yeni hayat yeni sehır

snowflake6467

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
355
131
133
slm arkadaslar ben yenı evliyim.4 ay oldu ve aslen usaklıyım kalabalık bır aileden gedim cevrem akrabalarım ailem komsularıma alısık haldeydım evlenmeden.eşimle severek evlendık ve aramısda hıc ama hıc sorun yok sukur.o yogun sekılde calısıyor.biz evlenır evlenmes ıstanbula tasındık ve burda hıc kımsemız yok.ben cevre olarak kalabalık yerden geldıgım ıcın cok zorlanıyorum.esim de yogun calısyor.bır ıkı arkadasım var ama onalrda yogun calısıyor uzak bıde semt olarak gorusemıyorum.onun dısında evde cok sıkılıyorum.içimden bısı yapmak gelmıo ev kayınvalıdeme ait kıra sorunumuzda yok ama kendı evım gıbı eve de adapte olamıyorum.cevre yok tum gun evın ıcındeyım aslen bilgisayar okudum esım gıbı ama esım calısmamı da ıstemıo benım kazancım yeter evde kendını gelıstır dıo ama yenı evlıyız sıkılıyorum evde.böle tum gun ya uyuyorum yada tv net basında yıne ev işimi yapıom ama böle monotonluktan sıkılıyorum esım dısardanda ıs yapıo ondan aksam eve gelınce yemek yıyoruz hemen pc basına egcıo hafta sonalrı kıyamam egzdırıo ılgılenıo ama tum gun evde bıde aksmaları o ıs yapmaya baslayınca ıyıce kendımı yanlıs hıssedıyorum ıyıce ıcıme kapanık hale geldım evden anca markete cıkıyorum oda cok nadır.yanı anlayacagınız cok sıkılıyorum evde bunalıyorum monotonlastım.sonucta unuversıte okudum hıc böle uzakta sorun yazamadım arkadas cevrem vardı.sımdı kımseyı tanımıyorum istanbul gıbı eyr bıde korkuyorum kayın validemlerde uzakta.komsualrı cagırdım kayımvalıdem varken tanıstık ama kımse gelip konusmuyo kapısını acmıo bende guvenım gıdemıom.apartman desenız ruh gıbı karanlık sessız kımse kımseyle konusmyo ne yapmam lazım sıkılıyorum.evde bu sekılde durdukca daha cok monotonlasıp daha cok sıkılıyorum ve tembel olmaya basladım evlımıyım yoksa burası benım evımmı bazı seyerede odaklanamıyorum aslında cogu kısı dıyebılır daha ne ev kendının kıra yok esın calısıyo eksık yok daha ne calısıp napcan dıyen olabılır.ama ben kalabalıga alıstım cevrem vardı yenıde evlıyız sımdı tum gun evde durmak kafamıda yoruyo bunalıyorum ne yapmam lazım fıkırlerınızı paylasın budurumd aolan gurbete gelen varmı? fikirlerinizi paylasırsanız sevınırım.tesekkurler

bende yeni evlendiğimde 4 ay çalışmadım ve neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama eşimi ikna edip iş hayatına atıldım şimdi arada tembellik dönemlerimi özlemiyor değilim ama biliyorum ki bende eve kapanıp kalabilecek bir yapıda değilim. çaşılmak konusunda biraz daha ısrarcı ol bence. ancak bu durum aile huzurunu etkileyecekse o halde kendine başka meşkuliyetler bulmalısın halkeğitim merkezleri spor salonları gibi

iSMEK in kursları yokmu değişik alanlarda onlara katılsan en azından farklı insanlarla tanışmış olursun. Bilgisayar okudum diyorsun .kendine ait bir blog oluşturup orda yazsan .değişik konularda

