmuş olabilir , takip edin durumunuzu doktorunuzla bir görüşün ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…