- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
günaydın kızlar...
akşam6 civarı birden sağ tarafım tutuldu boynumkolum bi anda nolduğumuşaşırdım.eşim geldi. voltarenle ovdu sen yat dinlen ben bakarım dedi. uyumuşumsaat 8 gibi tekrar uynadım daha fena olmuşum am mecburen kızları yedirdim kociş beceremio...sonrn yemek yiyip yine yattım 12 ye kadar uyumuşum. 12 de eşimçıldırmışdı:)) irem sabah kadar 15 dk da uyandı ağlaya ağlaya. burunları tıkandı yine bay bay nezle oldular galiba orti bebyleçekioz sürekli..saki sokağaçıkıoz ya nerden kapıoz soğuğu bilmiom evimde sıcacık ama neden böle olduk ailecek anlamadım... eşimde soğuk soğuk terliom deyip duruyo. kızları kucağımalamıyoturmşuna kolum kalmıo boynum dönmüo. eşimde işe gitti 4 gibi gelirim idare et dedi ama bilmiyorum nasıl idare edicem(
Canım çok geçmiş olsun hepinize.Kızların çok kusmasından belliydi bir sıkıntı olduğu.
Havalar çok soğudu geçen gün banyo yaptırdık demiştin o zaman üşümüş olabilirler.
Sen ne kadar dikkat etsende en ufak şeyden hasta oluyorlar bu sıpalar.
günaydın herkeze bizkalktık ilk önce ufaklıklar kahvaltı yaptı onları uyuttum sonrada berkle ben kahvaltı yaptım kahvaltı bitti ufaklıklar uyandı şükür çok kötü bir gece geçirmedk çokkalktılar ama hemen uyudular inşallah günümüzde iyi geçer .yanlız kalmak kötüymüş valla annemde gelemez uzun bir süre bir kaç haftada toparlar kendini aman o iyi olsunda önemli olan o idareedecegiz.
Günaydın canım.
Oh neyseki korktuğun olmamış.İyi bir gece geçirmişsiniz.
Annene tekrar geçmiş olsun.
Günaydın hanımlar
Yağız hayırdır 10,30 a kadar uyudu bu sabah şaşırdım valla.
Önce onu doyurdum ilaçları meyvası vs.
Sonra kendimi dıyurayım dedim ama yarım yamalak tabi.
Kızlar ben bu salıncağı çok sevdim.İçinde mamasını yedirebiliyorum oturuş ayarları süper.
Uykusu gelince indiriyorum yatar pozisyona hemen uyuyor içinde.
FİRDOS sormuştu sanırım mama sandalyesi için erkenmi diye?,Canım mama sandalyedi konumundayken yüksekliğinden dolayı yağız rahat edemedi daha küçük onun için.
Ama biraz yatırınca mamasını çok rahat yiyor.
Sende alırken yükseklik ayarı olan mama sandalyesi alısan rahat edebilirler.
Sandalyede ydirmek daha rahatmış,diğer türlü zapdedemiyordum.
Dorukcum bu arada dün yağıza bebelac çorbasından yedirdim.(patates,havuç,prinç,karnıbahar)yedi ama son 2 kaşık kala öğürdü artık doyduğundan.
Bugünde (patates,havuç,prinç,pırasa dendim o diğerine göre daha katı yutamadı bende suyla incelttim onuda yedi.Bakalım bıkmazsa yedi şimdilik.Ama bunlar bitsin daha alımıycam
Beşiğine bile koymuyorum artık.Çok kullanışlıymış yani.