yeni hayat 107kılodan başlayıp şimdilik 67 kıloya kadar yolculuk

fatoos20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
158
4
118
merhaba arkadaşla ben 1 sene önceye kadar 110 kıloydum ama denemediğim yol kalmadı mama içtim spora gittim herşeye denedım piyasada ne kadar hap varsa hepsini kullandım evetr fayda edıyordu verıyordum ama sonra ıkı kat kıloya tekrar alıyordum artık yolun sonundaydım hayattan hic zevk almamaya başladım depresuona girdim hamile kalamadım doktorlar kılom yüzünden tedavı bıle etmedi pco hastasıyım en sonunda çok sevdiğim bir bana çok ağır birşey dedi ve ben artık gerçekten zayıflamaya karar verdim ve doktorum hayatımı değiştiren doktorumu buldum koray tekin hocama o zamanları daha pamukkale üniversitesindeydi gittim konuştum olmaz dedi ağladım o ara ameliyata girdi cıktı ben hala aynı yerımdeydım doktorum gel konuşalım dedi çok ümitlenmiştim ama doktorum ıkı kılo yüzünden beni ameliıya edemiyeceğini söle dünyam yıkıldı ama ben pes etmedim doktor bey dedim her gün ıkı porsion iskender yerim dedim 120 ye cıkarım dedim mecbur kalırsınız ameliyat etmeye dedim sonra doktorum tamam ameliyat edelim dedi o kadar çok mutlu oldum kı ben iğneden bile korkan insan hiç bir zman doktora gitmeyen ben en sonunda ameliyat oldum ve hayat çok güzel bir şekilde değişti benım için artık anne olmk için ümitlenebiliyorum kendime güvenimde de geldi çok mutluyum hocama ne kadar teşekkür etsem azdır $1011750_10201019838845840_1661057277_n.webp

yanlış anlamanı istemem ama 20 yaş gençleşmişsin kilo insanı yaşlı gösterio biri de bensem umarım senin gibi zayıflarım bende

eneee seni resmnden tandım f.... b.... sen :) bzim S.... le ayne dönemde olmuştun

Obezite cerrahisi candır :) Bende bir zamanlar düşünüyordum bunu ama asla normal bir mideye sahip olamamak beni ürküttü kendi çabamla zayıflıyorum bende :1: Yalnız çok güzelleşmişsiniz maşallah..

Evet arkadaşlar çok uzuzn araştırmalardan sonra hayat sebebim ailemin doktoru gözümün nuru Doç. Dr. Hasan Altun hocamı buldum. Bana enine boyuna sıkılmadan anlattı. Satırlarca yazdığım tüm sorularıma cevap verdi. En önemlisi o zaman fatih sultan mehmetteydi beş kuruş ek para almadan ameliyatımı yaptı. Gece gündüz ne olursa olsun telefonuna hep ulaştım. Başkaları gibi asistanımsize yardımcı olacak demedi. Hep kendisi ilgilendi. Şükür Allahıma. Çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Ağlayarak girdiğim ameliyattan 4 saat sonra ağrı kesicilerin de etkisiyle palyaço gibi sırıtarak uyandım. Kısa süren mide ağrısından sonra çabucak iyileştim ve şimdi hayallerimin kilosuna zevkle koşuyorum. Benim olduğumu gören akrabam bir yakınım vardı ben ille de ona olacağım dedi hasan hocama liv hastanesinde ameliyat oldu. Orası da barika bir hastane acıbadem amerikan falan halt etmiş. Ekip bakım gerçekten bir harika o hastane için normal sayılabilecek bir fiyat verdiler 20.000 tl ya ameliyat oldu. Doç. Dt. Hasan Altun hocam reflü ve akalazya konusunda uzmanlığı da var daha önce de dayımı ameliyat ettiği için artık ailemizin doktoru gözüyle bakarız biz. Başımıza bir şey gelse önce ne yapalım diye danışırız. Onu doğuran anadan Allah razı olsun.

yanlış anlamanı istemem ama 20 yaş gençleşmişsin kilo insanı yaşlı gösterio biri de bensem umarım senin gibi zayıflarım bende

inşallah herşey gönlünce olur ben doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır herhalde

