nero geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin hastayken çocuklara bakmak da çok zor
kızlarına maşallah çok tatlılar Allah nazardan saklasın
canım calpol verdin belki de ama ben yine de söyliyim ben ateşini ölçüyorum benimkiler de sadece 6 ayda o da melis ateşlendi 37.5 du aslında ateş de sayılmaz ama ben sadece o zaman verdim aslında doktor 38 de ver dedi ama tedirgin oldum napıyım
AlminaCinarmaşallah kuzularına gerçekten de benziyo gibi gözükmüşler
aslı maşallah iyi kiloları az değil bizim doktor boyuna göre yorumluyor sen de öyle düşün çünkü bizimkiler hem ikiz hem erken doğdular
burcucanım senin prensesler de çok tatlı
canım Allah tamamına erdirsin inşallah... çok şükür ki çağresi olan şeyler benim başıma gelmedi ama bir arkadaşa bir ayağı kısa demişler başka doktora gitmiş anne karnında gelişimini tamamlamadan öyle olur demiş doktor hatası da olabilir doğru da olabilir ama Allah başka dert vermesin inşallah bişey çıkmaz yine de onların en ufak bi sıkıntısı bizi de üzer tabi
canım hiç canını sıkma kiloları çok iyi benimkiler senden 1 ay büyük ve 36 haftalık doğdu yine de 7 kilo civarı yani seninkiler de az değil çok şükür hem resimlerde tombik tombikler yerim onları ben zayıf deme onlara

ben 3 numara kullanıyorum canım diğer arkadaşlar 4 den söz edince sordum markete gidicem ona göre alıyım diye ama 3 aldım daha 3 paket
canım inşallah bir an önce iyileşirler Allah kolaylık versin bizde de aynen çamaşır birikiyo kurutma kullanmıyorum ama karşı komşum sağolsu bazen işe götürüyor çok da güzel oluyor sanki yenilenmiş gibi hem de mis gibi koku

su

kalıyo
canım doktora gitmişsiniz yağıza maşallah
bebek ekmeğini ne alıyosun cicibebe mi
ben bazen sabunun yanında normal deterjanda atıyorum çok kirlenince bir de lekeler çıkmayınca arielin leke çıkarıcısı var onu kullanıyorum yoksa çıkmıyor Almina kusuyor hep kıyafetleri lekeleniyor mecbur kalıyorum eğer uğraşırım dersen sıcak suyla kendin bastır sonra makinada yıka yada lekeye sür makinaya at
ben de milupaların kaşıkmamasına devam sütü katıyorum labne yumurta pekmez tereyağı koyuyorum ama hiç sevmiyolar bugün bebelac kahvaltı aldım yarın saba onu deniycem ne yapsak acaba içine yine de peynir falan koysak mı
cnım benimki de yapmaya başladı bu ağlamaları ama ben diş miş göremedim belki de ben anlamıyorum
geçmiş olsun canım neden oldu acaba doğumda mı temizlenmedi