günaydınnnnnn...anam ne çok konuşmuşunuz oku oku gözlerim şaşı oldu.....

yavrum sende günlerce yanlız bakıyorsun seyahatte bırakta baksın......
inşallah cnm .......
bende sek günlük sütle yapıyorum aslıcğm ama petek üzerinde bekletiyorum 5-6 saat bayağıda tutuyor sulu olmuyor....
zor geliyor bu cadılara pütürlü gıdaları yutmak.....canm ben kahvaltılarını ıhlamur ile sulandırıyorum peynir ve yumurta sarısını ıhlamur ile iyice ezip sonra pekmez.fındık.bebek ekmeği vs ekliyorum ama süt veya m.suyu eklemedim hiç....
artvinli verme öyle sütaş mütaş babymix falan daha çok küçük kuzum ya gerek yok nasıl olsa ilerleyen zamanlarda yerler.....
ay birsom zaten çok kötü tadı ben 1 kere dışarı çıkarken adım 1 kavanoz hemen püskürttüler sonra ben bakayım ddim tadına hakkaten feaket birşeydi.....soğana bende başladım küçük 1 tane ekliyorum çorbalarına
inşallah güzel haberler veririsin cnm....
aaa niye şekerim 9 ay olması gerekiyormu mercimek için?????
yok be aslıcığm ne sorun olacak benimkilerde öyleydi...hatta şu an bile inci sadece yüzüstü dönüp sırıtıyor.ama ipek odanın bir ucundan diğerine döne döne dolanıyor...
inşallah kuzum evlatlarımız güzel yerlerde güzel eğitim alırlar......
hiç adil değilmiş famalexx cnm ya hoca onaylayacakta prof olacaksın oooo bekle dur o zaman hoca takıntılı sana belki ne olacak ne kadar haksızlıkmış vay canına.....

benimde ipek böyle nefesciğim hepimizde bir yarasa mevcut yanii.....
günaydın canımmmm......hayatım ben almadım komşumun kızı verdi bana onun oğlu kullanmamış ama nette kraft hoppala diye ara çıkıyor 35 tl piyasa fiyatı diye var.....