Z Zeryya Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 468 226 18 7 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeryya #1 Iyi geceler hanimlar, yeni hamileyim ve sağ kasıgimda ara ara batma ve bazende kasılma hissediyorum. Bu normal mi?
Iyi geceler hanimlar, yeni hamileyim ve sağ kasıgimda ara ara batma ve bazende kasılma hissediyorum. Bu normal mi?
HuMerTurk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ocak 2020 5.986 11.612 168 7 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeryya #2 Çok normal.. bebek büyüdükçe daha çok olacak.. rahim kendisini hazrlıyor
karamel Latte Nirvana Pro Üye 12 Mart 2019 16.372 35.854 598 7 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeryya #3 BiHayal .!.: Iyi geceler hanimlar, yeni hamileyim ve sağ kasıgimda ara ara batma ve bazende kasılma hissediyorum. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Cok normal rahim büyüdükce agri igne batmaları hissedebilirsin kanama lekelenme vs. Olmadigi surece korkma.
BiHayal .!.: Iyi geceler hanimlar, yeni hamileyim ve sağ kasıgimda ara ara batma ve bazende kasılma hissediyorum. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Cok normal rahim büyüdükce agri igne batmaları hissedebilirsin kanama lekelenme vs. Olmadigi surece korkma.
Z Zeryya Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 468 226 18 7 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeryya #4 TeAmoIG .!.: Çok normal.. bebek büyüdükçe daha çok olacak.. rahim kendisini hazrlıyor Genişletmek için tıkla... Ya öylemi. Bende korkmustum. Umarim hicbi sorun yoktur. Cok tesekkur ederm
TeAmoIG .!.: Çok normal.. bebek büyüdükçe daha çok olacak.. rahim kendisini hazrlıyor Genişletmek için tıkla... Ya öylemi. Bende korkmustum. Umarim hicbi sorun yoktur. Cok tesekkur ederm
HuMerTurk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ocak 2020 5.986 11.612 168 8 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeryya #5 BiHayal .!.: Ya öylemi. Bende korkmustum. Umarim hicbi sorun yoktur. Cok tesekkur ederm ♥ Genişletmek için tıkla... Rica ederm canım.. Kanam falan olursa doktırunya iletişime geçersn diğer türlü doğal şeylir bunlar.. sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşaALLAH
BiHayal .!.: Ya öylemi. Bende korkmustum. Umarim hicbi sorun yoktur. Cok tesekkur ederm ♥ Genişletmek için tıkla... Rica ederm canım.. Kanam falan olursa doktırunya iletişime geçersn diğer türlü doğal şeylir bunlar.. sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşaALLAH
Z Zeryya Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 468 226 18 8 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeryya #6 TeAmoIG .!.: Rica ederm canım.. Kanam falan olursa doktırunya iletişime geçersn diğer türlü doğal şeylir bunlar.. sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşaALLAH Genişletmek için tıkla... Amin insaAllah..
TeAmoIG .!.: Rica ederm canım.. Kanam falan olursa doktırunya iletişime geçersn diğer türlü doğal şeylir bunlar.. sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşaALLAH Genişletmek için tıkla... Amin insaAllah..