Yeni hamisler buraya

Bhr5308

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
23
5
86
30
Yeni ve ilk hamileyim tecrubeli olanlar olmayanlar ben adet tarihime gore 6 +3gunluk hamileyim ama doktor muanesinde ulsrasonda bi hafta geride gozukuyor normalmi simdi hangi tarihe gore hamile oldugumu soyleyebilirim sizede boyle olan varmi

Bende az önce onu hesapliyodum canım bende 7 haftalık falan oluyo ama doktor 6 +1 yazdı. . 25 Mayıs Son adet ama doktor farklı hesapladi onun hesabıyla 31 Mayıs oluyo yada 1 haziran .... hc bişey anlamadım zaten kese de geç göründü sanırım ondan

Bende 4 yillik evliyim 4 senedir hamile kalamamistim hic bir sorun olmadii halde uc ay tedavi gorup tedaviyide birakmistim smdi kendikiginden hamile kaldim 25 mayisda son adet tarihimdi 12 temmuzda ogrendim hamile oldugumu doktor kan testine gore 7 haftalik hamilesin demisti ama ultrasonla baktiginda 6+1 gunluk dedi ultrasonda bi hafta geridne geliyor sebebini bende anlamadim suan 2 aylik oldum ins hepimiz hayirlsiiyla beislerimizi kucagimiza aliriz

Benimde 9+3 ilk muayenem de kendi hesabımla ultrasondaki uyuşuyordu şimdi bebek bir hafta önde çıkıyor değişkenlik gösterebiliyo bebekten bebeğe. Sağlıklı olsunlarda inşaAllah önemli değil hiçbirşey

Back
X