evet canım ben denizlide oturuyorum gurbet gelmedim ama yinede annemlere göre çok uzak evimiz.aynı şeyler bizdede var komşular size gelmiş ben yolda görüyorum selam vercekken hemen kaçıyolar benden sanki öcüyüm böööö dedim :9::9: neyse bizim köy fırını var mahhallede ekmek almaya gidiyorum mahalle ruh gibi..markete gidiyorum tekrar ev pazara gidiyorum tek başıma 19 yaşındayım bu arada dr a bile kendim gidiyorum ilk evlendiğim günden beri bu böyle eşim çok geç saatlerde eve geliyo tabi ben uyumuş oluyorum,hafta sonlarıda iki haftada bir çıkıp geziyoruz..:41::41:çok sıkıcı bi hayatımız var bebek istiyoruz heycan katmak,renk gelmesi için bakalım rabbim ne zaman ol derse olacak inşallah :)):16::16::16:

merhabalar..3.5 senelik evliyim izmirliyim evlenınce istanbula geldim..eşim teyzemin oglu akrabayız..eşimin idda bagımlııgı vardı evlenınce oynamıcana söz vermşti..borçları olddugu için kaynaanmla otrmayı kabul etmştm..ama ne yazıkki borç borç bitmedi..eşim bu bagımlılıgndan vazgeçmmedi..3.5 senelik evliyim işin kısası evlilikmi yaşadıgım deil tabiki..kaynaanna ve kayınpederle birlikte her ne kadar teyzem olsada insanın kendi evi gbi olmuyor..ben hep çalıştım borçlarımızı hafftletmek için sonra rahatsızlıgım oldu doktorum çocuk yapmam gerektgını söyledi..şimdi 3 aylık oglum var..bu zor şartlarda onu buyutyorum.37. haftama kadar bimde kasiyerlık yaptım..çok zordu..hayat benım için suan çok zor..haline şükret lütfen.. bende istanbula geldgmde 3 ay agladım farklı bir şehr farklı insanlar.. :2:

bende yeni evlendiğimde 4 ay çalışmadım ve neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama eşimi ikna edip iş hayatına atıldım şimdi arada tembellik dönemlerimi özlemiyor değilim ama biliyorum ki bende eve kapanıp kalabilecek bir yapıda değilim. çaşılmak konusunda biraz daha ısrarcı ol bence. ancak bu durum aile huzurunu etkileyecekse o halde kendine başka meşkuliyetler bulmalısın halkeğitim merkezleri spor salonları gibi

iş konusunda kesın ızın vermıo evde calıs dıo kendını gelıstır dıo bende ders calısıyorum ama evde sureklı pc basında durmak sıkıo ıste bakalaım memlekete gıdıcez hafta sonu ben bır hafta kalıcam esım saolsun kal dedı ızın de vermıolar o gerı donecek bır gun kalıp annemlerı gorup benı bırakıp gerı donecek en azından bır hafta annemlerle komsualrımla vakıt gecırıp kafa dagır-tcam artık ne yapayım.geldıgımde ısmeke basvuracam son care artık bılgısayar okudum onunla alakalı da pek meslegımı sevmıom ne yapayuımeglencelı kursalara bakacam ama onun dısında kusr olmas ıse ev cekılmıo

iSMEK in kursları yokmu değişik alanlarda onlara katılsan en azından farklı insanlarla tanışmış olursun. Bilgisayar okudum diyorsun .kendine ait bir blog oluşturup orda yazsan .değişik konularda

evt bilgisayar okudum ama meslegı pek sevdıgım sölenemes sıkılıom net basında pc basında tmm meslegım ama yapamadıktan sona evde dur dur ınsanın ıcınden sevk de gelmıo memlete gıdıp gelıcem geldıgımde kursa falan dedıgın gıbı yazılmaya baslıcam evt ınss cevre edınırım saol cnm ama onun dısıdna evde sıkılıp ıyıce bunalıama gırıyorum

evet canım ben denizlide oturuyorum gurbet gelmedim ama yinede annemlere göre çok uzak evimiz.aynı şeyler bizdede var komşular size gelmiş ben yolda görüyorum selam vercekken hemen kaçıyolar benden sanki öcüyüm böööö dedim :9::9: neyse bizim köy fırını var mahhallede ekmek almaya gidiyorum mahalle ruh gibi..markete gidiyorum tekrar ev pazara gidiyorum tek başıma 19 yaşındayım bu arada dr a bile kendim gidiyorum ilk evlendiğim günden beri bu böyle eşim çok geç saatlerde eve geliyo tabi ben uyumuş oluyorum,hafta sonlarıda iki haftada bir çıkıp geziyoruz..:41::41:çok sıkıcı bi hayatımız var bebek istiyoruz heycan katmak,renk gelmesi için bakalım rabbim ne zaman ol derse olacak inşallah :)):16::16::16:

