- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Ben de bu kısma inanamadım nedense. Mesajlar atılmıştır doğrudur ama kim kime attı acaba?ara ara hep mesaj attığı oldu, pişman oldu. Ama beklediği o ilgiyi tepkiyi alamayınca vazgeçti artık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu kısma inanamadım nedense. Mesajlar atılmıştır doğrudur ama kim kime attı acaba?ara ara hep mesaj attığı oldu, pişman oldu. Ama beklediği o ilgiyi tepkiyi alamayınca vazgeçti artık..
Hayır çok şükür ama pişman oldu mesaj attı yokladı bir süreKorktuklarini yasadin mi? Kocan basina bela oldu mu?
Bosandigina ve korktuklarini yasamamana cok sevindim. Hakkinizda hayırlısı olsun.Hayır çok şükür ama pişman oldu mesaj attı yokladı bir süre
Hayır çok şükür ama pişman oldu mesaj attı yokladı bir süre
Valla sen bile boşandıysan helal olsunMerhaba kızlar beni merak etmişsinizdir diye düşündüm.. ben boşandımayın 4 ünde mahkememiz vardı. Anlaşmalı bir şekilde bitirdik.. ara ara hep mesaj attığı oldu, pişman oldu. Ama beklediği o ilgiyi tepkiyi alamayınca vazgeçti artık.. yani inşallah vazgeçmiş olsun..
Üzerimden öyle büyük bir yük kalktı ki, öyle huzurlu hissediyorum ki.. İyi ki bu kararı almışım diyorum. Bende başardım![]()
Hayır tazminat falan almadım. İstemedim. Alsam çekişmeliye dönerdi çünküBosandigina ve korktuklarini yasamamana cok sevindim. Hakkinizda hayırlısı olsun.
Tazminat, nafaka vs birseyler aldin mi?
Bunu yeni gördüm. Pişman falan olmadı, ne olur ne olmaz, kimse yoksa Kiraz olsun diyor, elinin altında tutma çabası, tek lafıyla seni binbir türlü takıntılı beklentilere sokacağının farkında.Merhaba kızlar beni merak etmişsinizdir diye düşündüm.. ben boşandımayın 4 ünde mahkememiz vardı. Anlaşmalı bir şekilde bitirdik.. ara ara hep mesaj attığı oldu, pişman oldu. Ama beklediği o ilgiyi tepkiyi alamayınca vazgeçti artık.. yani inşallah vazgeçmiş olsun..
Üzerimden öyle büyük bir yük kalktı ki, öyle huzurlu hissediyorum ki.. İyi ki bu kararı almışım diyorum. Bende başardım![]()
Gecmis olsunMerhaba kızlar beni merak etmişsinizdir diye düşündüm.. ben boşandımayın 4 ünde mahkememiz vardı. Anlaşmalı bir şekilde bitirdik.. ara ara hep mesaj attığı oldu, pişman oldu. Ama beklediği o ilgiyi tepkiyi alamayınca vazgeçti artık.. yani inşallah vazgeçmiş olsun..