Obezite cerrahisi candır :) Bende bir zamanlar düşünüyordum bunu ama asla normal bir mideye sahip olamamak beni ürküttü kendi çabamla zayıflıyorum bende :1: Yalnız çok güzelleşmişsiniz maşallah..

teşekkür ederim canım evet obezite cerrahisi hakıkatten candır kilo verebildinmi:)

Evet arkadaşlar çok uzuzn araştırmalardan sonra hayat sebebim ailemin doktoru gözümün nuru Doç. Dr. Hasan Altun hocamı buldum. Bana enine boyuna sıkılmadan anlattı. Satırlarca yazdığım tüm sorularıma cevap verdi. En önemlisi o zaman fatih sultan mehmetteydi beş kuruş ek para almadan ameliyatımı yaptı. Gece gündüz ne olursa olsun telefonuna hep ulaştım. Başkaları gibi asistanımsize yardımcı olacak demedi. Hep kendisi ilgilendi. Şükür Allahıma. Çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Ağlayarak girdiğim ameliyattan 4 saat sonra ağrı kesicilerin de etkisiyle palyaço gibi sırıtarak uyandım. Kısa süren mide ağrısından sonra çabucak iyileştim ve şimdi hayallerimin kilosuna zevkle koşuyorum. Benim olduğumu gören akrabam bir yakınım vardı ben ille de ona olacağım dedi hasan hocama liv hastanesinde ameliyat oldu. Orası da barika bir hastane acıbadem amerikan falan halt etmiş. Ekip bakım gerçekten bir harika o hastane için normal sayılabilecek bir fiyat verdiler 20.000 tl ya ameliyat oldu. Doç. Dt. Hasan Altun hocam reflü ve akalazya konusunda uzmanlığı da var daha önce de dayımı ameliyat ettiği için artık ailemizin doktoru gözüyle bakarız biz. Başımıza bir şey gelse önce ne yapalım diye danışırız. Onu doğuran anadan Allah razı olsun.

sendemi tüp mide ameliyatı oldun ?
herkezin hayatında bi kahramanı olması çok güzel benim kahramanım koray tekin bende ona ne kadar teşekkür etsem azdır

teşekkür ederim canım evet obezite cerrahisi hakıkatten candır kilo verebildinmi:)

Ameliyatı geçen ay düşünüyordum hatta arkadaşımla beraber karar vermiştik ama ben korktum 102 kiloydum şimdi 95 kiloyum 1 ayda gitti bu kadarı azmedersem yine veririm diye düşünüyorum. Tabii ki olanlar benim gözümde birer kahramanlar ben sizin kadar cesur olamadım :31:

sendemi tüp mide ameliyatı oldun ?
herkezin hayatında bi kahramanı olması çok güzel benim kahramanım koray tekin bende ona ne kadar teşekkür etsem azdır

Evet ben de tüp mideliyim. Çok iyi yapmışım da ameliyat olmuşum diyorum. Şimdi nerdeyse her obezi kolundan tutup sen hala niye şişkosun diyesim geliyor. Nerdeyse zorla ameliyat ettiresim geliyor. Normal insanlar gibi olmak onlar gibi giyinebilmek, hareket edebilmek müthiş bir şey.
Sanki yeni bir hayat ve korkuyorum biliyor musun? sen de öyle misin? sanki bazen bu rüya uyanacakmışım gibi geliyor.

merhaba canım, ne mutluki sana kilolardan kurtulmuşsun.. her bayanın derdi kilolar ama bizim gibiler için çok daha büyük dert.. bende çok istedim bu ameliyatı olmayı ama eşimde ailemde onay vermediler çok kızdılar bana. bir kaç yıl önce çok az para ödeniyordu, ama şimdilerde bunun maliyeti ne, onu öğrenmek istiyorum. umarım hep böyle mutlu olursun , darısıda bizlere inş.. :)

Arkadaşlar ben tüp miğde oldum hemde makul bir fiyata cerrahım çok iyi ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim aslında tüm ekip iyiler takipleri harika isteyen arkadaşlar mesaj atın yardımcı olabilirim

Arkadaşlar ben tüp miğde oldum hemde makul bir fiyata cerrahım çok iyi ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim aslında tüm ekip iyiler takipleri harika isteyen arkadaşlar mesaj atın yardımcı olabilirim
Ben yardım ve öneri rica ediyorum lütfen bana dönüş yapın teşekkürler şimdiden

Back
X