senın yıne annenler aynı sehırdeymıs cnm ama haklısın uzaklık olunca olmuyor.bebek yenı evlı oldugum ıcın henuz dusunmuyorum belimden rahatsızlıgım var onun tedavısını olup seneye dusunuyorum nasipse tabı senınde ınss olur nasipse cnm

merhabalar..3.5 senelik evliyim izmirliyim evlenınce istanbula geldim..eşim teyzemin oglu akrabayız..eşimin idda bagımlııgı vardı evlenınce oynamıcana söz vermşti..borçları olddugu için kaynaanmla otrmayı kabul etmştm..ama ne yazıkki borç borç bitmedi..eşim bu bagımlılıgndan vazgeçmmedi..3.5 senelik evliyim işin kısası evlilikmi yaşadıgım deil tabiki..kaynaanna ve kayınpederle birlikte her ne kadar teyzem olsada insanın kendi evi gbi olmuyor..ben hep çalıştım borçlarımızı hafftletmek için sonra rahatsızlıgım oldu doktorum çocuk yapmam gerektgını söyledi..şimdi 3 aylık oglum var..bu zor şartlarda onu buyutyorum.37. haftama kadar bimde kasiyerlık yaptım..çok zordu..hayat benım için suan çok zor..haline şükret lütfen.. bende istanbula geldgmde 3 ay agladım farklı bir şehr farklı insanlar.. :2:

durumuna uzuldum cnm allah kolaylık versın ben sukredıyorum bazen hatta benımkı sımarıklık mı dıyorum sorunum yok sukur ama ben alısmısım kalbalıga belkı yenı sehır yenı evlılık oldugundan kaynaklanıo benım annem rahatsız dıyalız hastası sorunlar oldu o aklımd aben evlendım 4 ay oldu kadının rahatsızlıgı arttı ondan bır nevıde evd ehuzursuzum gırtmek gelemkde zor ıste ondan bır nevı ben zıorlanıyorum yaa haklısın sukur evım var yalısım kayınvalıde derdım yok sukur ama ben yenı yenı alısmay calsıtıgım ıcın böyleyım galıba rabbım hepimize kolaylık versın cnm ne dıyen ıste sadece sızden fıkır almak ıstedım cunku aktıf bırıyken böle evde kapalı klamk ye rbılmemek benı bunalttı ondan cnm annemde aklımda bıde unuversıte de okudum calısmamak koyuyo bıras ama sukur yetıo ben sırf sosyallesmek evde bos durmamamk ıcın ıstedım calısmak esım ıstemedı ıste nasıp ama bılemedım

herkes aynı seyı söylüo:) bebek erken bana hem borc var hemde belimden rahatsızım tedavı olmam lazım kilo vermek ıcın ugrasıo zor bır durumda belim ha deyınce yapmak sorun yasatacak bana onun ıcın eve alısamısken bebek istiyorum evt ama beım hem ruhen hemde bedenen hazır olmam lazım saol ama yorumun ıcın cnm bakalım nasipte varsa onunda zamanı gelecekde genel anlamda evde durmak sıkıo benı
farkı sehır hıc alısamıom demıyorum alısacagım elbet ama bu donemı nasıl kolay atlatırım onu sızlere danısıyorumsaol cnm

çok üzüldüm durumuna hayatım ya ALLAH yardımcın olsun ...evet insanın evi gibisi yok gerçekten inşallah eşin bağımlılığından vazgeçer bi vesileyle inşallah yazık sana üzülme lütfen!! bende hep ağladım hala ağlıyorum ..:25::25::25::25:

