• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hayatıma merhaba ☺️

Merhaba kızlar beni merak etmişsinizdir diye düşündüm.. ben boşandım 🥹 ayın 4 ünde mahkememiz vardı. Anlaşmalı bir şekilde bitirdik.. ara ara hep mesaj attığı oldu, pişman oldu. Ama beklediği o ilgiyi tepkiyi alamayınca vazgeçti artık.. yani inşallah vazgeçmiş olsun..

Üzerimden öyle büyük bir yük kalktı ki, öyle huzurlu hissediyorum ki.. İyi ki bu kararı almışım diyorum. Bende başardım 🥹❤️
Valla sen bile boşandıysan helal olsun

Merhaba kızlar beni merak etmişsinizdir diye düşündüm.. ben boşandım 🥹 ayın 4 ünde mahkememiz vardı. Anlaşmalı bir şekilde bitirdik.. ara ara hep mesaj attığı oldu, pişman oldu. Ama beklediği o ilgiyi tepkiyi alamayınca vazgeçti artık.. yani inşallah vazgeçmiş olsun..

Üzerimden öyle büyük bir yük kalktı ki, öyle huzurlu hissediyorum ki.. İyi ki bu kararı almışım diyorum. Bende başardım 🥹❤️
Bunu yeni gördüm. Pişman falan olmadı, ne olur ne olmaz, kimse yoksa Kiraz olsun diyor, elinin altında tutma çabası, tek lafıyla seni binbir türlü takıntılı beklentilere sokacağının farkında.

Bir anda aklıma esti Kiraz. Aylardır ortada yoksun, umarım iyi ve mutlusundur. Siteye girince bir güncelleme yaparsan mutlu olurum.🙏🏻

Gecmis olsun 🫶🏻

Back
X