yaptırdım vallaha pekte güzel oldum çok sadede bi bakyaj yaptım sadece eyelıner rimel ruj sürdüm minicikte bi allık mavi gömlek siyah etek giyindim psikolojim düzeldi yawww hehehekuzum benimmm doktor işini konuşuruz....geldiğinde...
saçını başını yaptırmışsın ohhh ne güzellll
eylendinmi bari ddüğünlerde kuzu
süt işine gelince telaş yapma alişte içmediii ama şimdi götürüyorrr
:yaaa....
bu arada yarın kocişim seyhate çıkıyor...bugün valizini düzeltiyordu yeniyıl donları yapmışlar(bu arada bilmeyenler için eşim iççamşırcı)o kadar harikaki bayıldım...önü sırf kırmızı güller yapılmış bi doncuk vardı valla olsa alacaktım düşük bel ve stringti tarzım değil yan lastiklerine baktım çokda genişlemiyordu....ama harika takımlar taytlı tunikler yapmışlar....valla zayıf olsam kocam kesin batardıııııııı.........yarın annem gelecek kısmetse....bi yerden iyi bi yerden kötü böyle düzenin iiyiyidi....dk.başı çocukları beslememden tutunda ev işine kadar karışacak şimdi....neyse idare edeceğizzzzzzzz.....anam nede olsa[/COLOR][/B]
ay geçen bende sütyen değiştirmeye gittim ya şişliye ay ne seksi iç çamaşır takımları vardı bi bilsennn hani fazladan harcayacak parmam olsa düşünmez alırdım ama ni tekim çok önemli değil diyerekten almadım
ben milupanın 8 tahıllı ballısını kullanıyorum kahvaltı olarakkızlar hazır kahvaltı olanların milupa olanı var mı yoksa başka markanın mı var birini görmüştüm ama hangisi hatırlamıyorum
ayyy yavrum benim dimek yorgunluktan kırılıyon haaa kocişe sat acukkkayyyyy selam 3 gün sonra nihayet gelebildim.......nasılsınız bakalımmm.....
ben uykusuz yorgun ay gece 1 oluyor uyuyana kadar kızlar bayılıcam sabah 6-7 hortluyor uyuzlar.....
hımmm yani aslında bu durumda dr doğru söylemiş bence aç bırak acıkınca yesin gerekirse 8 saat aç kalsın inan bişey olmaz ben kızımın daha fazla aç kaldığını biliyorum iştahsızdı yemiyodu çünkü iştah açıcı şuruplardan ben pek fayda görmedim eczacı bana bi vitamin tavsiye etmişti ucuz bi ilaç hemde (daha öncekiler epey pahalıydıda)o çok az bi fayda ettiherkese slm,,
cnm çok sıkkın,,
kızlar ne süt nede mama içmiyor naz tamamen aç günde 100-200 oda kırk takla ile,, 5 günde 300 gr vermişidrar tahlilleri temiz dr zorlama aç bırak diyor ama 24 saat aç nasıl kalacak yavrum kaşık yada biberon görünce basıyor çığlığı napıcam kıslar aç mı bırakmalıyım gerçekten ?????????
zorlarsan daha iştahsız olur diyor dr.. ama zayıflıyor .. iştah açan şurup v.s. kullanan var mı? 3 gündür hastanedeyiz moralim çok bozuk.. neden böyle oldu..
yalnız şu noktaya değinmek istiyorum iştahsız yemeyen bebek problem tamam ama kilo kaybıda varsa bi problem var demekki bence çünkü benim kızımda çok iştahsızdı dr az yiyor olabilir dedi öenmli olan azda olsa yiyor olması dedi kilo kaybınız yok bu yüzden bi sorun yok dedi kişlo kaybı olmadığı sürece sorun yok dedi sizde kilo kaybı var sen olmazsa bi başka dr daha göster gerçi tahlilllerde temzi çıktı yazmışsın ama başka bi sorun yoktur umarım
merhaba kızlar geçmişi biraz okudum herkesi sevgiyle öpüyorum
ben nemi yapıyorum yakında huni takıp dolaşmayı planlıyorum![]()
şişşt şiştt sakin ol
sinirlenrine hakim ol
anacım hepimiz bazen hunilik duruma geliyoruz vallaha öyle böyle büyütecezbebeleri