- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
- 303
- Konu Sahibi Tasbebek09
Merhabalar daha önce açtığım konuyu bilenler bilir. Erkek arakadaşımla ilgili ben kaç gündür düşündüm de galiba erkek arkadaşımı çok hayatımın merkezine koymuşum öyle olunca da hep onu düşünür hayatımı galiba hep ona göre şekillendirmişim sürekli elimde tel acaba mesaj attı mı ya da aramadığı zaman niye aramadı deyip kendimi yiyip bitimişim artık değişmeye karar verdim ben önceden böyle değildim. biraz da burda sosyal bi hayatım olmayışından kaynaklanıyo şöyle anlatayım ben geçen sene üniden mezun oldum 5 sene boyunca üni hayatı orda yaşamım çok iyidi bi anda memelekete dönünce afalladım burda pek arkadaşım yok bi daha samimi bi arkadaşım var o da başka şehirde kaldı diğer arkadaşımda burda yaşamıyo 2,5 saat uzaklıkta anca o buraya gelirse ya da ben gidersem .1 yıl boyunca sadece işten eve evden işe gittim hiç bi sosyalleşme olmadı hayatımda. Ee sosyal yaşantım olmayınca sadece erkek arkadaşıma taktım herşeyi onla paylaştım o da uzakta bu arada şuan asker .askerden önce de farklı şehirde yaşıyoduk. Bu günden itibaren bi karar aldım kabuğumdan sıyrılcam zumba kursu araştırmaya başladım en spor hem dans kendimi daha hissederim burada eylül gibi kurslar başlıyor onlara katılcam sosyalleşicem artık hem belki ilişkimize de iyi gelir. Yeni arkadaşlar edinirim diye düşünüyorum artık daha pozitif hissediyorum kendimi benim gibi olan varsa takamyın erkekleri kızlar hayatımız onlardan ibaret değil birazda kendimize zaman ayıralım hadi hep birlikte kendimiz olalım.erkekler için değil kendimiz için yaşayalım. Bakın erkeklere öyle herşeyi takıyorlar mı dünya yıkılsa umurlarında olmaz. umursamaz olmak lazım en iyisi o galiba. sevgiyle kalın