- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi gelecekvizyon
-
Tembel olabilir.
Tembel veya uyuşuk biri değildir. Dahası telefonunu en baştan oturup kurdu, yapmadığı tek şey bu.Her konuda böyle uyuşukmu. Eringeç geldi bana
Numara değiştir yaptıgında zaten degisir ugrasmasına bile gerek yok.. baska bir sebebi var o zaman.Tembel veya uyuşuk biri değildir. Dahası telefonunu en baştan oturup kurdu, yapmadığı tek şey bu.
12 senedir falan kullandığı bir hat ve annesinin üzerineydi.Yeni hat alma sebebi ne?
Bi anlasamNumara değiştir yaptıgında zaten degisir ugrasmasına bile gerek yok.. baska bir sebebi var o zaman.
Bu bir neden değil ki. Benimki de babamın üzerine ve 15 yıldır kullanıyorum.12 senedir falan kullandığı bir hat ve annesinin üzerineydi.
Ya aslına bakarsanız benim de annemin üzerine ama ben de taahhütüm dolduğunda yeni hat almak istiyorum. Yani bunu çok yadırgamadımBu bir neden değil ki. Benimki de babamın üzerine ve 15 yıldır kullanıyorum.
Eskiyi kullanacaksa yenisini niçin aldı ?Tembel veya uyuşuk biri değildir. Dahası telefonunu en baştan oturup kurdu, yapmadığı tek şey bu.
Bu kk biraz fazla mi şüpheci yaptı acaba?Aldatiyor diye dusunur pesine duserim
Bir adam eski hattini neden kullansin zaten numaralari tasiyabiliyosun komik gercekten bariz biseyler sakliyorBu kk biraz fazla mi şüpheci yaptı acaba?
Ben de anlamadım. Bana diğer hattını kapatacağını söylemişti.Eskiyi kullanacaksa yenisini niçin aldı ?
Bilmiyorum ama ne sakladığını çözemedim.Bir adam eski hattini neden kullansin zaten numaralari tasiyabiliyosun komik gercekten bariz biseyler sakliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?