ya kızlar ben bu elifin pamukcuğunu geçiremiyorum, mikostatin aldık, tadı çok kötü galiba, atıyo ağzından, karbonatla da ben beceremedim bi türlü, başka bildiğiniz bir yöntem var mı?
tatlım mikostatin çok iyi sen ver o atmaz...wistonun dediği gibi temizle göğüs ucunu emzik veriorsan strelize et cnm ne bilem bizde olduk doktor biberon uçlarını 3 ayda bir değiştir dedi..
İştahsız bebelerin annelerine sabır diliyorum, çok zor yaaa sinir bozucu bir durum. berennaz sen ihmal etme canım, inşallah geçer kısa zamanda iştahsızlığı. artvinlim ben de dün gece salla salla bi hoş oldum yaa, cin gibi bakıyo beni nasıl uyku basıyo o sırada offf. yastık bana bakar ben yastığa, vuslata eremedik bi türlü.
dırımcım neblim hep aynı, herşey aynı geliyor. biraz enerji toplasam da dışarı çıkıp yürüsem bari hergün accık. off kaşımı bile almıyom.
ha bir de bir soru daha, benim kanama daha kesilmedi, 55 gün fln oldu bitince mi gitsem doktora. offf hiç vainal ultrasona giresim de yok şimdi, aylardır rahattık giriş çıkş yok.
ayyy canım kendine gel....çık git kuaföre aldır kaşını bıyığın..çok iyi terapi olacak nasıl olsa bakıcınız var sonrada markete git...kanamalar değişebiliryor bekle bakalım cnm doktorunla konuş ama lohusalık değişken ben klasik bir lohusalık yaşadım..40 gün kanama bir ay sonra adet gördümm