- 22 Haziran 2009
- 158
- 4
- 118
merhaba arkadaşla ben 1 sene önceye kadar 110 kıloydum ama denemediğim yol kalmadı mama içtim spora gittim herşeye denedım piyasada ne kadar hap varsa hepsini kullandım evetr fayda edıyordu verıyordum ama sonra ıkı kat kıloya tekrar alıyordum artık yolun sonundaydım hayattan hic zevk almamaya başladım depresuona girdim hamile kalamadım doktorlar kılom yüzünden tedavı bıle etmedi pco hastasıyım en sonunda çok sevdiğim bir bana çok ağır birşey dedi ve ben artık gerçekten zayıflamaya karar verdim ve doktorum hayatımı değiştiren doktorumu buldum koray tekin hocama o zamanları daha pamukkale üniversitesindeydi gittim konuştum olmaz dedi ağladım o ara ameliyata girdi cıktı ben hala aynı yerımdeydım doktorum gel konuşalım dedi çok ümitlenmiştim ama doktorum ıkı kılo yüzünden beni ameliıya edemiyeceğini söle dünyam yıkıldı ama ben pes etmedim doktor bey dedim her gün ıkı porsion iskender yerim dedim 120 ye cıkarım dedim mecbur kalırsınız ameliyat etmeye dedim sonra doktorum tamam ameliyat edelim dedi o kadar çok mutlu oldum kı ben iğneden bile korkan insan hiç bir zman doktora gitmeyen ben en sonunda ameliyat oldum ve hayat çok güzel bir şekilde değişti benım için artık anne olmk için ümitlenebiliyorum kendime güvenimde de geldi çok mutluyum hocama ne kadar teşekkür etsem azdır