çok üzüldüm durumuna hayatım ya ALLAH yardımcın olsun ...evet insanın evi gibisi yok gerçekten inşallah eşin bağımlılığından vazgeçer bi vesileyle inşallah yazık sana üzülme lütfen!! bende hep ağladım hala ağlıyorum ..:25::25::25::25:

pekı cnm esinin bu durumuna ailesi ne dıyo yardımcı olmuyormu esıne yada ne bılen zor durum ama esınle evlenemden aldıgın karar gercekten bıyuk fedakarlık kayınvalıdenle yasaman sırf esın duselır dıe attıgın adım ve sonunda duselmemmesı zor durum rabbım kolaylık versın ınss bırakır bu huyundan vaz gecer ama evladınız var bak ne gusel onun rızkı sonucta bunun farkına varması ıcın konussan

herkes aynı seyı söylüo:) bebek erken bana hem borc var hemde belimden rahatsızım tedavı olmam lazım kilo vermek ıcın ugrasıo zor bır durumda belim ha deyınce yapmak sorun yasatacak bana onun ıcın eve alısamısken bebek istiyorum evt ama beım hem ruhen hemde bedenen hazır olmam lazım saol ama yorumun ıcın cnm bakalım nasipte varsa onunda zamanı gelecekde genel anlamda evde durmak sıkıo benı
farkı sehır hıc alısamıom demıyorum alısacagım elbet ama bu donemı nasıl kolay atlatırım onu sızlere danısıyorumsaol cnm

örgü yap el işleri yap elinden geliyorsa tabi ,halk eğitimlere gidebilirsin ama bi zamandan sonra insan gerçekten sıkılıyo eşinle konuş sürekli sıkıldığını dile getir canım ..:34::34::54::54:

inşallah vazgeçer..anne olunca anlarsın diyorlarya anladım gerçekten..bir ev haaylı benım için çok uzak ama hiç birşeyı bu kadar çok istemedim inşallh bi evim olur...eşimi çok seviyorum allahıma hergun dua edyorum bu bagımlılıgndan vazgeçmesi için bi süredr oynamıyo ama öncekı hataların bedelını en agır şekılde ödyorum...çok saolun..siz neden agladınız

örgü yap el işleri yap elinden geliyorsa tabi ,halk eğitimlere gidebilirsin ama bi zamandan sonra insan gerçekten sıkılıyo eşinle konuş sürekli sıkıldığını dile getir canım ..:34::34::54::54:

oda farkında cnm onun amacı bilgisayardan ıs yapmam evde program öğrenmem ama bende denıyorum yıne pc benı sıkıo cok kolay da ıs degıl program tmm bılgısayar okudum ama evde yıne pc basındayım kı o benı sıkıo onuda kıramıyorum oda uzuluyo benım sıkılmama ama evde artık memlekete gıdıp gelınce kursa yazılcam ne kursu olursa cevre edınecem artık yoksa evde gun gecmıo kalkıo yemek yıyom namaz kılıo evı topluıyom ıslerı yapıom pc basına gecıom ıs yapan ders calısıom az hemen sıkılıo artık yanlız evde durmaktan pcde sıkıo bır yerde sohbet yok sosyallesme yok dısarı cıkma yok yer bılmıom korkuyom nereye gıdem koca ıstanbyul yanı esım analyıslı bısı dmeıo bana kızmıo ama ben evde yaopmam gerekenlerı yapıom calısayım dıom bır sure sona bebek olur zaten calısmam dıom sadece kendıme guvenım gelsın sosyallesen cevrem olsun ıstıyom dıom parasındada degılım dıom ne ıs yapcan dıo masa bası buluruz dıom evd ecalıs dıo ebnsana ıs verırırm kendını pc konusnda gelıstır dıo bende evde sıkılıom olay o bılmıom bakalaım kursa gıtcem olmadı ıkna etcem ıs konusunda en az bır sene calsıssam sona bebek yaprım bebekle ılgılı olurum zaten cevre edınırım dıom evde böle okuyup durmak cevre d eyok sıkılyorum ıster ıstemes
onuda uzmek kırmak sıkmak ıstemıom yogun calısıyo her dedıgımıde yapar saolsun ama olay benım ruhum benım psikolojımde yaa

