süpersin darısı başımıza inşallah
selam ne ameliyati oldun?
tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin inşallah anne olduğun zamanlarıda paylaşırsın
yanlış anlamanı istemem ama 20 yaş gençleşmişsin kilo insanı yaşlı gösterio biri de bensem umarım senin gibi zayıflarım bende
eneee seni resmnden tandım f.... b.... sen :) bzim S.... le ayne dönemde olmuştun
Obezite cerrahisi candır :) Bende bir zamanlar düşünüyordum bunu ama asla normal bir mideye sahip olamamak beni ürküttü kendi çabamla zayıflıyorum bendeYalnız çok güzelleşmişsiniz maşallah..
Evet arkadaşlar çok uzuzn araştırmalardan sonra hayat sebebim ailemin doktoru gözümün nuru Doç. Dr. Hasan Altun hocamı buldum. Bana enine boyuna sıkılmadan anlattı. Satırlarca yazdığım tüm sorularıma cevap verdi. En önemlisi o zaman fatih sultan mehmetteydi beş kuruş ek para almadan ameliyatımı yaptı. Gece gündüz ne olursa olsun telefonuna hep ulaştım. Başkaları gibi asistanımsize yardımcı olacak demedi. Hep kendisi ilgilendi. Şükür Allahıma. Çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Ağlayarak girdiğim ameliyattan 4 saat sonra ağrı kesicilerin de etkisiyle palyaço gibi sırıtarak uyandım. Kısa süren mide ağrısından sonra çabucak iyileştim ve şimdi hayallerimin kilosuna zevkle koşuyorum. Benim olduğumu gören akrabam bir yakınım vardı ben ille de ona olacağım dedi hasan hocama liv hastanesinde ameliyat oldu. Orası da barika bir hastane acıbadem amerikan falan halt etmiş. Ekip bakım gerçekten bir harika o hastane için normal sayılabilecek bir fiyat verdiler 20.000 tl ya ameliyat oldu. Doç. Dt. Hasan Altun hocam reflü ve akalazya konusunda uzmanlığı da var daha önce de dayımı ameliyat ettiği için artık ailemizin doktoru gözüyle bakarız biz. Başımıza bir şey gelse önce ne yapalım diye danışırız. Onu doğuran anadan Allah razı olsun.
teşekkür ederim canım evet obezite cerrahisi hakıkatten candır kilo verebildinmi:)
sendemi tüp mide ameliyatı oldun ?
herkezin hayatında bi kahramanı olması çok güzel benim kahramanım koray tekin bende ona ne kadar teşekkür etsem azdır
Ben yardım ve öneri rica ediyorum lütfen bana dönüş yapın teşekkürler şimdidenArkadaşlar ben tüp miğde oldum hemde makul bir fiyata cerrahım çok iyi ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim aslında tüm ekip iyiler takipleri harika isteyen arkadaşlar mesaj atın yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?