Maşallah
,darısı bizim sıpaların başına inşallah 
yürüteç vs kullanmışmıydın ?
teşekkür ederim canım darısı başınıza
evet yürüteç kullandım 5 aylık felanlardı yada daha erkendiler başladım bindirmeye
kızlar uzun bir aradan sonra merhaba..net işim hallolmadı ben de idareten vın aldım bakalım iş görecek mi..
canom çok sevindim maşallah devrim kızımıza..
nefes çok geçmiş olsun canım..Allah kolaylık versin..
geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah..
bizde pek bişey yok değişik..çınarın kusmaları çok azaldı hala dişimiz yok ve emeklemeden yürüyeceğini düşünüyorum çünkü çabalamıyor bile artık emeklemeye..ayakta ya da yürüteçte daha mutlu..yarın kontrole götürücem 10 aylık olduk artık hem reflüyü bi değerlendirelim hem boyunu posunu görelim diye 8. aydan 9a geçerken 1 gr bile almamıştı kuzum bakalım bu ay noldu..
ayşenur da cadılığının yaramazlığının doruklarında tam tersi..sıralıyor pıtır pıtır emekliyor..çok hareketli geçen hafta bizim yataktan düştü şükür bişey olmadı..onda 2 diş var..
ben 11 eşim 10 aylıkken diş çıkarmışız bu durum ırsi sanırım ama dişsiz olduğumuzdan katı ve pütürlü gıdaya geçemiyoruz ne yazık ki..herşey blendırdan geçiyor..ayşenur yine azıcık yiyor da çınar ağzına gelen tek pirinç tanesinden bile kusuyor yavrum ama ben de çok yoruluyorum bu durumdan ve ister istemez 10 aylık oldular ve hep benzer şeylerle besleniyolar çeşit yok diye dertleniyorum..zaten kış olması zorluyor..gaz yapıp midesini ekşiticek diye portakal mandalina veremiyorum elmayı pek sevmiyolar muz bağırsak hareketlerini yavaşlatıyor tüm sebzeler atom bombası kıvamında gazlı..kahvaltı bulamacından sıkıldık..offf napsam bilmem valla..bu beslenme işi sıktı canımı anlayacağınız..bakalım doktor amcamız ne dicek yarın..
bu arada diş partisi yaptık..çok güzel geçti çok keyifliydi herşey..inşallah güzel ağırlayabilmişimdir herkesi..ben çok mutlu çok güzel bir gün geçirdim ama gelen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum..
sizde ne var ne yok anlatın bakalım..gerçi çılgınca uykum var ve asla gece uyumuyo benimkiler ama dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıcam..
çok teşekkürler canım darısı başına
diş buğdayınız tekrar hayırlı olsun baktim resimlere
çıkartır canım diş ya geç çıkan diş daha iyimişş
aynı sorunları hepimiz yaşıyoz vallaha
öyle böylşe büyüyecek veletlerrrr
sağol canım oğlum tembel şimdilik umarım oda atak yapar hahah
evet ya kızım 1 ayda yarım kilo almış çok ama çok mutlu oldum aylar sonra işstahımız bir nebzede olsa düzeldi
bide geceleri kaşık maması yapıp uykularında yedirmeye başladım sanırm onunda etkisi oldu birazz
nefes geçmiş olsun kuzuna...bence düşer ateşi zaten gerekeni yapmışsın...gerçekten aciller insanı daha çok hasta ediyor...
canan hadi gözün aydın...benimkiler çok tembel yaaa. hiçbir ativite yok sürünerek emekleme dışında....
Alminacım kuzuların çok tatlı maşallah...Allah uzun ömürler versin hepsine....
diğer arkadaşlardada atladığım birşey varsa kusura bakmasınlar hepsini okuyamadım...
hoş geldin canımmm
çok sağolasın yürürler ya acele etme beimde oğlan tembel hala sıralıyo ama ayağa kalkınca oturmayı hala beceremiyor innaki çok komik hahaha
Allah seni ne yapmasın ben de diyodum ki laflarından bugün nasiplenmedim gene bişey buldun söyliycek :90:
ayy yerimseni yaaa
aşk olsun o kadar sivri dillmiyim ben
sevdiklerimle uğraşıyom biraz hepsi buuuu

maşallah kuzuma benim 11 aylık çokiyi
:))99))
Canan masaALLAH kuzuna

DArısı bizlerin basın
Bu arada benim kız emekleyeme basladı oglum cabalıyo ama bakalım
Burcin hosgeldin canım bende vın kullanıyorum gayet iyi nerdeyse 2 aydır hiç sorun olmadı..
Nefes cok geçmiş olsun canım inş oglundada bir sorun cıkmaz Rabbim hep güzzel günlerini göstersin..
Uyudular dedim tekrar uyandılar hala uyumadı salla sallla benim basım döndi onlar uyumuyo
sağol canımmm
darısı sizlere artık sizlerdne de duyalım yürüme müjdeleirniiii
seninde kıza maşallah oğlanlar hep tembel sanırımmm
ayyy gözüne birşey kestirsin gider mutlaka alırlar,yuvarlanır,sürüklenir ama alırlar.yani her yol mübah...çok zorlanırsa ki bunu biri yapıyor çığlık kıyamet bağırır. özellikle ben laptopu ne zaman elime alsam ortalık karışıyor...canım benimkiler tembel yaa..
ayy bu bebeleirn hepsi laptop deliis yaaa
klavyedeki tuşları sökmeye bayılıyolarrrrr
ay kızlar yarın aşure yapacam yorucu bi günolacak
sabah kalkayım banyomu yapayım abdestimi alayım başlıyayım aşuremi yapmayaaa
hepiniz davetlisnizzzzz
eylül sen nerde oturuyodun ben bunu daha öncede sormuştum ama cevabını unutmuşum kusurabakmaaaaa