canım doğum kontrol hapındanmı bahsediyorsun bence korunmayı düşünüyorsan hap yerine spiral taktır derim benim öyle bir derdim yok korunmaya gerek yok bizde problem eşimdeydi o nedenle rahatım şu an bir mucize olurksa olur belki bir bebiş
cnm evet d.kontrolden bahsediyorum ben spriral taktıram yaa korkuyom bide içimde bişey olduğunu bilirsem piskolojik olarak rahatsız olurum zehir olur herşey.....
bizde asıl sorun eş faktörü ama hiç olmaz demedi doktor hheeee bizim bide bendede var pkoluyum yani ötesi yok regli olmuyorum işte ...bu nedemek yumoş yok sprem yok
neden bu telaş dersen ...rabbim çok büyük rahatlıkktan bide daha gelir felan heee
gelirse başımla , ama şimdi çok erken ,bunlar çok küçük artı yardımcım yok evin yükü çocukların yükü omzumda ve eşim istemiyor en önemlisi....
o yüzden bi şekilde korunak diyoruz oda eşim olsun diyoruz ama ben adet göremezsem kabusu yaşıyorum.....olay bu iştee bu aksam içtim içtim içmedim birdahaki aya bekeyecem ..... heee ben hap alırken isteksiz oluyorum bu da var ...buda beni sinir ediyor...iş karışık yaniii:bbo::bbo::1ninca:
çamaşır işine gelince lekeler asla çıkmıyor özellikle havuç, yakalıklar bezden değilde,plastik tarzı ,,,olanlar iyi....ama kıyafet mendil dersen bazı iç badilerle mendilleri önce çamaşırsuyuna bastırıyorum kosla koyuyorum,,,banamısın demiyor ..sonra norma omOMATİKLE yıkıyorum,,,,,hacışakiri çoktan sattım:lepi:
oyank şakir kullanıyorum ama çıkmıyor kuzum o yüzden yakalara çok dikkat ediyorum ya
herşeyide ütülüyorum norma deterjana yıkadığım için .....doktor geçme dedi ama kusura bakmasın çıkmıyor lekeler kiii bu halde bile çıkmıyorrr....işimiz çok zor
bide yemek yerken bile parmak emiyor ömer ...dahda batıyor ..halıların üzeri eski çarşaf ve battniye ile kaplı haılar açık renk çünkiii....şimdi emeklemede var döküyolar saçıyolar yani.....
cnm benim bebekler sizden büyük ondan öle içiyolar üstelik devam sütü daha koyu yani tok tutucu ...ama alinin karnında kurt var sanki 3 saat sonra en aqz 180 cc yiyor...açsa 250 yemeden göz kapanmıyor...ama hiç belli olmuyor çok hareketli yakıyor:hulya: