- 27 Eylül 2012
- 355
- 131
- 133
- Konu Sahibi snowflake6467
slm arkadaslar ben yenı evliyim.4 ay oldu ve aslen usaklıyım kalabalık bır aileden gedim cevrem akrabalarım ailem komsularıma alısık haldeydım evlenmeden.eşimle severek evlendık ve aramısda hıc ama hıc sorun yok sukur.o yogun sekılde calısıyor.biz evlenır evlenmes ıstanbula tasındık ve burda hıc kımsemız yok.ben cevre olarak kalabalık yerden geldıgım ıcın cok zorlanıyorum.esim de yogun calısyor.bır ıkı arkadasım var ama onalrda yogun calısıyor uzak bıde semt olarak gorusemıyorum.onun dısında evde cok sıkılıyorum.içimden bısı yapmak gelmıo ev kayınvalıdeme ait kıra sorunumuzda yok ama kendı evım gıbı eve de adapte olamıyorum.cevre yok tum gun evın ıcındeyım aslen bilgisayar okudum esım gıbı ama esım calısmamı da ıstemıo benım kazancım yeter evde kendını gelıstır dıo ama yenı evlıyız sıkılıyorum evde.böle tum gun ya uyuyorum yada tv net basında yıne ev işimi yapıom ama böle monotonluktan sıkılıyorum esım dısardanda ıs yapıo ondan aksam eve gelınce yemek yıyoruz hemen pc basına egcıo hafta sonalrı kıyamam egzdırıo ılgılenıo ama tum gun evde bıde aksmaları o ıs yapmaya baslayınca ıyıce kendımı yanlıs hıssedıyorum ıyıce ıcıme kapanık hale geldım evden anca markete cıkıyorum oda cok nadır.yanı anlayacagınız cok sıkılıyorum evde bunalıyorum monotonlastım.sonucta unuversıte okudum hıc böle uzakta sorun yazamadım arkadas cevrem vardı.sımdı kımseyı tanımıyorum istanbul gıbı eyr bıde korkuyorum kayın validemlerde uzakta.komsualrı cagırdım kayımvalıdem varken tanıstık ama kımse gelip konusmuyo kapısını acmıo bende guvenım gıdemıom.apartman desenız ruh gıbı karanlık sessız kımse kımseyle konusmyo ne yapmam lazım sıkılıyorum.evde bu sekılde durdukca daha cok monotonlasıp daha cok sıkılıyorum ve tembel olmaya basladım evlımıyım yoksa burası benım evımmı bazı seyerede odaklanamıyorum aslında cogu kısı dıyebılır daha ne ev kendının kıra yok esın calısıyo eksık yok daha ne calısıp napcan dıyen olabılır.ama ben kalabalıga alıstım cevrem vardı yenıde evlıyız sımdı tum gun evde durmak kafamıda yoruyo bunalıyorum ne yapmam lazım fıkırlerınızı paylasın budurumd aolan gurbete gelen varmı? fikirlerinizi paylasırsanız sevınırım.tesekkurler