durumuna uzuldum cnm allah kolaylık versın ben sukredıyorum bazen hatta benımkı sımarıklık mı dıyorum sorunum yok sukur ama ben alısmısım kalbalıga belkı yenı sehır yenı evlılık oldugundan kaynaklanıo benım annem rahatsız dıyalız hastası sorunlar oldu o aklımd aben evlendım 4 ay oldu kadının rahatsızlıgı arttı ondan bır nevıde evd ehuzursuzum gırtmek gelemkde zor ıste ondan bır nevı ben zıorlanıyorum yaa haklısın sukur evım var yalısım kayınvalıde derdım yok sukur ama ben yenı yenı alısmay calsıtıgım ıcın böyleyım galıba rabbım hepimize kolaylık versın cnm ne dıyen ıste sadece sızden fıkır almak ıstedım cunku aktıf bırıyken böle evde kapalı klamk ye rbılmemek benı bunalttı ondan cnm annemde aklımda bıde unuversıte de okudum calısmamak koyuyo bıras ama sukur yetıo ben sırf sosyallesmek evde bos durmamamk ıcın ıstedım calısmak esım ıstemedı ıste nasıp ama bılemedım
yenı beebgim oldu ahyatım çok degişti gerçekten belkı dünya kaadr sorunum var belkı bu evde mutlu degılım ama oglum benım için herşeyım..bende evlendgım günden beri ep çalıştım şimdi evdyım baya zorlandım 4 aydr evden dışarı hiç çıkmıyorum ekmek almaya bile gitmıyorum bebegım var ..kımsem yok zorlanıyorum..inşlalh atlatrsın bu durumu..annene çok üzüldüm..çok geçmş olsun

yenı beebgim oldu ahyatım çok degişti gerçekten belkı dünya kaadr sorunum var belkı bu evde mutlu degılım ama oglum benım için herşeyım..bende evlendgım günden beri ep çalıştım şimdi evdyım baya zorlandım 4 aydr evden dışarı hiç çıkmıyorum ekmek almaya bile gitmıyorum bebegım var ..kımsem yok zorlanıyorum..inşlalh atlatrsın bu durumu..annene çok üzüldüm..çok geçmş olsun

cok sqaol cnm bend euzuldum sana evt evde bebekde varken zor ama artık oğlunla ılgılendıkce ınss duselır hersey zor durum gerckten hayat böle her donem farlılık yaratıo ınsanda bend eöle degıldım kı evde durdukca kendı kendıme kafam dalıo annemı dusunuyom özluyom esıme de sarmak ıstemıom bebek ıstıyom ama kendımde rahatsızım rabbım sıfa versın ınsss seneye bende sıtıyom bebek nasşipse rabbım bebegıne saglık versın sanda versın ınss cnm sıkma cnını ınss hersey daha ıı olur

bende ilk aylar kapı dışarı çıkmadım tüm gün pc başında yada televizyon izlerken geçiyordu. Şimdiki aklım olsa direk kurslara giderdim çok güzel yemek kursları pastacılık vs kurslar var ve ismek hemen hemen her yerde var o yüzden sıkıntı yaşamazsın. :34:

inşallah vazgeçer..anne olunca anlarsın diyorlarya anladım gerçekten..bir ev haaylı benım için çok uzak ama hiç birşeyı bu kadar çok istemedim inşallh bi evim olur...eşimi çok seviyorum allahıma hergun dua edyorum bu bagımlılıgndan vazgeçmesi için bi süredr oynamıyo ama öncekı hataların bedelını en agır şekılde ödyorum...çok saolun..siz neden agladınız

ben aile apartmanında oturuyorum.eltim tepemde oturuyo sadece iki eltiyiz ve o benden 5 yaş büyük neyse konumuz bu değildi şekerim :9::9::9:ailemden uzak yaşamak beni çok etkiledi ..babam benim ilk aşkımdı eşimde ikinci aşkım oldu..bizim ailemiz çok sıcaktı herkes çok rahattı,babamla arkadaş gibiydik yazınca çok duygulanıyorum canım gözyaşlarıma hakim olamıyorum :25::25: bu aile çok soğuk anne,baba kavgalı aynı evde kimse birbiriyle konuşmuyo gidip gelmiyo adaptasyonum çok zor oldu her gece yatakta ağlardım hüngür hüngür eşimde bana dayanamaz ertesi gün sürpriz yapardı hala öyle ama ağlamıyorum şimdilerde çok şükür ...:31::31::31:

Back
X